loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1927 ori.
Horoscop săptămânal 1-7 iulie

Prima săptămână din iulie începe în forță, cu trei evenimente astrale în primele trei zile. Luni, Marte în Leu aduce mai multă pasiune în viața noastră și de îndeamnă să ne bucurăm de clipă. Marți, Luna nouă în Rac accentuează sensibilitatea și imaginația. Miercuri, Venus în Rac ne îndreaptă atenția mai mult spre casă și spre cei dragi, decât spre ieșiri spectaculoase. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Relaţiile cu rudele încep să meargă tot mai bine. Dacă au existat probleme, acum va exista o puternică revigorare. Dacă lucrurile mergeau oricum bine, de acum înainte vor merge şi mai bine.

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni, vă veți simți plin de energie. dacă, pe lângă această forță suplimentară, reușiți să vă îmbunătățiți și disciplina, puteți avea realizări importante.

 horoscop saptamanal 1-7 iulie
Taur

Începeţi să programaţi tot mai multe ieşiri în oraş, şi nu numai pentru zilele de week-end. Se anunţă multe clipe de distracţie, alături de prieteni. E clar că unii Tauri profită din plin de concediu.

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni,sunteți preocupat să îmbunătățiți lucrurile pe acasă. Faceți reparații, dar și unele investiții în lucruri noi.

 
Gemeni

Vă simţiţi bine atunci când munca dumneavoastră este apreciată la adevărata ei valoare. Iar în această săptămână aveți parte frecvent de astfel de momente.

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni, căpătați și mai mult talent, atunci când vine vorba de confruntările verbale. Găsiți argumente cu care puteți să încuiați, să reduceți la tăcere pe absolut oricine.

 
Rac

Sunteţi pus în postura de a învăţa lucruri noi. Iniţial nu vă simţiţi prea confortabil, dar , odată ce vă intrați în ritm, asimilați totul mai ușor decât ați fi crezut.

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni, sunteți preocupat să diversificați sursele de venit. Faceți toate eforturile necesare pentru a dirija mai mulți bani spre propriile buzunare.

 
Leu

Există riscul să dezvăluiți un secret pe care cineva vi l-a încredințat, având încredere deplină că nu veți vorbi. Aveți grijă să comiteți o astfel de greșeală!

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni, sunteți foarte întreprinzător. Puneți la cale tot felul de planuri, aveți proiecte noi, veniți cu propuneri deosebit de interesante. Și găsiți și oameni pe care să îi convingeți.

 
Fecioară

Relaxarea devine mai importantă decât munca. Fericiți nativii Fecioară aflați în concediu. Pentru ceilalți, munca se dovedește o adevărată corvoadă.

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni, simțiți nevoia să acționați doar pe cont propriu, fără a cere sfaturile cuiva și fără a căuta colaboratori. De asemenea, aveți o tendință spre secretomanie.

 
Balanță

Căpătați deprinderea de a bârfi diferite cunoștințe. Știți că nu e tocmai frumos, dar nici nu vi se pare că, astfel, faceți rău cuiva.

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni, cea mai bună cale de a vă îndeplini obiectivele este prin munca în echipă. Dacă vă alegeți colaboratorii potriviți, orice proiect e pe jumătate rezolvat.

 
Scorpion

Calităţile dumneavoastră sunt, în sfârşit, recunoscute public şi de către şefi. Deși nu vă oferă altceva decât laude, tot vă simțiți bine să le auziți.

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni, aveți mai multă ambiție, în special pe plan profesional. Fiind mai decis decât de obicei, și realizările sunt pe măsură.

 
Săgetător

Vă lăudați un pic cu ceea ce știți, cu ceea ce ați văzut, cu oamenii pe care îi cunoașteți. Sau poate că nu numai un pic – ceva mai mult.

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni, dați dovadă de multă deschidere și toleranță față de toți cei care vă apar în cale. Este, de asemenea, o perioadă excelentă pentru călătorii.

 
Capricorn

Partenerul dumneavoastră de viaţă trece printr-o perioadă fastă, în care totul pare să îi meargă din plin. Este o plăcere să îl vedeţi cum se bucură pentru fiecare succes.

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni, Capricornii sunt capabili de transformări spectaculoase, care iau multă lume prin surprindere. Renunță, pentru o vreme, la conservatorismul care îi caracterizează în general.

 
Vărsător

Ar fi bine să dedicaţi mai mult timp decât de obicei pentru odihnă şi relaxare. Indiferent de părerile celor din jur, meritaţi o zi mai liniştită.

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni, Vărsătorii intră în competiție cu aproape toată lumea. Mereu au ceva de demonstrat ori se simt datori să ofere o replică.

 
Pești

Cuplul pe care îl formați e un adevărat exemplu de comunicare care funcționează. Vă înțelegeți bine unul pe celălalt, în primul rând datorită încrederii reciproce.

Marte schimbă zodia și, pentru aproximativ șapte săptămâni, Peștii se simt agitați, își asumă diferite sarcini, încearcă să rezolve inclusiv probleme care de fapt nu îi privesc în mod direct.

Luni, 1 iulie: MARTE INTRĂ ÎN LEU – încercăm să ne îmbunătățim aspectul fizic și, de asemenea, simțim nevoia de a aduce mai multă pasiune în relațiile noastre. E perioada potrivită pentru a ne asuma și unele riscuri financiare. „Trebuie să arzi datorită unei idei, a unei probleme, a unei greșeli pe care vrei să o îndrepți. Dacă nu ai suficientă pasiune încă de la început, niciodată nu o vei scoate la capăt“. (Steve Jobs)

Marți, 2 iulie: LUNANOUĂ ÎN RAC (conjuncție Soare-Lună în Rac) – ne emoționăm cu ușurință, deoarece sensibilitatea e mult accentuată. Avem nevoie, mai mult ca oricând, de inteligență emoțională. „Frumusețea de orice fel, la dezvoltarea ei cea mai înaltă, există întotdeauna sufletul sensibil până la lacrimi“. (Edgar Allan Poe)

Miercuri, 3 iulie: VENUS INTRĂ ÎN RAC – de multe ori preferăm să stăm acasă decât să ieșim, inclusiv în week-end. E cel mai bun moment pentru a cultiva relații sănătoase de familie. „O familie sănătoasă nu e nimic altceva decât un paradis atins mai devreme“. (George Bernard Shaw)

Joi, 4 iulie: conjuncție Lună-Mercur în Leu – avem o dispoziție schimbătoare. Ne atașăm ușor de alte persoane, dar ne și certăm la fel de ușor.

Vineri, 5 iulie: Luna în Leu face un trigon cu Jupiter din Săgetător – e nevoie de deschidere și onestitate, pe plan relațional. Sinceritatea e o caracteristică a tuturor cuplurilor în care iubirea există cu adevărat.

Sâmbătă, 6 iulie: Luna în Fecioară face un sextil cu Venus din Rac – ziua potrivită pentru a fi alături de persoane care ne plac și cu care ne înțelegem bine.

Duminică, 7 iulie: Luna în Fecioară face un trigon cu Saturn din Capricorn – persoanele mai în vârstă sunt astăzi în centrul atenției. Ne pot împărtăși din experiența lor de viață și pot oferi sfaturi utile.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop