loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6560 ori.
Horoscop iunie 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

Saturn își continuă retrogradarea și pe durata lunii iunie, iar începând cu data de 15 revine în semnul Scorpionului, unde s-a mai aflat între octombrie 2012 și decembrie 2014. În viața noastră reapar probleme cu care ne-am confruntat în această perioadă, acum ivindu-se ultima șansă de a le rezolva, de a le pune la punct așa cum se cuvine.

horoscop iunie 2015Nativii fiecărui semn astral sunt luați la întrebări de Saturn, în legătură cu ceea ce au realizat în diferite domenii ale vieții: Scorpionul răspunde în legătură cu modul în care s-a dezvoltat ca persoană, în care își folosește darurile și talentul cu care s-a născut. Săgetătorul e invitat să e ocupe mai mult de latura spirituală a lucrurilor. Capricornul trebuie ă procedeze astfel încât să își sporească libertatea personală; Vărsătorul are de oferit explicații în legătură cu evoluția sa profesională, în timp ce Peștii trebuie să-și fixeze cu mai multă claritate scopuri pe termen lung, să își dea seama ce își doresc. Berbecul are de rezolvat multe aspecte pe plan financiar; Taurul trebuie să își reevalueze relațiile și parteneriatele. Gemenii au de rezolvat diferite probleme de serviciu; Racul e întrebat pe cine iubește și ce e dispus să facă pentru aceste persoane. Leul are de pus la punct aspecte legate de casă și familie; Fecioara are de studiat, trebuie să e pună la punct cu lucruri pe care încă nu le cunoaște suficient; Balanța se concentrează pe muncă, bani și proprietăți.

Datele de 11 și 12 iunie aduc una caldă și alta rece: Mercur își reia mersul direct în Gemeni și ne permite să ne exprimăm mai ușor gândurile și sentimentele, dar Neptun devine retrograd și aduce un risc de a ne înșela singuri, în legătură cu ceea ce ne dorim.

De remarcat, de asemenea, trigonul Jupiter-Uranus de la sfârșitul lunii, care îi sprijină pe cei ce au curajul de a acționa, de a-și pune ideile în aplicare.

2 IUNIE: LUNĂ PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR (opoziție între Soarele în Gemeni și Luna în Săgetător) - energia mentală pe care o avem la dispoziție e atât de puternică, încât devine greu de controlat pentru cei mai mulți dintre noi. Favorizați vor fi cei care își propun lucruri greu de obținut.

5 iunie: Venus intră în Leu - ne așteaptă relații intense și povești de dragoste pe muchie de cuțit, așa cum de obicei doar în filme sau în cărți mai întâlnim.

6 iunie: sextil între Marte în Gemeni și Jupiter în Leu – o zi în care e bine să acționăm, să ne transpunem gândurile în practică. Cei dornici de a deveni lideri pot profita pentru a-și asigura o poziție dominantă, proeminentă.

6 iunie: trigon între Venus în Leu și Saturn în Săgetător – simțim momentul și locul în care trebuie să dăm dovadă de îndrăzneală și să ne impunem poziția. Astăzi, norocul este al celor cutezători.

9 iunie: sextil între Soarele în Gemeni și Jupiter în Leu – zi favorabilă, în care fiecare dintre noi își poate manifesta la maxim calitățile. E important să facem ceea ce știm mai bine, fără experimente inutile.

9 iunie: sextil între Marte în Gemeni și Uranus în Berbec – o zi a riscului și a acțiunilor îndrăznețe, chiar șocante. Putem obține rezultate prin acțiune rapidă, fără multe calcule.

10 iunie: sextil între Mercur în Gemeni și Venus în Leu – ne exprimăm sentimentele, cu o sinceritate specifică mai degrabă copiilor. Fiecare spune răspicat ce îi face plăcere și ce nu.

11 iunie: sextil între Soarele în Gemeni și Uranus în Berbec – astăzi, fiecare e tentat să acționeze pe cont propriu, conform propriilor idei. Deși ascultăm multe păreri, în cele din urmă facem tot așa cum ne gândisem la început.

11 IUNIE: NEPTUN INTRĂ ÎN MERS RETROGRAD, ÎN SEMNUL PEȘTILOR – dificultăţi în perceperea corectă a realităţii şi în stabilirea obiectivelor de viitor. Apar dorințe nu tocmai realiste.

12 iunie: Mercur își reia mersul direct, în Gemeni – o mai mare uşurinţă în comunicare; sunt favorizate discuţiile, şedinţele, negocierile.

14 iunie: conjuncție Soare-Marte în Gemeni – spunem lucrurilor pe nume, dăm glas tuturor ideilor care ne trec prin minte.

15 IUNIE: SATURN RETROGRAD INTRĂ ÎN SCORPION – ne vom confrunta, în perioada următoare, cu probleme mai vechi, în special de natură financiară, care au existat și în intervalul 2012-2014. De asemenea, se pune tranșant problema raporturilor de forță.

16 IUNIE: LUNA NOUĂ ÎN GEMENI (conjuncție Soare-Lună în Gemeni) – diversitatea este cuvântul cheie al acestei zile, de care putem profita privind în direcții noi, lărgindu-ne sfera de preocupări și de acțiune                                           

21 IUNIE: SOARELE INTRĂ ÎN RAC (SOLSTIȚIUL DE VARĂ, cea mai lungă zi și cea mai scurtă noapte) – mai mult accent pe ceea ce simțim, pe emoții; de asemenea, sporește atenția acordată casei și familiei.

22 IUNIE: TRIGON ÎNTRE JUPITER ÎN LEU ȘI URANUS ÎN BERBEC – avem multă originalitate în gândire și dăm dovadă de multă inspirație. Dacă vom ști să acționăm rapid conform vocii noastre interioare, vom avea numai de câștigat.

23 iunie: cuadratură între Mercur în Gemeni și Neptun în Pești – e bine să avem grijă la ce spunem, astăzi, deoarece e o zi în care ies la lumină lucruri ascunse. De asemenea, există riscul ca orice vorbă să fie interpretată negativ.

24 iunie: Marte intră în Rac –  energia noastră e consacrată tot mai mult rezolvării problemelor casnice și de familie. Ne concentrăm pe ceea ce ne oferă emoții pozitive.

24 iunie: Chiron intră în mers retrograd, în semnul Peștilor – avem de învățat din interacțiunea cu persoanele din jur. Vor dovedi că și-au însușit lecția cei care știu să ierte și, în același timp, să vindece răni vechi.

26 iunie: trigon între Soarele în Gemeni și Nodul Nord în Balanță – e vremea pentru planuri de viitor, făcute alături de cei dragi nouă, în special alături de partenerul de viață.

29 iunie: trigon între Venus în Leu și Uranus în Berbec – suntem deschiși aventurilor, inclusiv celor romantice. O zi în care chiar și cei mai cuminți dintre noi pot lua decizia de a-și satisface unele plăceri „vinovate“.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop