loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 14874 ori.
Horoscop săptămânal 1-7 august: atenție la ziua de marți!

Marți este o zi de foc nu numai datorită căldurii de afară, ci și aspectelor planetare importante care au loc în zodii de foc. Marte intră în Săgetător, oferindu-ne mai multă îndrăzneală și îndemnându-ne să ne fixăm scopuri mărețe. În aceeași zi, Luna nouă din Leu îi ajută pe cei care renunță la prefăcătorie și se comportă cât mai natural

Intrarea lui Venus în Fecioară, din ziua de vineri, ne face mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, dezvoltându-ne capacitatea de analiză și gândire critică. Atenție totuși cum exprimați aceste critici, pentru a nu-i supăra pe cei din jur!

 

Apariţiile în societate ale Berbecului capătă o strălucire suplimentară, începând din această săptămână. Nativii au un farmec aparte, cu care își cucerește toţi interlocutorii.

Taurii primesc dovezi de iubire de la o persoană din familie. Este de-a dreptul impresionat, deoarece este vorba de un ajutor venit exact la momentul potrivit, fără să fi spus măcar că are nevoie de el.

Gemenii petrec mult timp alături de persoana iubită, fără să simtă nevoia unor alte contacte sociale. Dacă vor începe să lucreze împreună pentru un scop concrete, au toate șansele să ajungă la îndeplinirea acestuia.

Racul are mare nevoie să pună ordine în acte, făcând o treabă de secretar sau mai degrabă de contabil. De asemenea, și la serviciu va avea parte, în această săptămână, de multe sarcini mai degrabă plictisitoare. .

Se anunţă romantism cât încape, pentru nativii Leu! Iubirea este pretutindeni prezentă, în aerul din jurul lor, mai ceva decât lumina soarelui. Și vor profita la maxim.

Fecioara acordă familiei mai mult timp decât până acum. Este momentul potrivit pentru a face câteva modificări majore de decor în căminul propriu, dar şi pentru a pregăti o ieşire împreună cu cei dragi.

Balanța se confruntă cu dorința unei persoane pe care o respectă de a lua decizii în locul său. Respectul e respect, dar nu trebuie confundat cu pierderea libertății de a lua decizii pentru sine.

Scorpionul primește un ajutor important de la o persoană care nu avea nicio obligaţie. În general, cei din jur au exact reacțiile dorite de Scorpion, care profită de acest lucru pentru a-și asigura diferite avantaje.

Săgetătorul este destul de tensionat, iar energia în exces de care beneficiază trebuie eliminată prin diferite exerciţii fizice. Mai ales cei care sunt în concediu trebuie să găsească diferite modalități de a-și consuma energia în mod activ.

Capricornul își petrece mult timp acasă, însă acesta nu e dedicat integral odihnei și relaxării. își fixează diferite sarcini și obiective personale, de care apoi se ocupă cu seriozitatea care îl caracterizează.

Activităţile de grup sunt recomandate în această săptămână pentru nativii Vărsător. Aceștia se simt bine atunci când sunt alături de mai mulţi prieteni, sau chiar într-o mulţime în care nu cunosc prea multă lume.

Peștii ies în lume şi nu se mulţumesc cu nu simplu rol de spectator sau de martor la ceea ce se întâmplă. Dimpotrivă, se implică activ în viața cunoscuților, dând o mână de ajutor care de multe ori e decisivă.

Luni, 1 august: trigon între Soarele în Leu și Saturn din Săgetător – săptămâna începe într-o notă serioasă, în care dăm dovadă de răbdare și suntem capabili să ne trasăm sarcini și pentru zilele următoare.

Marți, 2 august: Marte intră în Săgetător – ne fixăm standarde înalte și această exigență cu propria persoană ne ajută să dăm ce avem mai bun, zi de zi. Marte în Săgetător ne invită, de asemenea, la aventură, ajutându-ne să găsim diferite modalități de a ne face viața mai palpitantă.

Marți, 2 august: Lună nouă în Leu (conjuncție Soare-Lună în Leu) – un bun prilej de a ne afirma așa cum suntem în realitate, cu naturalețe, și de a ne dezvolta calitățile de lider, precum respectul pentru propria persoană, încrederea în sine, curajul de a face lucruri noi, concentrarea pe atingerea obiectivelor.

Miercuri, 3 august: Luna în Leu face un trigon cu Uranus din Berbec – o zi a surprizelor plăcute, în care cei curajoși, care știu când să preia inițiativa, se vor vedea răsplătiți.

Joi, 4 august: conjuncție Lună-Venus în semnul Leului – creativitatea și originalitatea unt la cote înalte și răsplătite așa cum se cuvine, astăzi.

Vineri, 5 august: Venus intră în Fecioară – tindem să avem o abordare pragmatică, chiar materialistă, inclusiv pe plan relațional. De asemenea, ne vine mai ușor să îndeplinim anumite activități repetitive, care altădată ni se păreau plictisitoare. Acum, descoperim că și acestea au farmecul lor.

Sâmbătă, 6 august: cuadratură între Mercur în Fecioară și Saturn în Săgetător – discuțiile merg greu, pe parcursul acestei zile. Avem tendința de a păstra secrete inclusiv lucruri pe care le-am putea face publice fără mari riscuri.

Duminică, 7 august: opoziție între Mercur în Fecioară și Neptun în Pești – apar multe critici, iar reacția fiecăruia dintre noi, la ele, contează foarte mult. Suntem capabili să ne recunoaștem propriile greșeli și să învățăm din ele?

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop