loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2279 ori.
Horoscop săptămânal 11-17 martie

Aspectele astrale din această săptămână ne ajută să fim mai motivați, să ne dăm seama ce vrem, de ce anume ne dorim lucrul respectiv și cum e mai bine să acționăm pentru a-l obține. Mai mult, punem la cale strategi pe termen lung, pentru a ne atinge scopurile. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

horoscop saptamanal 11-17 martie

Berbecul are intuiții de calitate în ceea ce privește banii și afacerile. Dacă va avea încredere în propriile instincte și le va transpune în practică, profitul obținut poate să fie unul însemnat. În week-end, e posibilă o schimbare de planuri, din cauza unor evenimente exterioare. Ori se anulează un eveniment la care trebuia să mergeți, ori apare o invitație neașteptată.

Taurul își îmbunătățește modul de a comunica, pe parcursul acestei săptămâni. Își face noi prieteni și îmbunătățește relațiile cu cunoscuți mai vechi, cu care apăruseră diferite probleme. La sfârșit de săptămână, Taurii vor purta o discuție sinceră cu o persoană apropiată, rostind unele adevăruri nu tocmai confortabile.

Gemenii sunt tentați să cheltuiască mulți bani, de parcă obiectele de pe rafturi u-ar hipnotiza sau le-ar cânta melodii ademenitoare, asemenea unor sirene. E nevoie de stăpânire de sine și de comparare între mai multe oferte, până le găsiți pe cele mai avantajoase. În week-end, vă sfătuim să petreceți mai mult timp alături de persoana iubită.

De regulă, diplomația și prudența nu se numără neapărat printre calitățile Racilor, însă acum ele vor ieși în evidență mai mult decât de obicei. Nativii știu ce și cui să spună, cum să se comporte în societate pentru a face cea mai bună impresie și a obține diferite avantaje. La sfârșit de săptămână, partenerul de viață le face o surpriză plăcută.

Leul este foarte harnic, depășindu-i cu mult pe cei din jur. Asta deoarece a muncit suficient pentru a afla diferite „scurtături“ care îl ajută să își îndeplinească sarcinile mai bine. Și pentru că – asemenea lui Făt Frumos din basme – are parte și de ajutoare prețioase.  Week-end-ul aduce un pic de treabă pe acasă, făcută însă într-o atmosferă plăcută.

Fecioara se ferește să ia vreo decizie rapidă în această săptămână și bine face. Planifică fiecare lucru cu răbdare și încearcă să își gândească pașii înainte, ca într-o partidă de șah. La sfârșit de săptămână, apare posibilitatea de a trăi o poveste de iubire intensă, dar de scurtă durată.

În viața Balanței apar tot felul de oportunități, atât pe plan financiar, cât și în iubire. Problema este că nativii nu acționează sau, când o fac, se află mai mereu în întârziere, deoarece au stat prea mult timp pe gânduri. Fiți mai hotărât! În week-end, persoanele din familie iau inițiative și vă pregătesc o surpriză.

Scorpionul încearcă să își îmbunătățească imaginea și să câștige admirația și respectul unor persoane a căror părere contează pentru el. Va aborda mai multe strategii, diferite între ele, și în final va reuși. La sfârșit de săptămână, nativii vor avea de făcut ceva drumuri.

Săgetătorul trebuie să se decidă care îi sunt prioritățile, pentru că altfel își va asuma prea multe obligații și va da programul peste cap. Stabiliți câte un obiectiv important pentru fiecare zi și țineți-vă de el! În week-end, va trebui să facă diferite calcule, să se gândească serios la propriul buget.

Capricornul poate să aibă parte de unele surprize făcute de persoana iubită. Aceasta îl scoate rapid din monotonie, indiferent dacă îi place sau nu. Și la serviciu apar sarcini noi, care vor necesita schimbarea stilului de lucru. La sfârșit de săptămână, vor primi o invitație pe care nu o pot refuza. Și le va părea bine că nu au făcut-o.

Vărsătorul devine mai sociabil și sunt mai mulți oameni cărora începe să le acorde atenție, precum vecinul sau colega de serviciu cu care până acum schimba cel mult un salut scurt. Iar unii dintre acești oameni îi vor rezerva surprize foarte plăcute. Sâmbătă și duminică, vor prefera totuși să se retragă doar alături de cei dragi.

Peștii trebuie să se pună în mișcare, să facă mai multe drumuri, să accepte invitațiile pe care le primesc. Astfel, vor avea parte de o săptămână obositoare și în același timp plăcută. În schimb, statul acasă nu ar aduce altceva decât plictiseală și bosumflare. În week-end, mulți prieteni vor fi prin preajmă, înveselind atmosfera.

Luni, 11 martie: conjuncție Lună-Marte în Taur – suntem mai încrezători în forțele proprii și avem o capacitate de muncă peste medie.

Marți, 12 martie: Luna în Taur face un sextil cu Mercur retrograd din Pești – avem chef de vorbă, astfel că dedicăm mult timp socializării.

Miercuri, 13 martie: sextil între Soarele din Pești și Pluton din Capricorn – crește spiritul de competiție și nevoia de a reuși în ceea ce ne-am propus. Descoperim sau scoatem la lumină noi resurse și calități.

Joi, 14 martie: trigon între Marte din Taur și Saturn din Capricorn – ieri a apărut motivația, astăzi apare și constanța necesară pentru a reuși. Obiectivele pe termen lung devin prioritare și avem răbdarea necesară pentru a munci constant pentru ele.

Vineri, 15 martie: conjuncție Soare-Mercur în Pești – vorbim mai liber despre sentimentele noastre. Ziua potrivită pentru a spune ce avem pe suflet.

Sâmbătă, 16 martie: Mercur în Pești în sextil cu Pluton din Capricorn – analizăm lucrurile în profunzime și putem face unele descoperiri interesante. Secrete îndelung ascunse pot fi astăzi scoase la lumină de cei cu mintea pătrunzătoare.

Duminică, 17 martie: Luna în Leu face o cuadratură cu Uranus din Taur – acest aspect aduce o dispoziție schimbătoare și iritabilitate. O zi în care e bine să ne abține de la discuții controversate, mai ales pe teme sensibile.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop