loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2394 ori.
Horoscop săptămânal 1-7 aprilie

În prima săptămână din aprilie, cel mai important eveniment astral este Luna nouă din Berbec, de vineri, care aduce o puternică energie a începuturilor și strigă la noi să începe proiecte noi. Profităm și de primele zile ale lui Marte prin Gemeni (tranzit început din ultima zi a săptămânii precedente) pentru a ne îmbunătăți capacitatea de adaptare. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

 

horoscop saptamanal 1-7 aprilie

Berbec

 

E o săptămână în care merită să vă asumaţi riscuri, deoarece şansele de reuşită sunt foarte bune. Luați-vă inima în dinți și mergeți să faceți ceea ce vă cere inima, ceea ce știți că doriți cu adevărat!

La final de săptămână, gândiți clar și, fără să vă consultați cu cineva, vi se lămuresc multe lucruri rămase neclare până atunci.

 

Taur

Mai bine mai târziu decât niciodată – iată o replică potrivită pentru această săptămână, când socotiţi că a venit timpul să respectaţi unele obligaţii luate cu mult timp în urmă. Recuperați întârzieri și rezolvați unele probleme relaționale mai vechi.

Duminică, este posibil să primiți sfaturi bune de la prieteni. Cereți-le părerea, înainte de a lua o decizie!

 

Gemeni

Propunerile care vi se fac pe plan financiar merită să fie luate în consideraţie, deoarece pot să aducă unele câştiguri. Pentru asta, e nevoie de deschidere totală şi de încredere arătată eventualilor parteneri de afaceri.

În week-end, sunteți cu gândul tot la unele probleme de la locul de muncă. Și nu e rău, deoarece chiar atunci apar unele idei foarte bune.

 

Rac

Faceţi o impresie bună, oriunde vă faceţi apariţia. Tocmai de aceea, chiar nu are rost să staţi acasă sau ascuns în spatele unui birou. Oferiţi-vă cât mai multe ocazii de a apărea și a vorbi în public, vă veţi descurca excelent!

La sfârșit de săptămână, vorbiți cu o persoană aflată departe sau chiar vă întâlniți față în față, după mai mult timp.

 

Leu

Călătoriile sunt recomandate, pe parcursul acestei săptămâni. De asemenea, luați decizii bune și când vine vorba de planificarea unor călătorii viitoare, programate, de exemplu, pentru vacanța de Paști.

Sfârșitul de săptămână aduce oportunități bune de a câștiga bani. Țineți cont de ele!

 

Fecioara

Sunteți preocupat constant să vă arătați calități, realizările, să obțineți aprecierea cât mai multor persoane. Vă ocupați mai mult de propria promovare, decât de muncă propriu-zisă.

Sfârșitul de săptămână este dedicat vieții de cuplu. Vă recomandăm să petreceți cât mai mult timp alături de persoana iubită, fără să mai fie alte rude sau amici prin preajmă.

 

Balanta

Luați decizii după consultări cu cei dragi, în special cu partenerul de viață. Domnește un climat pozitiv, de colaborare și susținere reciprocă, așa cum îi place oricărei Balanțe.

În week-end, veți avea de treabă pe acasă mai mult decât v-ați fi așteptat, astfel că week-end-ul nu se anunță tocmai relaxant.

 

Scorpion

Faceţi un aranjament financiar excelent cu o persoană pricepută în domeniu. Sunteţi sigur că, dacă veţi sta suficient timp alături de ea, veţi învăţa multe lucruri noi. şi, în acelaşi timp, vă veţi umple şi conturile.

O aventură amoroasă vă așteaptă după colț, la acest sfârșit de săptămână. Era momentul pentru ceva mai multă pasiune!

 

Sagetator

Apar mai multe oportunități de afaceri, cu destul de mari diferențe între ele. Deciziile trebuie luate fără grabă, după ce analizați cu atenție fiecare variantă. Oricum, chestiunile financiare vă ocupă cel mai mult timp și vă solicită cea mai multă energie.

În week-end, veți participa la o reuniune de familie, care se dovedește mai plăcută decât în trecut.

 

Capricorn

Faceţi multă treabă acasă, provocând mirarea celor care nu erau obișnuiți să vă vadă atât de implicat. De asemenea, se îmbunătățește relația cu rudele, și nu numai cu cele mai apropiate.  

Week-end-ul e potrivit pentru a face o călătorie, pe cât posibil în alte locuri decât cele prin care umblați de obicei.

 

Varsator

Țineți-vă departe de critici și de bârfe! Odată intrat în această horă, ele vor începe să vă vizeze și pe dumneavoastră, iar asta nu o să vă convină deloc. Încercați să vă concentrați mai bine pe lucrurile pozitive și constructive!

Veștile bune pe plan financiar apar abia la sfârșit de săptămână, cel mai probabil duminică.

 

Pesti

Apar noi provocări la locurile de muncă, posibil și un șef nou sau un coleg nou. Încercați să vă adaptați cât mai rapid situației, deoarece doar în acest fel puteți avea de câștigat.

Beneficiați de sfătuitori buni, la final de săptămână. Ascultați ceea ce vă spun!

Luni, 1 aprilie: Luna în Pești face un sextil cu Jupiter din Capricorn – vrem să fim alături de alți oameni, împreună cu care să ne simțim bine. Așadar, un început de săptămână sub semnul optimismului.

Marți, 2 aprilie: conjuncție Mercur-Neptun în Pești – suntem interesați de secrete, de rezolvarea unor mistere, ne preocupă teme pe care de obicei le ignorăm sau trecem sub tăcere.

Miercuri, 3 aprilie: Luna face conjuncții cu Mercur și cu Neptun în semnul Peștilor – suntem sensibili, influențabili, iar asta ne împiedică să luăm decizii raționale. Dacă e vorba de ceva important, ar fi bine să amânăm pe mâine o decizie definitivă.

Joi, 4 aprilie: Luna în Berbec face un sextil cu Marte din Gemeni – astăzi suntem entuziaști, ne implicăm cu toată inima, indiferent dacă e vorba de muncă sau de distracție.

Vineri, 5 aprilie: Luna nouă în Berbec (conjuncție Soare-Lună în Berbec) – energia potrivită pentru a demara diferite proiecte și pentru a ne afirma independența

Sâmbătă, 6 aprilie: Luna face o conjuncție cu Uranus, în semnul Taurului –  pot să apară surprize pe mai multe planuri, care ne pun sub semnul întrebării credințele cele mai profunde.

Duminică, 7 aprilie: sextil între Mercur în Pești și Saturn din Capricorn – avem o gândire clară, precisă, și bune abilități organizatorice.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop