loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11202 ori.
Horoscop săptămânal 12-18 septembrie: uitați de egoism!

Cel mai important eveniment astrologic al acestei săptămâni este Luna plină de vineri, însoțită și de o eclipsă de Lună prin penumbră. Desfășurat pe axa Fecioară-Pești, acest fenomen astral ne invită să renunțăm la egoism și să le acordăm mai multă atenție celor de lângă noi. Există oameni care vă iubesc necondiționat și care își pune speranțe în dumneavoastră; ce le oferiți, în schimb?

În această săptămână, Berbecul se concentrează cel mai bine și obține rezultate excelente dacă lucrează singur, pe cont propriu. Nu e nevoie să apeleze în aproape nici o împrejurare la ajutorul altor persoane, deoarece are tot ceea ce îi trebuie pentru a reuși. Așadar, încredere în forțele proprii!

Persoana iubită îi demonstrează Taurul că are foarte mare încredere în el. Acest lucru îl motivează şi îl face ca, într-adevăr, să se ridice la înălţimea aşteptărilor partenerului.

Propriul aspect fizic dar și, în general, imaginea pe care o are în societate devine o prioritate pentru nativul Gemeni. Într-adevăr, vor fi mai multe ocazii în care chiar este important ca Gemenii să lase o impresie cât mai bună.

Racul va avea multe drumuri de făcut, pe parcursul acestei săptămâni. Majoritatea deplasărilor vor fi cu treabă, cu scopuri concrete de rezolvat. Și, din fericire, mare parte a acestor scopuri vor fi atinse.

Optimismul Leului este întărit de prieteni, care îi acordă multă încredere. Orice proiect ar avea, aceștia îl asigură că sunt șanse mari de reușită. În aceste condiții, munca în echipă este recomandată, pe parcursul acestei săptămâni.

Pentru Fecioară, deosebit de importantă în această săptămână este viața de cuplu. Este indicat să renunțe la timiditatea sau închiderea care îi sunt caracteristice și să îi spună partenerului său tot ce are pe suflet. E foarte important să se facă ascultat și înțeles.

Balanța are parte de o săptămână intensă la locul de muncă, sarcinile primite fiind nu numai numeroase, dar și destul de dificile. Va avea nevoie de ore suplimentare de lucru, pentru a reuși să le îndeplinească. În week-end, chiar e nevoie de odihnă.

Scorpionul are tendința de se amesteca în viața apropiaților, a rudelor sau simplelor cunoștințe. Indiscreția de care dă dovadă poate să trezească diferite antipatii. Spre finalul săptămânii, e posibilă o poveste amoroasă de scurtă durată, dar de mare intensitate.  

Săgetătorul știe cum să folosească orice ocazie pentru a-și atinge scopurile pe care și le-a fixat pe plan profesional. Inclusiv familia se mobilizează și îl sprijină cum poate, pentru a progresa în carieră.

Capricornul trebuie să le acordaţi mai multă libertate persoanelor apropiate. Indiferent care este părerea sa despre ce ar trebui să facă, liberul arbitru al fiecăruia este mai important decât această părere. Lăsați-l pe fiecare să meargă pe propria cale!

Vărsătorul cel excentric dă dovadă de cumințenie și se comportă așa cum se cuvine, respectând toate regulile și convențiile. Nu o face doar de amorul artei, ci deoarece dorește să obțină anumite avantaje. Nu e prea multă sinceritate în ceea ce face, dar scopul scuză mijloacele.

Peștii ar face bine să se confrunte direct cu toate problemele pe care le au. Nu mai este loc și timp de amânări, de evitarea unor discuții sau de fugă de responsabilități. Dimpotrivă, calea cea mai directă și mai rapidă se va dovedi aducătoare de succes și de lămuriri.

Luni, 12 septembrie: cuadratură între Mercur în Fecioară și Marte din Săgetător – nu vedem pădurea din cauza copacilor. Ne pierdem în amănunte, criticăm tot felul de lucruri mărunte, uitând care sunt adevăratele noastre scopuri.

Marți, 13 septembrie: conjuncție Soare-Mercur în Fecioară – o excelentă capacitate de analiză. Suntem capabili să observăm și să înțelegem lucruri care de obicei ne scapă.

Miercuri, 14 septembrie: cuadratură între Soarele din Fecioară şi Marte din Săgetător – lucrurile îndelung programate și planificate sunt astăzi contrazise de realitate, de desfășurarea concretă a evenimentelor. Greu de anticipat ceva, indiferent de domeniu.

Joi, 15 septembrie: conjuncție Lună-Neptun în Pești – ne putem folosi intuiția și imaginația, pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm. În interiorul nostru se află tot adevărul.

Vineri, 16 septembrie: Lună plină în Pești și eclipsă de Lună prin penumbră (opoziție între Soarele din Fecioară și Luna din Pești) – Luna plină în Pești ne oferă două variante: servește sau suferă! Booker T. Washington spunea că „cei mai fericiți oameni sunt aceia care fac cel mai mult pentru semenii lor“. Aceasta e lecția pe care trebuie să ne-o însușim astăzi.

Sâmbătă, 17 septembrie: Marte în Săgetător în trigon cu Uranus în Berbec – o zi explozivă, în care cei care își asumă riscuri vor avea de câștigat. Încercați să acționați altfel decât de obicei, punând la cale și câteva surprize.

Duminică, 18 septembrie: Opoziţie între Venus în Balanţă și Uranus din Berbec – avem de ales între dorințele proprii și ale celor din jur. Sau, și mai bine, putem ajunge la un compromis, astfel încât fiecare să se simtă bine și să se poată declara mulțumit.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop