loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6681 ori.
Horoscop martie 2016 – principalele tranzite și aspecte astrale

Martie 2016 începe sub semnul emoțiilor și al imaginației, deoarece Soarele, aflat deja în Pești la începutul lunii, e însoțit în acest semn și de Mercur, și de Venus. Luna nouă în Pești de pe 9 martie (însoțită și de o eclipsă de Soare, care nu e însă vizibilă din România) reprezintă un moment de maximă sensibilitate.

Jupiter face un aspect favorabil cu Pluton pe 16 martie, favorizând transformările care aduc creștere, dar peste o săptămână face și o cuadratură cu Saturn, care aduce o analiză critică a modului în care înțelegem să muncim pentru a ne atinge idealurile. Apoi, Saturn intră în mers retrograd în Săgetător, indicând cu claritate acele domenii în care suntem încă repetenți, la școala vieții.

5 martie: Mercur intră în Pești – mintea e guvernată de emoții, vise, viziuni, intuiții. Logica își pierde din importanță, atunci când Mercur tranzitează semnul Peștilor. Devenim buni ascultători, cu calități empatice.

6 martie: Marte intră în Săgetător – pe durata acestui tranzită, devine ceva obișnuit să ne ocupăm de mai multe lucruri în același timp. E o perioadă favorabilă studiilor, în special celor de nivel superior.

9 martie: Luna nouă în Pești (Soarele și Luna în conjuncție în Pești. Acum are loc și singura eclipsă totală de Soare din 2016, vizibilă în Australia, Pacific și Asia de Est) – e timpul pentru spiritualitate, rugăciuni și meditație. Unii dintre noi vor simți nevoia de a-și petrece un timp în singurătate, doar cu propriile gânduri.

12 martie: Venus intră în Pești – emoțiile, sensibilitatea, imaginația sunt la apogeu. Ne îndrăgostim cu ușurință și, de asemenea, simțul compasiunii e foarte dezvoltat.

16 martie: Jupiter în Fecioară face un trigon cu Pluton din Capricorn – este unul din cele mai favorabile aspecte planetare din 2016. Creăm o relație sănătoasă cu propriul organism. La serviciu, angajații muncitori sunt răsplătiți și bine motivați.

20 martie: Soarele intră în Berbec – este echinocțiul de primăvară, când ziua este egală cu noaptea și începe anul astronomic. O zi a renașterii și a noilor începuturi.

22 martie: Mercur intră în Berbec – luăm decizii rapide (uneori, chiar prea rapide). Pe durata acestui tranzit, tindem spre o atitudine de genul „mai întâi trage, apoi pune întrebări“.

23 martie: Lună plină în Balanță (Soarele în Berbec în opoziție cu Luna din Balanță. Este și prima eclipsă de lună din 2016) – astăzi, contrariile se atrag, iar fără această tensiune adusă de contradicție nu poate exista evoluție. Investim multă energie în viața noastră relațională.

23 martie: Jupiter în Fecioară face o cuadratură cu Saturn din Capricorn – descoperim existența unor nepotriviri între scopurile noastre pe termen lung și modul în care ne comportăm zi de zi. De asemenea, descoperim că trebuie să studiem și să muncim mai mult.

24 martie: Saturn retrograd în Săgetător – putem descoperi faptul că nu deținem cunoașterea necesară pentru a ne atinge scopurile. Pregătirea, învățarea, dezvoltarea personală devin necesități evidente, pentru cei care nu sunt dispuși să se mulțumească cu puțin.

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop