loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1702 ori.
Horoscop săptămânal 10-16 iunie

Începe o săptămână fără evenimente astrologice majore. Prin urmare, nu se petrec mari schimbări în viața noastră. Totuși, cuadraturile și opozițiile existente produc aduc, aproape în fiecare zi, mici provocări și probleme care ne dau suficiente bătăi de cap. Încercați să le rezolvați cât mai rapid! Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbec

Începeţi să observaţi mai multe mici amănunte din jurul dumneavoastră, cărora de mult timp nu le-aţi acordat nicio atenţie. Prin urmare, deveniţi nemulţumit de unele lucruri care vă înconjoară şi începeţi să faceţi schimbări masive.

Week-end-ul e potrivit pentru a face o călătorie. Ideal ar fi să vă însoțească mai mulți prieteni.

 horoscop saptamanal 10-16 iunie 2019

Taur

Acţionaţi cu o hotărâre care, în cea mai mare parte a timpului, nu vă este caracteristică. Faptul că puteţi să spuneţi un „nu“ hotărât şi să arătaţi ce vă doriţi cu adevărat reprezintă un mare pas înainte pentru dumneavoastră. Veţi fi tratat cu mai mult respect şi veţi avea de câştigat.

În week-end, preocupările de natură financiară sunt cele care vă rețin interesul.

 

Gemeni

E bine să strângeţi cât mai mulţi bani şi mai degrabă să economisiți, decât să faceți investiții. De asemenea, prindeţi gustul singurătăţii, al momentelor petrecute acasă, rezervate unor hobby-uri personale, mai degrabă decât întâlnirilor cu prietenii sau ieşirilor în public.

În week-end, se desfășoară unele jocuri în relația cu persoana iubită, care asigură sarea și piperul în viața de cuplu.

 

Rac

Ar trebui să îi acordaţi mai multă libertate partenerului de viaţă, pentru că altfel ca începe să simtă că relaţia cu dumneavoastră îl împiedică să se dezvolte. Iar o astfel de concluzie nu ar fi deloc în folosul dumneavoastră şi al relaţiei, pe viitor!

La sfârșit de săptămână, sunt recomandate activități relaxante și cât mai multă odihnă.

 

Leu

Acţionaţi decis pentru obţinerea unei poziţii sociale superioare celei pe care o deţineţi în prezent. În acest demers sunteţi sprijinit de către un fost coleg de studii, dar şi de către alte cunoştinţe, cu ceva experienţă şi influenţă socială.

La final de săptămână, prietenii vă sunt alături. E posibil să vă strângeți mai mulți într-un singur loc, unde vă veți simți excelent împreună.

 

Fecioară

Găsiţi o mare plăcere în a vă afişa superioritatea intelectuală, făcând mare caz de vastele dumneavoastră cunoştinţe. Astfel, veţi câştiga aprecierea unora şi veţi trezi invidia altora, dar toţi se vor lămuri că au de a face cu o persoană cultivată.

În week-end, va trebui să îi acordați ajutor unei persoane din familie, care încearcă să avanseze pe plan profesional.

 

Balanță

Eliminaţi o serie de lucruri inutile şi de persoane inutile din viaţa dumneavoastră, preferând să vă concentraţi numai asupra aspectelor importante. Investind mai multă energie în lucrurile care contează cu adevărat, veţi avea mult mai multe satisfacţii decât până acum.

Sâmbătă și duminică, e posibil să faceți mai multe drumuri. Pe unele nu le puteți evita, dar pe altele le faceți de plăcere.

 

Scorpion

În această săptămână, aveţi o tendinţă exagerată de a-i critica pe toţi cei asupra cărora vă îndreptaţi privirea. Dificultăţile în comunicare se datorează atât acestui obicei neplăcut, cât şi faptului că sunteţi cam repezit şi nu îi daţi timp interlocutorului să exprime în totalitate ceea ce are de spus.

La sfârșitul săptămânii, e posibil să câștigați o sumă importantă de bani.

 

Săgetător

Vă aflați într-o formă fizică foarte bună, astfel încât puteţi obţine unele performanţe deosebite, în cazul în care practicaţi un sport ca profesionist. Sau, pur şi simplu, să vă bucuraţi de toate avantajele unei sănătăţi de invidiat. De asemenea, şi randamentul de la locul de muncă e bun.

În week-end, e foarte probabil ca partenerul de viață să fie cel care vă face programul.

 

Capricorn

Toată lumea pare că doreşte schimbarea, însă dumneavoastră vă încăpăţânaţi să păstraţi o atitudine conservatoare. Nu puneţi preţ decât pe lucrurile şi pe persoanele a căror valoare aţi verificat-o în timp. Lăsaţi totuşi loc şi pentru câteva surprize plăcute!

În week-end, e momentul potrivit pentru a vă răsfăța, fie mergând într-un loc frumos, fie cu o mâncare bună sau cu o activitate plăcută.

 

Vărsător

Chiar dacă vă place în continuare să fiţi în centrul atenţiei, vor fi destul de frecvente şi momentele în care veţi prefera să rămâneţi singur, pentru a înţelege mai bine, neinfluenţat de nimeni, semnificaţia diferitelor evenimente.

Situația se schimbă în week-end când, dimpotrivă, sunteți înconjurat de mulți amici și vă simțiți bine alături de ei.

 

Pești

Simţiţi dorinţa de a înţelege mai mult din tot ceea ce vedeţi în jur şi, din acest motiv, începeţi să studiaţi mai multe domenii ale cunoaşterii. Totuşi, nu este vorba de un studiu sistematic, ci mai degrabă de frunzărirea unor cărţi şi de discuţii purtate cu persoane mai pricepute.

La sfârșit de săptămână, petreceți cea mai mare parte a timpului acasă, alături de cei dragi.

 

Luni, 10 iunie: Soarele în Gemeni în opoziție cu Jupiter din Săgetător aduce tot felul de oportunități, dar nu fiecare dintre noi e capabil să le sesizeze.

Marți, 11 iunie: Luna în Balanță face un trigon cu Venus din Gemeni – astăzi e bine să arătăm iubire, blândețe și prietenie față de cei care ne sunt aproape.

Miercuri, 12 iunie: Luna în Balanță în cuadratură cu Saturn din Capricorn aduce neîncredere în special în relațiile de natură profesională.

Joi, 13 iunie: Luna în Scorpion face o opoziție cu Uranus din Taur – e greu să controlăm sau să anticipăm corect ceva ce se va petrece astăzi. Ziua e mai degrabă una a surprizelor.

Vineri, 14 iunie: trigon între Marte din Rac și Neptun din Pești – o zi potrivită pentru întâlniri sau pentru îmbunătățirea unor aspecte din viața de cuplu.

Sâmbătă, 15 iunie: intrarea Lunii în Săgetător aduce mai multă deschidere, toleranță și spirit de aventură. 

Duminică, 16 iunie: Mercur în Rac face o opoziție cu Saturn din Capricorn – purtăm discuții serioase, pe teme profunde, pe care de obicei la evităm într-o zi de odihnă.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop