loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7219 ori.
Horoscop noiembrie 2016: principalele tranzite și aspecte astrale

În noiembrie, Luna plină în Taur ne ajută să revenim cu picioarele pe pământ și să ne ocupăm așa cum se cuvine de lucrurile materiale. În schimb, Luna nouă în Săgetător ne îndeamnă să ne extindem conștiința și să ne fixăm scopuri îndrăznețe. Pe 19 noiembrie, Neptun revine în mers direct și ne învață cum să folosim imaginația pentru a crea o viață pe placul nostru.

11 noiembrie: Venus intră în Capricorn – devenim mai pragmatici; încercăm să construim și să dezvoltăm relații cu persoane puternice, bine situate în ierarhia socială.

12 noiembrie: Mercur intră în Săgetător – optimismul și încrederea în propriile forță ne pot duce spre succes. Nu e momentul să fim încrâncenați. În schimb, toleranța și deschiderea de spirit devin valori importante, pe durata acestui tranzit.

14 noiembrie: Lună plină în Taur (opoziție între Soarele din Scorpion și Luna din Taur) – e nevoie să ne ocupăm de probleme materiale, de aspectele concrete ale vieții. Munca și banii devin priorități absolute. Sărbătoriți această Lună pină mergând cu picioarele goale pe pământ!

19 noiembrie: Neptun revine în mers direct, în Pești – retrogradarea acestei planete a început în luna iunie, avertizându-ne în legătură cu riscurile unei imaginații necontrolare sau ale confuziei între vis și realitate. Acum, reușim să facem mai ușor această distincție, iar imaginația începe să fie folosită constructiv.

21 noiembrie: Soarele intră în Săgetător – simțiți nevoia unei legături cu ceva mai mare decât propria persoană. Vă fixați scopuri înalt,e îndrăznețe, iar religia și spiritualitatea vă pot ajuta să le atingeți.

24 noiembrie: cuadratură între Jupiter în Balanță și Pluton din Capricorn – Jupiter în Balanță aduce armonie în relații, în timp ce Pluton din Capricorn vorbește despre schimbarea statutului social și despre noi modalități de a înțelege puterea și securitatea. Cuadratura este un aspect care creează tensiune între planete, astfel că va fi greu să găsim un echilibru între carieră și familie.

29 noiembrie: Lună nouă în Săgetător (conjuncție Soare-Lună în Săgetător) – lărgiți-vă orizonturile, lărgiți-vă cunoașterea, lărgiți-vă conștiința! Acesta este mesajul pe care vi-l transmite Luna nouă în Săgetător. Zi bună pentru a începe un drum lung sau pentru a învăța ceva nou.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop