loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6689 ori.
Horoscop martie 2015: principalele tranzite si aspecte astrale

Martie 2015 aduce multe provocări, în viața noastră, astfel că va trebui să ne folosim la maxim capacitățile, pentru a face față și chiar a evolua. În primul rând, vorbim despre a șaptea și ultima cuadratură dintre Uranus și Pluton. Acest aspect stresant, care se tot repetă din 2012, sporește tensiunea și aduce tot felul de provocări. Acolo unde schimbarea nu este realizată de bună-voie, ea este, uneori, impusă cu forța.

horoscop martie 2015 lalele

Apoi, trebuie să ținem cont și de faptul că, în a doua parte a lunii, Saturn intră în mers retrograd în semnul Săgetătorului, în timp ce Jupiter se află și el în retrogradare, în alt semn de foc: Leul. Acțiunile noastre nu dau mereu rezultatele dorite, fie din cauza grabei, fie pentru că, în loc să ne concentrăm pe propriile scopuri, ne interesează mai mult să depășim alte persoane sau să le demonstrăm ceva rivalilor.

Există însă și aspecte care ne oferă susținere, în acest tumult: Jupiter în trigon cu Marte și Uranus îi ajută pe cei preocupați de dezvoltarea personală să obțină rezultate rapide și spectaculoase, iar echinocțiul de primăvară și diferitele tranzite prin Berbec aduce acea energie a începutului favorabilă oricăror demersuri noi.

1 martie: sextil între Mercur în Vărsător și Uranus din Berbec – beneficiem de libertate, în modul de a gândi, dar și în comunicare. O zi în care putem spune lucrurilor pe nume, cu sinceritate și fără teama de a fi penalizați sau judecați greșit.

2 martie: opoziție între Mercur în Vărsător și Jupiter în Leu – vorbele rostite fără control ne pot aduce deservicii. E bine să fim atenți la ceea ce spunem astăzi.

3 martie: trigon între Jupiter în Leu și Uranus în Berbec – zi în care putem da lovitura. Progresul e realizează astăzi în salturi, iar norocul îi ajută pe cei cutezători.

4 martie: Venus în Berbec se află în conjuncție cu Uranus din Berbec și în trigon cu Jupiter în Leu – ne simțim liberi să facem ce vrem și să ne afirmăm propria personalitate, fără vreo mască.

5 martie: Luna plină în Fecioară (opoziție între Soarele în Pești și Luna în Fecioară) – pot să apară momente tensionate la serviciu, unde e nevoie să investim multă energie pentru a ține situația sub control.

5 martie: cuadratură între Venus în Berbec și Pluton în Capricorn – tentațiile sunt mari astăzi, dar cei care cad pradă ispitelor pot să aibă de suferit.

6 martie: sextil între Soarele în Pești și Pluton în Capricorn – sub impulsul unor sentimente puternice, putem face schimbări importante.

10 martie: Marte în Berbec face un trigon cu Jupiter în Leu – o zi potrivită pentru a acționa, pentru a forța lucrurile în direcția dorită.

11 martie: conjuncție Marte-Uranus în Berbec – încă o zi în care au de câștigat cei capabili să își afirme voința și să lupte cu curaj pentru ceea ce doresc.

12 martie: cuadratură între Marte în Berbec și Pluton în Capricorn – apar complicații, posibil din partea autorităților sau superiorilor.

13 martie: Mercur intră în semnul Peștilor – imaginația este întărită și ținem cont și de intuiția și chiar de vise, în modul de a gândi.

13 martie: după trei luni de retrogradare, Juno își reia mersul direct, în semnul Leului – cuplurile încep să își rezolve problemele, parteneriatele au de câștigat de pe urma acestei conjuncturi astrale.

14 martie: Saturn intră în mers retrograd, în semnul Săgetătorului – până pe 1 august, această retrogradare readuce în actualitate probleme existente anul trecut. E un moment în care e bine să ne definitivăm pregătirea intelectuală și ă acordăm mai multă atenție spiritualității.

16 martie: cuadratură între Mercur în Pești și Saturn în Săgetător – din cauza timidității sau a obișnuinței de a nu spune lucrurilor pe nume, riscăm să pierdem oportunități interesante.

17 martie: cuadratură între Uranus în Berbec și Pluton în Capricorn – este a șaptea cuadratură din ultimii 7 ani, moment tensionat, anunțând schimbări făcute cu forța.

17 martie: Venus intră în semnul Taurului – Venus ajunge în propriul domiciliu, de unde își exercită cu maximă putere influența sa aducătoare de frumusețe și iubire.

18 martie: conjuncție Mercur-Neptun în Pești – în conjuncție cu guvernatorul Peștilor, Mercur aduce o deschidere suplimentară spre spiritualitate.

20 martie: Luna nouă în Pești (conjuncție Soare-Lună în Pești) – zi favorabilă începutuilor, atunci când vine vorba de căi spirituale, dar și de acțiuni umanitare.

21 martie: Soarele intră în semnul Berbecului (echinocțiul de pirmăvară, ziua este egală cu noaptea) – moment de maxim echilibru astral, favorabil demarării unor proiecte pe termen mediu și lung. Beneficiem de mai multă energie și avem mai multă îndrăzneală decât în lunile anterioare.  

22 martie: sextil între Mercur în Pești și Pluton în Capricorn – vorbim deschis despre planurile de viitor.

24 martie: sextil între Venus în Taur și Neptun în Pești – acordăm timp și atenție lucrurilor care ne produc plăcere.

25 martie: trigon între Soarele în Berbec și Saturn în Săgetător – adoptăm o politică a pașilor mărunți, îndreptându-ne lent, dar sigur, în direcția dorită.

28 martie: cuadratură între Venus în Taur și Jupiter în Leu – plăcerile lumești chiar fizice, ne pot împiedica să ne atingem unele scopuri.

30 martie: trigon între Venus în Taur și Pluton în Capricorn – reușim să realizăm un compromis între ceea ce ne place și ceea ce ne-am propus să realizăm.

31 martie: Mercur intră în semnul Berbecului – spunem lucrurilor pe nume, comunicăm direct, fără nici un fel de ocolișuri.

31 martie: Marte intră în semnul Taurului – dobândim o rezistență deosebită, o capacitate de a munci constant pentru a ne împlini dorințele.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop