loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5599 ori.
Horoscop aprilie 2014 – principalele tranzite si aspecte astrale

Aprilie 2014 este o lună în care Pluton din Capricorn se află în prim-plan, și nu neapărat cu un rol pozitiv. El încearcă din toate puterile să ne disciplineze, ceea ce nu ne face plăcere, mai ales când atâtea planete se află în Berbec. Cuadraturile care rezultă de aici ne fac să simțim că nu ne putem impune voința, că acțiunile noastre sunt mai mereu blocate, dintr-o cauză sau alta. Cu atât mai mult că și Marte din Balanță face o cuadratură cu Pluton, în Luna aprilie.

Totuși, cel mai important aspect e opoziția Pluton în Capricorn – Jupiter în Rac, cu un maxim pe data de 21, care ne provoacă să împăcăm viața de familie cu cea profesională, planul intim cu cel social. Cu unele soluții revoluționare vine Uranus din Berbec – în cuadratură atât cu Jupiter,cât și cu Saturn – dar mereu e riscant să te lași condus de revoluționari.

Demne de amintit sunt și Luna plină și eclipsa de Lună de pe 15, precum și Luna nouă de pe 29 aprilie, aceasta din urmă putând aduce câte ceva nou, legat de bani.  

 horoscop aprilie 2014
 

1 aprilie: cuadratură între Soarele din Berbec și Jupiter din Rac – de Ziua Păcălelilor, lucrurile sunt încurcate și din punct de vedere astrologic. Orice începute dificil, iar începutul lui aprilie confirmă din plin această vorbă.

2 aprilie: conjuncție Soare-Uranus în Berbec – spargem blocajele existente în ziua anterioară; astăzi, au de câștigat cei care se simt liberi și știu să avanseze prin salturi bruște.

3 aprilie: cuadratură între Soarele din Berbec și Pluton din Capricorn – schimbarea nu e tocmai la modă, astăzi. Dimpotrivă, vor fi apreciate mai degrabă soluțiile conservatoare.

3 aprilie: trigon între Mercur din Pești și Saturn din Scorpion – o zi în care se poate pune preț pe vorbele noastre; au loc discuții serioase și ne asumăm diferite angajamente.

5 aprilie: Venus intră în Pești – e multă sensibilitate, în orice relații. Visarea cu ochii deschiși este la ordinea zilei, amenințând să ne sustragă de la îndatoririle zilnice.

7 aprilie: Mercur intră în Berbec – s-a dus comunicare bazată pe ascultarea celui de lângă noi. Acum, fiecare încearcă să strige cât mai tare, sperând că astfel i se va da dreptate.

12 aprilie: conjuncție Venus-Neptun în Pești – o zi lacrimogene, în care ne putem lăsa înduioșați de te miri ce. Mai ales planurile de viitor au o componentă emoțională foarte puternică.

14 aprilie: Pluton intră în mers retrograd, în Capricorn – până pe 23 septembrie, avem de urcat un adevărat munte al lui Sisif, pentru a face progrese pe plan profesional și pentru a ne îmbunătăți imaginea publică. Trebuie să folosim intervalul pentru a ne înțelege menirea în societate.

15 aprilie: Lună plină și eclipsă de Lună în Balanță (opoziție între Soarele în Berbec și Luna în Balanță) – parteneriatele și colaborările sunt puse din plin la încercare. Au loc redefiniri de poziție, în mai fiecare cuplu.

15 aprilie: conjuncție Mercur-Uranus în Berbec – „foaie verde lobodă, gura lumii slobodă“. Se spun vrute și nevrute astăzi, cu o lipsă de reținere uluitoare.

15 aprilie: cuadratură între Mercur din Berbec și Pluton din Capricorn – e clar, e o zi în care cuvintele dor, riscând, în plus, să se întoarcă împotriva celor care le-au rostit, asemenea unui bumerang.

18 aprilie: sextil între Venus în Pești și Pluton în Capricorn – dacă vom ști să ne folosim imaginația în mod creativ, putem avea parte de succes în societate. Lăsată necontrolată, aceeași imaginație ne poate provoca probleme.

20 aprilie: Soarele intră în Taur – principala noastră preocupare devine stabilitatea. Judecăm lucrurile în primul rând în funcție de siguranța pe care ne-o pot aduce.

20 aprilie: cuadratură între Jupiter în Rac și Uranus din Berbec – se resimte nevoia unor schimbări profunde în ființa noastră interioare, care trebuie aduse în acord atât cu familia, cât și cu propriul trecut. Provocarea constă în a fi noi înșine, fără să îi împiedicăm pe cei dragi să se afirme și fără să negăm propriul trecut.

21 aprilie: opoziție între Jupiter din Rac și Pluton din Capricorn – problema fundamentală a acestei perioade ține de raportul dintre familie și societatea, dintre viața personală și cea profesională. Căutăm modalități de a le împăca.

21 aprilie: cuadratură între Uranus din Berbec și Pluton din Capricorn – Uranus propune soluții radicale, la problemele evidențiate de opoziția Jupiter-Pluton.

23 aprilie: Mercur intră în Taur – ne gândim în primul rând la lucruri practice, la probleme legate de muncă, bani, acumulare de proprietăți. Acestea sunt direcțiile în care ne folosim resursele mentale.

23 aprilie: cuadratură între Marte în Balanță și Pluton din Capricorn – schimbările întâmpină dificultăți, mai ales dacă implică mai mult de o singură persoană.

25 aprilie: trigon între Venus din Pești și Saturn din Scorpion – ne comportăm cu mult tact în chestiunile sentimentale. E o zi în care fiecare dintre noi poate găsi sfătuitorul potrivit sau măcar pe cineva care să-i înțeleagă trăirile lăuntrice.

26 aprilie: conjuncție Soare-Mercur în Taur – se clarifică aspecte legate de muncă și bani. Vorbim deschis, pe aceste teme.

26 aprilie: sextil între Mercur în Taur și Neptun în Pești – discutăm despre vise, dorințe, proiecte, planuri, în încercarea de a le transpune în realitate.

27 aprilie: sextil între Soarele în Taur și Neptun din Pești – suntem guvernați,și astăzi, de nevoia de a îndeplini propriile dorințe.

29 aprilie: trigon între Mercur din Taur și Pluton din Capricorn – ne folosim calitățile încercând să ne afirmăm pe plan profesional și să ne îmbunătățim statutul social.

29 aprilie: Luna nouă în Taur (conjuncție Soare-Lună în Taur) – apar proiecte legate de bani; apare, de asemenea, dorința de a achiziționa anumite lucruri, pentru satisfacerea căreia avem nevoie tot de bani.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

  


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop