loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3963 ori.
Horoscop noiembrie 2014 – principalele tranzite si aspecte astrale

Principalul eveniment astral din noiembrie 2014 are loc pe data de 16, când Neptun își încetează retrogradarea (începută pe 9 iunie). Planetă a idealurilor înalte, dar și a iluziilor și dezamăgirilor, îi va aduce cu picioarele pe pământ pe toți cei care au construit diferite iluzii, pe durata verii și a începutului de toamnă. După această dată, dorințele noastre încep să se bazeze mai mult pe elemente reale și înțelegem că, pentru a le împlini, e nevoie de eforturi proprii, nu de daruri căzute din cer.

horoscop noiembrie 2014

În prima jumătate a lunii, planetele personale aflate în semnul Scorpionului sporesc setea de putere și ne fac să ne concentrăm pe diferite metode de a obține principala sursă de putere din lumea actuală: banii.

Apoi, începând tot cu data de 16 noiembrie, Venus, apoi Soarele și Mercur intră pe rând în Săgetător, un semn al aventurii, al deschiderii spre noi orizonturi, al înțelegerii superioare.

1 noiembrie: Mercur în Balanță face un sextil cu Jupiter din Leu – o zi potrivită pentru a face planuri de viitor, pentru a elabora strategii de dezvoltare durabilă și a vorbi despre ele

2 noiembrie: sextil între Venus în Scorpion și Pluton în Capricorn – avem inspirație, ne ascultăm vocile interioare și acționăm în conformitate cu ele

4 noiembrie: Soarele în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – căpătăm o mare capacitate de regenerare. Indiferent de problemele prin care am trecut, ne putem ridica din nou, chiar mai puternici decât înainte.

5 noiembrie: trigon între Soarele din Scorpion și Chiron din Pești – înțelegem corect lecțiile de viață primite și ne transformăm în funcție de mesajul lor.

7 noiembrie: Luna plina în Taur (opoziție între Soarele din Scorpion și Luna din Taur) – avem o putere de muncă deosebită și un interes sporit pentru bani, dar și pentru obținerea unor plăceri cât mai intense. Fiecare se descurcă cum poate, cu o astfel de combinație explozivă.

9 noiembrie: Mercur intră în Scorpion – capacitatea de analiză și îndepărtarea minciunii, specifice acestui semn astral, revin la ordinea zilei. Discuțiile nu vor fi comode, în perioada următoare, dar vor fi sincere.

10 noiembrie: cuadratură între Venus din Scorpion și Jupiter din Leu – în dorința de a ne asigura luxul și plăcerea, putem comite diferite greșeli. Atenți ca acestea să nu ne afecteze în profesie sau la bani!

12 noiembrie: trigon între Mercur din Scorpion și Neptun din Pești – devenim mai deschiși față de latura ocultă a vieții, de religie și spiritualitate.

13 noiembrie: conjuncție între Venus și Saturn, în Scorpion – ne vine greu să ne exprimăm sentimentele, iar când o facem, pot să apară erori de interpretare.

13 noiembrie: trigon între Marte în Săgetător și Uranus din Berbec – o combinație explozivă, care ne împinge la risc și gesturi hazardate, fără să ținem cont de împrejurări.

14 noiembrie: cuadratură între Soarele din Scorpion și Jupiter din Leu – avem o tendință de a face excese, de a exagera atunci când vrem să ne satisfacem dorințele.

16 noiembrie: sextil între Mercur din Scorpion și Pluton din Capricorn – zi favorabilă pentru reforme, schimbări, înlocuirea a ceea ce este vechi și depășit.

16 noiembrie: Venus intră în Săgetător – suntem dispuși să experimentăm cât mai multe domenii (încă) necunoscute. Relațiile cu străinătatea și călătoriile la distanță primesc un impuls.

16 noiembrie: Neptun își încetează retrogradarea (începută pe 9 iunie) și revine în mers direct, în Pești – asistăm la o trezire la realitate, se spulberă o serie de iluzii în care am crezut în ultimele luni.

18 noiembrie: conjuncție Soare-Saturn în Scorpion – căutăm echilibrul. Unii îl obțin cu adevărat, în interior, alții doar ascund tumultul lăuntric prin afișarea unei figuri încremenite, de jucător de poker.

20 noiembrie: cuadratură între Venus în Săgetător și Neptun din Pești – dorințele noastre nu prea au legătură cu realitatea. Suntem cu capul în nori și riscăm să ne păcălim singuri.

22 noiembrie: Luna nouă în Scorpion (conjuncție Soare-Lună în Scorpion) – zi favorabilă pentru a începe o afacere sau pentru a lucra în vederea împlinirii unei dorințe profunde.

22 noiembrie: Soarele își începe tranzitul prin Săgetător – sunt accentuate setea de aventură, de cunoaștere, de experiențe noi. Sunt bine aspectate învățarea limbilor străine sau relațiile cu persoane din alte țări.

23 noiembrie: cuadratură între Mercur din Scorpion și Jupiter din Leu – facem schimbări superficiale, aparente, care de fapt nu fac altceva decât să perpetueze starea de fapt existentă.

26 noiembrie: conjuncție Mercur-Saturn în Scorpion – o comunicare echilibrată și serioasă. Zi potrivită pentru discuții pe teme importante și pentru luarea, de comun acord, a unor decizii cu efect pe termen lung.

27 noiembrie: cuadratură între Soarele din Săgetător și Neptun din Pești – există riscul ca, în dorința noastră de experimenta cât mai mult, să fim păcăliți.

28 noiembrie: Mercur intră în Săgetător – alăturându-se Soarelui și lui Venus, Mercur în Săgetător sporește deschiderea față de lume și de tot ce avem în jur. Dăm dovadă de mai multă toleranță și capacitate de înțelegere a celor diferiți de noi.

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop