loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12432 ori.
Horoscop decembrie 2012: multa iubire pentru Leu

horoscop decembrie 2012Un horoscop decembrie 2012 este influenţat în primul rând de faptul că majoritatea planetelor personale tranzitează semnul Săgetătorului: Soarele până pe data de 21 (la care vă garantăm că nu va veni sfârşitul lumii!), Mercur începând cu 11 decembrie şi Venus începând cu 16 decembrie. Ne caracterizează, aşadar, onestitatea şi spiritul de aventură specifice acestui semn astral. De asemenea, gustul pentru călătorii devine şi el contagios.

 

O veste excelentă este reprezentată de reluarea mersului direct al lui Uranus, prin semnul Berbecului. Retrograd, acesta adusese diferite limitări, un sentimente apăsător de lipsă de libertate sau, dimpotrivă, de libertatea prost înţeleasă. Acum, şi aceste aspecte se reglează.

 

 
Horoscop decembrie 2012 – previziuni pentru fiecare zodie
 

Berbecul are noroc începând cu data de 13, când Uranus renunţă la obiceiul supărător de a merge retrograd tocmai prin semnul Berbecului. Reapare sentimentul de libertate, senzaţia că în faţa noastră există o infinitate de posibilităţi şi că depinde numai şi numai de noi să le alegem şi să le dezvoltăm pe cele care ni se potrivesc cel mai bine.

 

Taurul e cel mai preocupat de cadouri, dintre nativii tuturor celor 12 semne astrale. Şi nu atât de cele pe care le are de făcut, cât de cele pe care se aşteaptă să le primească. Aşteptările sale sunt foarte ridicate, astfel că apropiaţilor nu le va fi deloc uşor să îi facă pe plac. Amintiţi-vă totuşi de un proverb: nemulţumitului i se ia darul!

 

Gemenii îşi dedică cea mai mare parte a acestei luni vieţii de cuplu. Tocmai datorită acestor influenţe astrale, cea mai inspirată variantă pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă este reprezentată de o mică excursie romantică, în doi. La cât de bine vă înţelegeţi, cu siguranţă că nu veţi mai avea nevoie de nimeni altcineva, alături de dumneavoastră!

 

Racul trebăluieşte mult şi în decembrie, o lună cu suficiente zile pentru ca cei mai mulţi dintre noi să se odihnească după bunul plac. De cele mai multe ori, tocmai nativii Rac vor fi cei care se vor ocupa cu cumpărăturile, cu pregătirile pentru petreceri, cu invitaţiile şi cu toate celelalte aspecte destul de neplăcute, dar absolut necesare pentru o petrecere cu adevărat reuşită.

 

Leul are o lună plină pe plan amoros. Dragostea pluteşte în aer, alături de renii lui Moş Crăciun şi de fulgii de nea, iar nativii Leu o respiră odată cu aerul. Cei singuri îşi vor găsi cu siguranţă pe cineva care să îi încălzească în nopţile reci ale lui decembrie, iar cei deja cuplaţi se vor simţi, de asemenea, excelent alături de persoana iubită.

 

Fecioara se dedică familiei, se întâlneşte cu rudele, face cumpărături pentru casă, se apucă şi de ceva schimbări de decor, într-o lună în care în prim-plan apare latura sa casnică. Ţinând cont de aceste tendinţe, cel mai probabil loc de petrecere a sărbătorilor de iarnă este tot acasă, alături de cei dragi.

 

 

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 
 

Balanţa se plimbă mult, pe parcursul lunii decembrie. Nu foarte departe, dar în multe locuri, ceea ce îşi oferă şi ocazia de a cunoaşte multă lume nouă. Făcându-i mare plăcere să vorbească cu fiecare şi să fixeze diferite întâlniri, va reuşi să se aglomereze până într-atât încât de la un moment dat va trebui să refuze unele invitaţii.

 

Scorpionul e concentrat pe câştigarea a cât mai mulţi bani, în această lună în care, într-adevăr, multă lume cheltuieşte, vrând-nevrând, mai mult decât în celelalte. Nativii Scorpion vor încerca să direcţioneze o parte din acest flux financiar spre buzunarele şi conturile proprii.

 

Săgetătorul este semnul astral privilegiat al acestei luni. Nativii născuţi în a doua şi a treia decadă îşi sărbătoresc acum ziua de naştere, dar toţi vor fi în centrul atenţiei şi se vor simţi în stare de lucruri mari, cu ajutorul pe care îl primesc, concomitent, de la Soare, Venus şi Mercur. Cea mai bună perioadă a lunii este cea cuprinsă între 16 şi 21, când toate cele trei corpuri cereşti amintite se află în tranzit prin Săgetător.

 

Capricornul îşi vede propriile probleme şi e mai degrabă însingurat, în prima parte a lunii. Ţine neapărat să termine la timp o serie de proiecte şi trage tare, în acest scop. Apoi, spre finalul lunii, mulţumit de ceea ce a realizat, se destinde şi devine un partener de discuţie extrem de agreabil.

 

Vărsătorul îşi face de cap în stil mare, înconjurat de prieteni, amici cunoscuţi şi chiar necunoscuţi. Lume multă să fie în jur şi nativii se vor simţi cu siguranţă bine! Finalul de lună e potrivit şi pentru o călătorie. Nu tocmai departe, ci pe undeva pe la munte, la un schi, un vin fiert şi un aer tare, de sărbători.

 

Peştii vor avea multe apariţii în public, în această lună. La serviciu vor fi tot felul de evenimente marcând sfârşitul anului, de la care nu vor putea să lipsească. Apoi, în zilele libere de la sfârşitul anului, vor primi mai multe invitaţii, astfel că le va fi greu să facă o selecţie şi vor trebuie să refuze unele dintre ele.

 
 

Horoscop decembrie 2012 – principalele aspecte astrale
 

3 decembrie: opoziţie între Soarele în Săgetător şi Jupiter în Gemeni – trebuie să ne definim cu claritate priorităţile pentru săptămânile şi lunile următoare; de asemenea, e o zi potrivită pentru a ne decide în privinţa modului şi locului în care ne vom petrece sărbătorile de iarnă;

 

11 decembrie: Mercur intră în Săgetător – devenim preocupaţi de subiecte intelectuali; pentru elevi şi studenţi prinde bine, deoarece e perioada ultimelor teze şi verificări; în plus, devenim mai oneşti, mai sinceri;

 

13 decembrie: Uranus îşi încetează retrogradarea şi îşi reia mersul direct, în Berbec – ne simţim eliberaţi de o mare parte de obligaţiile şi limitările din ultimele luni;

 

13 decembrie: Lună nouă (conjuncţie Soare-Lună în Săgetător) – moment favorabil începuturilor, în special dacă e vorba de călătorii sau de activităţi pe plan intelectual ori spiritual;

 

16 decembrie: Venus intră în Săgetător – suntem dornici de aventură, de călătorie, de a cunoaşte oameni noi; dacă nu vom reuşi să facem toate aceste lucruri pe plan concret, le vom înlocui cu cărţi, filme sau jocuri de aventură;

 

21 decembrie: Soarele intră în Capricorn – avem în vedere proiecte pe termen lung, încercăm să vedem ideea de ansamblu şi folosim finalul de an pentru a face o analiză a ceea ce am făcut şi a ceea ce avem de realizat mai departe;

 

26 decembrie: Marte intră în Vărsător – scăpăm de orice inhibiţii şi avem curajul necesar pentru a pune în aplicare inclusiv ideile cele mai trăznite; în plus, găsim mereu o mulţime de prieteni dispuşi să ne ajute, când vine vorba de trăznăi;

 

28 decembrie: Lună plină (opoziţie între Luna în Rac şi Soarele în Capricorn) – moment în care se aglomerează multe evenimente pe plan social, monden, dar şi diferite obligaţii familiale; de asemenea, o zi bună pentru a finaliza proiecte.

 

31 decembrie: sextil între Soarele în Scorpion şi Saturn în Capricorn – un aspect astral care ar trebui să asigure o trecere lină în noul an, fără rupturi majore; de asemenea, ne îndeamnă să nu facem excese, la petrecerea de Revelion;

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop