loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6036 ori.
Horoscop aprilie 2015: principalele tranzite și aspecte astrale

Aprilie începe zbuciumat, cu o eclipsă de Lună care zguduie planul relațional încă de pe data de sâmbătă, 4. Există riscul apariției unor certuri serioase și chiar al unor despărțiri definitive, în cuplurile care au fost construite pe mofturi și pe interese și în care nu iubirea e cea care joacă rolul principal. În schimb, cei care se iubesc cu adevărat și sunt sinceri cu partenerul vor depăși fără probleme acest eveniment astral.

horoscop aprilie 2015

Pe 8 aprilie vine cea mai bună veste a ultimelor luni: Jupiter își încetează retrogradarea și revine în mers direct, în semnul Leului. Ne regăsim voioșia și optimismul, iar zâmbetul ne reapare pe buze. Au de câștigat în primul rând Leii, care își pot manifesta puterea personală cu un impact maxim. Ei vor începe să strălucească inclusiv fizic, primind complimente pentru modul în care arată. Racii și Capricornii au mai multe șanse când vine vorba de bani, în timp ce Vărsătorii se bucură de împliniri, în viața de cuplu.

În schimb, pe 16 aprilie începe o retrogradare a lui Pluton care va dura mai bine de 5 luni. Acesta ne impune să facem schimbări pe plan profesional, să ne schimbăm slujba, dacă simțim că aceasta nu ni se mai potrivește. Devenim mai preocupați de ce spune lumea despre noi, iar cei mai slabi încep să se comporte nu așa cum simt sau doresc, ci așa cum vor cei din jurul lor, pentru a le face pe plac acestora. Evitați o asemenea greșeală!

2 aprilie: trigon între Mercur în Berbec și Saturn în Săgetător – gândim metodic, înțelegem lucrurile așa cum sunt în realitate, fără iluzii sau greșeli.

2 aprilie: trigon între Soarele în Berbec și Jupiter din Leu – suntem foarte nehotărâți. Ne va fi foarte greu să luăm o decizie indiferent de domeniu, astfel că vom prefera să o lăsăm pe săptămâna viitoare.

4 APRILIE: LUNĂ PLINĂ ÎN BALANȚĂ (OPOZIȚIE ÎNTRE SOARELE ÎN BERBEC ȘI LUNA ÎN BALANȚĂ, DUBLATĂ DE O ECLIPSĂ TOTALĂ DE LUNĂ) – moment de maximă intensitate în viața de cuplu. Energiile puternice care circulă azi vor ajuta cuplurile stabile să înflorească și mai mult și, dimpotrivă, vor provoca probleme și certuri în cuplurile care oricum scârțâiau.

5 aprilie: cuadratură între Soarele în Berbec și Pluton din Capricorn – voința ne este pusă la încercare. Întâmpinăm obstacole pe care numai cei mai puternici dintre noi vor reuși să le depășească.    

6 aprilie: conjuncție Soare-Uranus în Berbec – spargem blocajele existente până acum; astăzi, au de câștigat cei care se simt liberi și știu să avanseze prin salturi bruște.

8 aprilie: JUPITER ÎȘI REIA MERSUL DIRECT, ÎN SEMNUL LEULUI– ne recăpătăm optimismul și gândirea pozitivă. Au de câștigat cei care desfășoară o muncă de creație: artiștii, scriitorii, dar și cei care își doresc un copil.

8 aprilie: cuadratură între Mercur în Berbec și Pluton din Capricorn – există riscul de a acționa brutal, fără a ține cont de reguli și tradiții. De aici, se ajunge la probleme.

8 aprilie: conjuncție Mercur-Uranus în Berbec – spunem lucrurilor pe nume, ieșind la iveală inclusiv unele adevăruri mai neplăcute. Astăzi, rufele murdare nu se spală în familie, ci în public.

10 aprilie: conjuncție Soare-Mercur în Berbec – moment bun pentru a face cunoștință cu oameni noi, pentru a face propuneri sau a prezenta proiecte noi.

11 aprilie: Venus intră în semnul Gemenilor – ne place tot mai mult să călătorim, să facem tot felul de drumuri, îmbiați nu numai de vremea frumoasă, ci și de astre.

12 aprilie: sextil între Marte în Taur și Neptun în Pești – suntem puși pe confidențe și mărturisiri. Simțim că avem alături persoane pe care ne putem baza, la nevoie.

14 aprilie: Mercur intră în Taur – ne gândim în primul rând la lucruri practice, la probleme legate de muncă, bani, acumulare de proprietăți. Acestea sunt direcțiile în care ne folosim resursele mentale.

15 aprilie: opoziție între Venus în Gemeni și Saturn în Săgetător – ne irosim energia mentală în dispute fără rost. De asemenea, hobby-urile noastre ne consumă mai multă energie decât munca propriu-zisă.

16 aprilie: PLUTON INTRĂ ÎN MERS RETROGRAD, ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI– suntem siliți să ne gândim serios la locul și rolul pe care-l ocupăm în societate.

18 aprilie: LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC (CONJUNCȚIE SOARE-LUNĂ ÎN BERBEC)– moment în care energia începuturilor este una foarte puternică. Zi favorabilă pentru proiecte care necesită acțiune și avans rapid.

18 aprilie: cuadratură între Marte în Taur și Jupiter în Leu – dificultăți în acțiune. Există riscul de a comite erori, de a ne trezi că acționăm împotriva propriilor interese.    

19 aprilie: sextil între Mercur în Taur și Neptun în Pești – zi favorabilă vindecării, tratării diferitelor afecțiuni. De asemenea, e o zi în care se deschid canale subtile, spre alte sfere decât cea terestră.

19 aprilie: cuadratură între Venus în Gemeni și Neptun în Pești – posibile neplăceri create de prieteni, care aruncă vorbe de-a dreptul jignitoare, cu multă nepăsare.

20 aprilie: Soarele intră în semnul Taurului - principala noastră preocupare devine stabilitatea. Judecăm lucrurile în primul rând în funcție de siguranța pe care ne-o pot aduce.

21 aprilie: cuadratură între Mercur în Taur și Jupiter în Leu – astăzi, mai mult decât oricând, ceea ce spunem poate fi folosit împotriva noastră. Atenție la dezvăluirile pe care le facem!

21 aprilie: trigon între Marte în Taur și Pluton în Capricorn – se anunță schimbări pozitive, pentru care începem să lucrăm cu succes.

22 aprilie: trigon între Mercur în Taur și Pluton în Capricorn – se fac planuri de schimbare, în primul rând la nivel profesional. Ne adaptăm rapid la noi sarcini de lucru.

22 aprilie: sextil între Venus în Gemeni și Jupiter în Leu – o zi mai relaxată, pe care e bine să o dedicăm acelor lucruri care ne produc plăcere și satisfacție.

22 aprilie: conjuncție Mercur-Marte în Taur – cuvintele și vorbele coincid, ajungându-se la o armonie mult dorită între ceea ce spunem și ceea ce facem. Zi bună pentru a încheia înțelegeri și a semna contracte.

26 aprilie: sextil între Venus în Gemeni și Uranus în Berbec – ne simțim liberi să facem ce vrem, fără să exagerăm. Profităm de propria libertate fără a o îngrădi pe a celor din jur.

29 aprilie: sextil între Soarele în Taur și Neptun din Pești – ne exprimăm dorințele, dar evaluăm și banii și mijloacele pe care le avem la dispoziție, pentru îndeplinirea lor.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop