loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4307 ori.
Horoscop mai 2015: principalele tranzite si aspecte astrale

Mai 2015 e o lună destul de complicată, din punct de vedere astrologic. Fiecare planetă personală care intră în Gemeni (și avem trei: Soarele, Mercur și Marte!) primește două șocuri: mai întâi, o opoziție cu Saturn din Săgetător, care presupune întârzieri și critici venite din partea unor persoane rigide, care nu știu nici să se relaxeze, nici să se distreze; în al doilea rând, fac și o cuadratură cu Neptun din Pești, aducând risc de iluzii și păcăleli. În plus, Mercur retrograd, începând cu data de 18 mai, ne face să ne înțelegem tot mai greu între noi.

horoscop mai 2015 panselute

Există totuși și zile luminoase: data de 16 mai e excelentă pentru cereri în căsătorie, nunți sau încheiat contracte de colaborare, iar data de 28 mai e foarte potrivită pentru a lua decizii importante pentru viitorul nostru. Cu o condiție: să ne consultăm cu cei dragi, înainte de a schița aceste planuri.

Iată cărui domeniu trebuie să-i acorde atenție nativii fiecărei zodii în luna mai, pentru a evita problemele și a-și spori potențialul de succes: Berbecul trebuie să aibă grijă la ceea ce spune și la anturajul său, Taurul este, ca de obicei, preocupat de chestiunile financiare, în timp ce Gemenii ar face bine să stea cu ochii pe parteneri și colaboratori. Racul va avea grijă ca secretele să rămână secrete, în timp ce Leulî și asumă îndrăzneli și libertăți care, în final, îi pot aduce probleme; Fecioara are grijă să pretindă în continuare că este angajatul perfect. Nativii Balanță își propun scopuri foarte îndrăznețe, pentru a căror împlinire nu le va ajunge o singură lună; Scorpionii își folosesc resursele în chestiuni legate de bani și afaceri, iar Săgetătorii acordă mare atenție relației de cuplu. Capricornul devine preocupat de propriul organism , de sănătate, dar și de modul în care arată. Vărsătorii se trezesc implicați în povești de amor destul de complicate, iar Peștii trebuie să aibă grijă de casă și familie.

1 mai: Mercur intră in Gemeni – în zodia sa de domiciliu, Mercur devine foarte puternic și ne oferă forță mentală, dar și iscusință în a spune lucrurile potrivite, la momentul potrivit.

3 mai: opoziție între Mercur în Gemeni și Saturn în Săgetător – ideile fixe ale fiecăruia dintre noi apar la suprafață și ne împiedică să îi ascultăm cu adevărat pe cei din jur. E nevoie de mai multă deschidere, în modul de a gândi.

4 MAI: LUNĂ PLINĂ ÎN SCORPION (OPOZIȚIE ÎNTRE SOARELE ÎN TAUR ȘI LUNA ÎN SCORPION) - o zi în care raporturile de putere se pun într-un mod oarecum brutal. Fiecare face eforturi pentru a obține mai multă putere, nu numai pe plan interior, ci și asupra celor din jur.

4 mai: cuadratură între Soarele în Taur și Jupiter din Leu – orgoliul exacerbat ne împiedică să ne facem treaba și să ne vedem de propriile interese. Mândria își arată efectele negative.

6 mai: trigon între Soarele în Taur și Pluton din Capricorn - putem profita de acest aspect pentru o transformare de sine, a cărei necesitate am constatat-o deja. Fiecare se poate gândi la ceea ce ar putea schimba, în el însuși, pentru a avea mai mult succes în viață.

8 mai: Venus intră în Rac – simțim nevoia de a fi protejați, de a fi alături de cei dragi sufletului nostru. E apreciată iubirea, în forma sa maternă.

9 mai: cuadratură între Mercur în Gemeni și Neptun în Pești – apare confuzie mentală, ne vine greu să distingem adevărul de minciună și de fantezie.

12 mai: Marte intră în Gemeni – ne simțim motivați să studiem domenii noi. Călătoriile vor fi și ele mai multe, pe durata acestui tranzit.

15 mai: Marte în Gemeni face o opoziție cu Saturn din Săgetător – o zi în care apar multe piedici în calea acțiunilor noastre, dar cu hotărâre și curaj le putem depăși.

16 mai: trigon între Venus în Rac și Neptun în Pești – ne putem pune în valoare talentele personale, o zi în care fiecare dintre noi își poate manifesta creativitatea.

16 mai: conjuncție Jupiter-Juno în Leu – o zi favorabilă pentru dezvoltare și pași decisivi pe plan relațional. Zi bună pentru a încheia contracte de parteneriat, pentru căsătorii sau logodne.

18 MAI: LUNĂ NOUĂ ÎN TAUR (CONJUNCȚIE SOARE-LUNĂ ÎN TAUR) – apar proiecte legate de bani; apare, de asemenea, dorința de a achiziționa anumite lucruri, pentru satisfacerea căreia avem nevoie tot de bani.

18 MAI: MERCUR INTRĂ ÎN MERS RETROGRAD, ÎN GEMENI (RETROGRADAREA VA DURA PÂNĂ PE 11 IUNIE) – comunicarea funcționează mai greoi, ne găsim cuvintele cu dificultate, iar mulți oameni parcă nu mai sunt capabili să asculte ceea ce li se spune.

21 mai: Soarele intră în Gemeni – ne diversificăm mult preocupările, apare dorința de a experimenta, de a cunoaște lucruri diferite. Comunicăm foarte bine.

22 mai: opoziție între Venus în Rac și Pluton în Capricorn – prioritățile profesionale nu se potrivesc cu cele familiale și de aici pot rezulta probleme. Trebuie să ne stabilim prioritățile, pentru această perioadă, între casă și serviciu.

23 mai: opoziție între Soarele în Gemeni și Saturn în Săgetător – trebuie să ținem cont de factorul timp, în ceea ce facem. Avem nevoie de multă răbdare, pe parcursul acestei zile.

25 mai: cuadratură între Venus în Rac și Uranus în Berbec – ne implicăm în relații afective ciudate, care au toate șansele să ne rănească.

26 mai: cuadratură între Marte în Gemeni și Neptun în Pești – apar intrigi, secrete neplăcute sunt dezvăluite, bârfa e la ordinea zilei.

27 mai: conjuncție Mercur-Marte în Gemeni – avem nevoie de motivație, pentru a munci la nivel maxim. Trebuie să ne gândim fie la lucrurile de care vrem să scăpăm, fie la viitorul pe care ni-l dorim.

28 mai: trigon între Soarele în Gemeni și Nodul Nord din Balanță – moment propice planurilor discutate cu familia și prietenii. Acțiunea comună va da roade frumoase, dacă principiile sunt stabilite astăzi.

29 mai: cuadratură între Mercur retrograd în Gemeni și Neptun în Pești – există riscul de a fi păcăliți, de a lua falsul drept adevăr sau de a nu vedea lucruri evidente, aflate chiar sub ochii noștri.

30 mai: conjuncție Soare-Mercur în Gemeni – suntem sinceri, deschiși, cu riscul de a vorbi inclusiv despre lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse.

31 mai: cuadratură între Soarele în Gemeni și Neptun din Pești – există riscul ca, experimentând diferite trăiri și situații, să ne vedem puse la îndoială dorințe și proiecte mai vechi. Va trebui să ne gândim bine, să ne dăm, seama dacă ele mai sunt valabile.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop