loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4962 ori.
Horoscop august 2016 – principalele tranzite și aspecte astrale

În august 2016, Saturn își încetează mișcarea retrogradă și revine în mers direct, în semnul Săgetătorului. Dacă până acum ne-a forțat să acumulăm experiență de viață și cunoaștere, acum ne invită să ne fixăm scopuri pe termen lung, precum și strategia necesară pentru îndeplinirea acestor scopuri.

2 august: Marte intră în Săgetător – ne fixăm standarde înalte și această exigență cu propria persoană ne ajută să dăm ce avem mai bun, zi de zi. Marte în Săgetător ne invită, de asemenea, la aventură, ajutându-ne să găsim diferite modalități de a ne face viața mai palpitantă.

2 august: Lună nouă în Leu (conjuncție Soare-Lună în Leu) – un bun prilej de a ne afirma așa cum suntem în realitate, cu naturalețe, și de a ne dezvolta calitățile de lider, precum respectul pentru propria persoană, încrederea în sine, curajul de a face lucruri noi, concentrarea pe atingerea obiectivelor.

5 august: Venus intră în Fecioară – tindem să avem o abordare pragmatică, chiar materialistă, inclusiv pe plan relațional. De asemenea, ne vine mai ușor să îndeplinim anumite activități repetitive, care altădată ni se păreau plictisitoare. Acum, descoperim că și acestea au farmecul lor.

12 august: opoziție între Jupiter în Fecioară și Chiron din Pești – ne putem dezvolta ajutându-i pe alții. Scriitorul și speaker-ul motivațional Steve Maraboli spune, într-un mod potrivit pentru a exprima ideea de bază a acestui aspect: „Oferă lumii, în mod liber, aceste daruri de iubire și compasiune. Nu te gândi ce vei primi în schimb, e suficient să știi că în inima ta vei fi răsplătit“.

13 august: Saturn revine în mers direct, în Săgetător – Saturn a devenit retrograd pe data de 25 martie, arătându-ne că nu avem nici studiile, nici experiența de viață necesare pentru a ne îndeplini anumite obiective. Acum, odată ce ne-a ajutat să umplem aceste goluri, ne invită să ne fixăm noi scopuri pe termen lung și strategii de atingere a acestor scopuri.

22 august: Soarele intră în Fecioară – ne concentrăm pe micile amănunte și tabieturi ale vieții de zi cu zi. E o lună bună pentru a aduce mai multă ordine în viața noastră.

29 august: Venus intră în Balanță – avem o atitudine foarte împăciuitoare, suntem dispuși la compromisuri și chiar cedări. Deveni mai interesați de tot ce are legătură cu arta și cu Frumosul.

30 august: Mercur retrograd în Fecioară – avem o tendință deranjantă spre perfecționism, dublată de un spirit critic pe măsură. Trebuie să le depășim, pentru a deveni mai eficienți la muncă și mai înțelegători cu cei din jur.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop