loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5711 ori.
Horoscop săptămânal 1-7 decembrie: pășim pe căi necunoscute

Intrarea lui Marte în Vărsător, care va avea loc vineri, 5 decembrie, ne oferă o senzație de libertate și o dorință de a acționa liber, în acord cu propriile idealuri. Marte pășește astfel în zodia guvernată de Uranus, planetă care face, în această săptămână, și două aspecte favorabile, cu Soarele și cu Mercur. Este, așadar, o perioadă a surprizelor, a evoluției în salturi, în care sunt avantajați cei originali.

horoscop saptamanal 1-7 decembrie Luna plină de sâmbătă își pune și ea amprenta asupra evoluției noastre, în această săptămână. Această opoziție cu Soarele, pe axa Gemeni – Săgetător, ne invită la studiu și aproape că ne obligă să dăm dovadă de mai multă deschidere și toleranță. Practic, mesajul principal transmis de astre în această săptămână este acela de a fi gata să învățăm cât mai multe lucruri noi, de a fi gata să pășim pe drumuri pe care încă nu am umblat.

Luni, 1 decembrie: sextil între Marte din Capricorn și Saturn din Scorpion – avem multă rezistență și capacitate de efort. Rămâne de văzut cum le vom folosi, într-o zi liberă.

Marți, 2 decembrie: cuadratură între Mercur din Săgetător și Neptun din Pești – pe cât de dornici de muncă eram în ziua liberă de ieri, pe atât de împrăștiați și visători suntem azi, când ar trebui să începem lucrul. Ne revenim greu, după 3 zile libere.

Miercuri, 3 decembrie: sextil între Luna din Taur și Neptun din Pești – imaginația și intuiția funcționează la cote maxime, astăzi. Vocile interioare sunt cele care ne dau cele mai bune sfaturi.

Joi, 4 decembrie: trigon între Venus în Săgetător și Jupiter în Leu – acționăm, pentru ane afirma, a ne pune în lumină meritele și calitățile.

Vineri, 5 decembrie: Marte își începe tranzitul prin Vărsător – acționăm extrem de energic, dar în direcții imprevizibile și greu de anticipat. Sporește, de asemenea, preocuparea pentru binele celor de lângă noi; Soarele în Săgetător face un trigon cu Uranus din Berbec – ne simțim liberi să facem și, mai ales, să spunem orice dorim.

Sâmbătă, 6 decembrie: Luna plină în Gemeni (opoziție între Soarele din Săgetător și Luna din Gemeni) – beneficiem de multă energie mentală, pe care e bine să o folosim învățând lucruri noi sau purtând discuții constructive.

Duminică, 7 decembrie: trigon între Mercur în Săgetător și Uranus din Berbec – spunem lucrurilor pe nume, cu multă sinceritate, fără să ne menajăm în vreun fel interlocutorii.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop