loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5118 ori.
Horoscop săptămânal 11-17 iunie

Cel mai important eveniment astral din această săptămână este Luna nouă în Gemeni, de miercuri – o zi potrivită pentru a începe să studiem, să învățăm ceva nou. Două planete, Mercur și Venus, schimbă zodia în această săptămână, începându-și tranzitul prin Rac, respectiv Leu. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul va avea multe drumuri de făcut, pe parcursul acestei săptămâni, iar acestea îl vor ajuta să rezolve multe probleme. De asemenea, va întâlni persoane interesante, cu care pe viitor poate dezvolta parteneriate de succes sau poate deveni bun prieten.

horoscop saptamanal 11-17 iunie

Taurul se odihnește mai bine, mănâncă mai bine (și se știe cât de mult le place nativilor această activitate!!), eventual face și diferite exerciții fizice, pentru a se menține în formă. Și, într-adevăr, dă un randament foarte bun la locul de muncă și, în plus, e și mulțumit și de felul în care arată.

Gemenii sunt plini de energie şi trebuie să profite, folosind aceste resurse la maxim. Ideile sunt, ca mai întotdeauna, multe și valoroase, dar acum e momentul potrivit pentru a le transpune în practică, pentru a le vedea la lucru, modificându-le viața în bine.

În această săptămână, Racul își vede, liniștit, de propriile treburi, fără să fie prea interesat de ce fac cei din jur. Tocmai datorită acestui fapt, reușește să rezolve multe probleme și chiar să se facă remarcat, în sens pozitiv.

Leul își face cu ușurință prieteni și participă la multe activități și alături de amici mai vechi. Nativii socializează cu mare ușurință și îi ajută și pe alții, mai timizi sau mai rezervați, să își învingă reținerile și să își dezvolte acest talent.

Fecioara încearcă să stea cuminte și să nu iasă prea mult în evidență, conform obișnuinței sale, numai că, în această săptămână, lucrurile vor sta puțin diferit. Vor fi mai multe momente în care nativii se vor afla în centrul atenției, cu mulți ochi aținti asupra lor. Pregătiți-vă sufletește!

Balanța se gândește cu multă seriozitate la planurile sale de viitor, la ce anume își dorește și cum ar fi bine să își folosească timpul și energia, pentru a-și îndeplini idealurile. Se va consulta inclusiv cu persoanele apropiate.

Scorpionul se descurcă bine pe plan financiar, mirosind cu ușurință oportunitățile de câștig și pricepându-se să dirijeze banii spre propriul buzunar sau cont bancar. Există și unii reprezentați ai zodiei care au și diferite preocupări oculte sau esoterice.

Săgetătorul acordă mai multă atenție partenerului de viață, iar cea mai bună ideea ar fi să meargă undeva, doar ei doi, câteva zile, eventual în week-end. Altfel, o soluție poate fi și o seară romantică petrecută la un restaurant sau în natură. În cazul în care alegeți a doua variantă, nu vă bazați pe lumina Lunii – în primele nopți ale săptămânii, Luna nouă aduce nopți întunecate.

Capricornul simte că nu e suficientă ordine și organizare în viața sa, astfel că se ocupă cu atenție de acest aspect. Reușește să pună în ordine tot ceea ce ține de propria persoană, dar e mai dificil să îi convingă și pe alții să se conformeze propriilor sugestii.

Vărsătorul e pus pe glume și le joacă diferite feste celor din jur, el e cel care vine cu idei de distracție, de petrecere a timpului liber, fie seara, fie în week-end. Săptămâna se anunță una plină de evenimente și pe plan amoros, unde nu va duce lipsă de admiratori.

Peștii au nevoie să își dea seama ce îi face să se simtă în siguranță și, dimpotrivă, ce îi tulbură și îi stresează. Apoi, să treacă la eliminarea, pe cât posibil, a surselor majore de stres din viața proprie. De ce să îți pierzi timpul cu lucruri care te necăjesc?

Luni, 11 iunie: Luna în Taur face un sextil cu Neptun din Pești – avem vise mai vii și imaginație mai puternică. Semnalele de „dincolo“ răzbat mai ușor spre noi.

Marți, 12 iunie: MERCUR INTRĂ ÎN RAC – unul dintre efectele acestui tranzit este o memorie îmbunătățită. De asemenea, sentimentele au rolul decisiv în luarea deciziilor.

Miercuri, 13 iunie: LUNA NOUĂ ÎN GEMENI (conjuncție Soare-Lună în Gemeni) – ziua potrivită pentru a începe să studiați, să învățați ceva. Sau măcar puteți începe să citiți o carte. De asemenea, puteți folosi energia Lunii noi pentru a face unele schimbări în modul de a gândi lucrurile.

VENUS INTRĂ ÎN LEU – deveniți mai creativi și, de asemenea, vedeți potențialul creativ al persoanelor din jur. Vă face plăcere să mergeți la concerte, filme, galerii de artă. În plus, Venus în Leu iubește și viața de lux.

Joi, 14 iunie: conjuncție Lună-Mercur în Rac – ne putem împărtăși sentimentele, fie cu viu grai, fie în scris, reușind astfel să ne facem bine înțeleși.

Vineri, 15 iunie: cuadratură între Venus în Leu și Uranus din Taur –o zi grea pentru toți cei care se opun schimbării, care țin cu dinții de tradiție. Noul are șanse mari să se impună.

Sâmbătă, 16 iunie: opoziție între Mercur în Rac și Saturn din Capricorn – comunicăm cu multă seriozitate și suntem capabili să ne asumăm responsabilități importante.

Duminică, 17 iunie: cuadratură între Luna în Leu și Jupiter în Scorpion – apare tentația de a face unele excese, pe care ar fi preferabil să o ținem în frâu, indiferent dacă e vorba despre mâncare, jocuri sau orice altceva.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop