loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3634 ori.
Horoscop iunie 2014 – principalele tranzite si aspecte astrale

Cu Soarele (timp de trei săptămâni), Mercur (două săptămâni) și Venus (o săptămână) în Gemeni, iunie 2014 este o lună a diversității și a experiențelor noi. Călătorim, ne vedem și vorbim cu tot felul de oameni, ne părăsim de mai multe ori mediul obișnuit, pentru a trăi experiențe noi, din care învățăm tot felul de lucruri folositoare.

Venus e o planetă deosebit de activă în această lună, făcând aspecte cu Neptun, Pluton, Saturn, Jupiter și din nou Neptun, spre sfârșitul lunii. Căutăm plăcerea, dar nu întotdeauna o găsim, iar uneori modalitățile de obținere a acesteia pot aduce prejudicii, pe alte planuri. Ideal e să fim deschiși la experiențe noi, dar să nu exagerăm în nici o direcție, ci să gustăm câte puțin din fiecare.

În fine, Mercur retrograd, începând cu data de 7, ne readuce în atenție probleme pe care le credeam deja rezolvate și ne obligă ca, îndeosebi pe plan relațional, să ne schimbăm modul de a gândi.

 horoscop iunie 2014

4 iunie: sextil intre Venus in Taur și Neptun în Pești – ne fixăm obiective cu mult realism, înțelegând bine ce este posibil să obținem și care dorințe țin mai degrabă de fantezie.

6 iunie: sextil între Soarele în Gemeni și Uranus în Berbec – o zi în care putem avea succes și pe planuri care nu reprezintă punctul nostru forte. E bine să experimentăm astăzi, să găsim soluții diferite de cele obișnuite.

7 iunie: Mercur intră în mers retrograd, în Rac – sunt destule lucruri nespuse, pe plan sentimental, iar astrele ne îndeamnă să reglăm aceste probleme. Comunicarea între rude cunoaște, de asemenea, o perioadă mai dificilă.  

9 iunie: trigon între Venus în Taur și Pluton în Capricorn – ne putem schimba preferințele, mai ales dacă erau neserioase, bazate pe impresii de moment. Ne dăm seama cu adevărat ce ne place.

9 iunie: Neptun intră în mers retrograd, în Pești – cei care s-au concentrat prea mult pe propria persoană vor înțelege, în lunile următoare, că uneori interesul general e mai important decât cel particular. De asemenea, începe o perioadă în care suntem ghidați spre o viață spirituală mai intensă. 

13 iunie: opoziție între Venus în Taur și Saturn din Scorpion – o zi destul de tulbure, dedicată „plăcerilor lumești“. Risc de posesivitate exagerată, atât în relația cu alte persoane, cât și referitor la bunuri și obiecte.

13 iunie: Lună plină în Săgetător (opoziție între Luna în Săgetător și Soarele în Gemeni) – energia mentală pe care o avem la dispoziție e atât de puternică, încât devine greu de controlat pentru cei mai mulți dintre noi. Favorizați vor fi cei care își propun lucruri greu de obținut.  

14 iunie: cuadratură între Marte în Balanță și Pluton în Capricorn – o zi complicată, în care nu e bine să programăm acțiuni decisive. Există un potențial de ceartă, violență și accident.

17 iunie: Mercur retrograd reintră în semnul Gemenilor – e nevoie de o schimbare a modului în care gândim, în sensul diversificării intereselor noastre. E necesar că comunicăm cu diferite persoane și să ascultăm păreri cât mai diverse.  

18 iunie: sextil între Venus în Taur și Jupiter în Rac – o zi frumoasă, în care simțim că totul ne merge din plin și ne recăpătăm optimismul, după aspectele mai complicate din ultima perioadă. În casă și familie, atmosfera devine foarte plăcută.

20 iunie: Chiron intră în mers retrograd, în semnul Peștilor – primim diferite lecții de la viață, pe care știu să le descifreze îndeosebi cei deschiși spre spiritualitate și religie. Suntem ajutați să înțelegem semnificația evenimentelor trăite în ultimele luni.

20 iunie: conjuncție Soare-Mercur în Gemeni – o zi excelentă pe plan mental, favorabilă pentru a da un examen sau a depune alt tip de eforturi intelectuale. Comunicarea decurge, de asemenea, excelent.  

21 iunie: Soarele intră în Rac (solstițiul de vară, cea mai lungă zi și cea mai scurtă noapte) – mai mult accent pe ceea ce simțim, pe emoții; de asemenea, sporește atenția acordată casei și familiei.

23 iunie: Venus intră în Gemeni – dacă Venus în Taur ne oferea plăcerea unei mese copioase sau a unei nopți de iubire, aceeași planetă intrată în Gemeni ne îndeamnă să ne diversificăm preocupările, să călătorim mai mult, să devenim deschiși față de tot ce e nou.  

25 iunie: opoziție între Marte din Balanță și Uranus din Berbec – o a doua zi foarte zbuciumată a acestei luni, după data de 14 iunie. Ne hazardăm și riscăm mult, cu rezultate nu tocmai favorabile, din cauza lipsei de control.

27 iunie: Lună nouă în Rac (conjuncție Soare-Lună în semnul Racului) – o zi pe care e bine să o petrecem acasă, în sânul familiei. Preocupările casnice și activitățile cu rădăcini solide în trecut sunt favorizate, astăzi.

29 iunie: trigon între Soarele în Rac și Neptun din Pești – au loc unele reglaje la nivel sentimental. Ne reamintim ce ne dorim cu adevărat și visăm cu ochii deschiși la îndeplinirea acestor dorințe.  

29 iunie: cuadratură între Venus în Gemeni și Neptun din Pești – căutarea plăcerii cu prea mare ardoare poate uneori să aducă probleme. O zi în care e bine să fim mai temperați, în ceea ce privește distracția.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop