loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 979 ori.
Horoscop săptămânal 11-17 mai: avalanșă de aspecte și tranzite importante

Săptămâna 11-17 mai este cea mai aglomerată, din punct de vedere astrologic, din această primă jumătate a anului. Nu mai puțin de trei planete (Saturn, Venus și Jupiter) își încep retrogradarea, obligându-ne – sau mai degrabă ajutându-ne – să revedem ceea ce nu am făcut cum trebuie în ultimele luni. Fiecare trebuie să găsească propriile soluții de remediere a lucrurilor.

În paralel, alte două planete, Mercur și Marte, schimbă zodia, contribuind și ele la redesenarea aproape completă a tabloului astral actual. Într-adevăr, influențele de peste o săptămână vor fi mult diferite de cele actuale. Vă prezentăm principalele tranzite și aspecte astrale, apoi modul în care este influențată fiecare zodie:

 horoscop saptamanal 11-17 mai 2020

Principalele aspecte astrale din fiecare zi 

Luni, 11 mai: SATURN RETROGRAD ÎN VĂRSĂTOR ȘI APOI ÎN CAPRICORN (retrogradarea va înceta pe 29 septembrie) – e timpul să ne reevaluăm relațiile de prietenie. Unele sunt sănătoase, în timp ce altele sunt de-a dreptul toxice. De asemenea, Saturn retrograd ne îndeamnă să ne gândim mai serios la viitor. Și la cât din ceea ce facem acum ne va fi de folos și peste câteva luni sau câțiva ani. „Viitorul influențează prezentul la fel de mult ca trecutul“ (Friedrich Nietzsche)

MERCUR INTRĂ ÎN GEMENI – Mercur este guvernatorul acestei zodii, astfel că puterea planetei sporește. Găsim mai ușor modalități de a comunica. De asemenea, acest tranzit încurajează plimbările, deci nu e deloc o coincidență faptul că măsurile de restricție impuse de guvern se vor relaxa chiar în perioada acestui tranzit. „Îmi repet în fiecare dimineață: Nimic din ceea ce voi spune astăzi nu mă va învăța ceva. Așa că, dacă vreau să învăț. trebuie să o fac ascultând“ (Larry King)

Marți, 12 mai: Mercur în Gemeni face un trigon cu Saturn în Vărsător – o zi bună pentru studiu sau pentru a rezolva diferite probleme birocratice.

Miercuri, 13 mai: MARTE INTRĂ ÎN PEȘTI – Aceasta nu e una din cele mai active poziții ale lui Marte. Rareori luptăm pentru ceea ce vrem, parțial și pentru că nu suntem prea hotărâți. De multe ori, preferăm să acționăm e ascuns. „Ezitarea de orice fel este un semn de decădere mentală la cei tineri și de slăbiciune fizică la cei bătrâni“ (Oscar Wilde)

VENUS RETROGRAD ÎN GEMENI (până pe 25 iunie) – Nu ne asumăm prea multe obligații, pe plan relațional. Unii dintre noi vor prefera să aibă diferite aventuri sau chiar doi parteneri, în paralel. „Adulterul este aplicarea democrației pe planul iubirii“ (H. L. Mencken)

Joi, 14 mai: JUPITER RETROGRAD ÎN CAPRICORN (până pe 13 septembrie) – încrederea în sine exagerată este cea mai mare greșeală pe care o putem face, în timpul tranzitului retrograd al lui Jupiter. Cel mai folositor lucru pe care îl putem face este să ne dăm seama care ne sunt cu adevărat calitățile și slăbiciunile, îndeosebi pe plan profesional. „Adevărul este că cele mai bune momente ale noastre au șanse mult mai mari să apară atunci când ne simțim profund inconfortabil, nefericiți și nesatisfăcuți. Pentru că doar în astfel de momente, propulsați de propria nefericire, reușim să părăsim drumurile pe care am mers mereu și începem să căutăm căi diferite și răspunsuri mai adevărate“.  (M. Scott Peck)

Vineri, 15 mai: Soarele în Taur face un trigon cu Pluton din Capricorn – avem experiențe intense, care pot produce transformări profunde. Transformări care vor fi vizibile nu numai în interior, ci și în exterior.

Sâmbătă, 16 mai: conjuncție Lună-Neptun în Pești – devenim sensibili și, mai ales, nostalgici. Putem petrece timpul privind fotografii de altădată sau depănând amintiri.

Duminică, 17 mai: Soarele în Taur face un trigon cu Jupiter din Capricorn – suntem plini de energie și simțim că putem să facem cea mai bună impresie, indiferent de context. Generozitatea este încurajată de astre, astăzi.

Cum va fi influențată fiecare zodie  

 

Berbec

Saturn vă încurajează să vă gândiți la viitor cu mai multă seriozitate și să acceptați inovația. Vechile metode pot să funcționeze în unele situații. Dar, în general, fiecare scop nou are nevoie de strategii și de feluri de a acțiuna noi și specifice.

E indicat să vă abţineţi de la oferit sfaturi, deoarece acestea nu se vor dovedi tocmai inspirate. Acest lucru este valabil cu atât mai mult cu cât există câteva persoane care abia aşteaptă să dea vina pe altcineva pentru tot răul care li se întâmplă. Şi nu v-ar plăcea ca vina să pice tocmai pe dumneavoastră.

 

Taur

Taurii trebuie să își sărbătorească în mod constant realizările. Când ating un obiectiv, chiar și unul parțial, de etapă, e bine să își permită să se bucure. Și-au câștigat acest drept, măcar pentru câteva ore sau pentru o zi!

Faptul că nu staţi prea bine cu banii vă determină să vă comportaţi într-un mod care să vă permită să remediaţi cât mai rapid această lipsă. Şi să acceptaţi inclusiv sarcini care nu vă fac nicio plăcere.

 

Gemeni

Cei născuți sub acest semn privesc cu seriozitate cariera și, tocmai de aceea, trebuie să își pună periodic la punct cunoștințele, să afle ce e nou, ce descoperiri au loc în propriul domeniu de activitate. Dar studiul nu e doar pentru profesie. Învățarea îi ajută ca, în general, să devină oameni mai buni.

Capacitatea dumneavoastră de a convinge pe oricine de justeţea propriilor idei este la apogeu. Atenţie însă la modul în care veţi folosi adepţii câştigaţi datorită acestui talent!

 

Rac

Racii vor trebui să muncească din greu pentru bani. Cu siguranță, acum nu e momentul potrivit pentru a juca la loto, pentru a intra într-un cazinou sau pentru a aștepta vreo moștenire – nu se vor îmbogăți peste noapte.

În planurile dumneavoastră pentru zilele următoare, în special pentru week-end, aţi inclus mai mulţi prieteni. Numai că fiecare dintre aceştia pare să aibă o scuză întemeiată, numai bună pentru a amâna prezenţa la întâlnirea stabilită.

 

Leu

Leul poate întâmpina dificultăți atunci când încearcă să inițieze noi colaborări și parteneriate. Uneori asta se întâmplă deoarece Racul nu știe exact ce vrea de la posibilul partener, dar și ce îi poate oferi acestuia.

La locul de muncă, e nevoie ca Leii să își îmbunătățească eficiența. Trebuie să fie mai atenți la stilul de lucru, pentru că sunt multe lucruri pe care le pot îmbunătăți. Și pe care le vor îmbunătăți.

 

Fecioară

Președintele american Ronald Reagan spunea că „pacea nu este absența conflictului, ci abilitatea de a rezolva conflictul prin mijloace pașnice“. Și știa ce spune, din moment ce el e președintele ce a pus capăt Războiului Rece, asistând la prăbușirea Uniunii Sovietice fără luptă. Conflictele pot fi, de asemenea, o importantă sursă de motivație și de inovare, deoarece îi forțează pe nativii Fecioară să dea tot ce au mai bun.

Există unele lucruri neclare, în relația cu rudele apropiate. Ar fi bine să lămuriți situația cât mai repede, înainte de a se instala o atmosferă de neîncredere reciprocă.

Balanță

Principala provocare pentru Balanțe constă, în perioada următoare, în a dezvolta o relație bazată pe încredere. Și, pentru asta, pot porni de la lucruri simple: să își țină promisiunile, să recunoască atunci când au greșit, să își arate afecțiunea mai des.

Pe de altă parte, aveți tendința de a vă aglomera, de a vă asuma tot felul de angajamente. Ajungeți să munciți la mai multe proiecte decât puteți duce sau să faceți promisiuni pe care nu le veți putea onora.

 

Scorpion

Unii Scorpioni își renovează și redecorează casa. Alții se decid că cea mai bună decizie este mutarea în casă nouă. Pentru acestea din urmă – oricum, mai puține – sfatul este să nu cumpere o nouă proprietate înainte de 29 septembrie, când Saturn își recapătă mersul direct.

Sunt o serie de persoane care fac parte din viaţa dumneavoastră (colegi, vecini, prieteni ai unor prieteni), dar cărora nu le-aţi putut acorda prea mare atenţie în ultima vreme. Acum, îi veţi reevalua şi veţi avea unele surprize plăcute.

 

Săgetător  

În mare parte a acestei săptămâni, programul vă este stabilit în totalitate din exterior. Aţi avea câteva obiecţii de adus, dar credeţi că va sta cineva să vă asculte? Deocamdată, trebuie să vă adaptați la această situație.

În următoarea perioadă, accentul trebuie pus pe comunicare. Săgetătorii trebuie să aibă grijă să dea dovadă de claritate și de simplitate, atunci când încearcă să transmită ceva. E important mai ales să fie conștienți, în fiecare situație, cui se adresează și să își adapteze discursul la interlocutor.

 

Capricorn

Capricornul e sfătuit să își dezvolte abilitatea de a strânge bani, în primul rând prin reducerea cheltuielilor. Renunțați la hobby-urile prea scumpe, nu mai aruncați cu banii pe lucruri de care nu aveți nevoie și veți vedea că, încetul cu încetul, veți avea ce să puneți deoparte.

Dacă vă lăudaţi mai mult decât ar fi cazul, riscaţi să treziți antipatii. Lăsaţi-i şi pe alţii să se laude, veţi constata că e o plăcere general răspândită!

 

Vărsător

Vărsătorii se simt mai maturi și își asumă tot mai multe responsabilități. Sunt prudenți și corecți în evaluările pe care le fac, planifică lucrurile cu grijă, astfel că sunt considerați mult mai realiști decât cei care iau decizii rapide, după primul impuls.

Singurătatea nu e tocmai plăcută, dar v-aţi simţi şi mai prost dacă aţi fi nevoit să vă petreceţi timpul alături de oameni care nu vă plac deloc. Aşa că uneori e mai preferabil să rămâi singur, pentru o vreme.

 

Pești

Subconștientul le poate oferi Peștilor soluții potrivite pentru problemele cu care se confruntă. Sunt multe modalități de a-l accesa. Încercați-o pe cea care credeți că vi se potrivește mai bine: meditație, psihanaliză, vizualizare, visare lucidă…

O călătorie la mică distanţă, aparent banală, se dovedeşte plină de peripeţii. Atunci când vă întoarceţi acasă, regretaţi că aţi pornit la drum, pentru că nu aţi făcut altceva decât să vă luptaţi cu tot felul de întâmplări neprevăzute.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop