loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1845 ori.
Horoscop săptămânal 15-21 aprilie

Lucrurile se aglomerează din punct de vedere astral, în a doua parte a săptămânii. Luna plină de vineri pune accentul pe relațiile cu Celălalt, oricine ar fi acesta – de fapt, stă în puterea noastră să îl facem fie prieten, fie adversar. Sâmbătă, Soarele intră în Taur, iar Venus în Berbec. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

horoscop saptamanal 15-21 aprilie 2019

Berbec

Veţi avea mult de muncă, la fel ca şi până acum, însă noutatea e că veţi fi şi lăsat să vă faceţi treaba. Nu va mai fi chiar toată lumea cu ochii pe dumneavoastră, cum au stat lucrurile în ultimele săptămâni.

În plus, Luna plină de vineri vă ajută să obțineți recunoașterea și aprecierea dorite.

 

Taur

Primiţi energie suplimentară, odată cu intrarea Soarelui în semnul dumneavoastră natal. De asemenea, veţi avea de câştigat de pe urma faptului că lumea începe să aprecieze acele valori pe care dumneavoastră le-aţi considerat mereu importante.

Luna plină de vineri vă ajută să vă organizați mai bine, la locul de muncă.

 

Gemeni

Munca în tăcere şi în singurătate va deveni o necesitate stringentă, în perioada următoare. Nu e tocmai plăcut pentru un Geamăn, obişnuit mai degrabă să vorbească în permanenţă, dar vă veţi descurca onorabil. Apoi, aveți grijă să ţineţi mereu la îndemână un telefon.

Luna plină de vineri îl va ajuta pe partener să vă înțeleagă mai bine trăirile și sentimentele.

 

Rac

Multe persoane din jurul dumneavoastră devin de-a dreptul obsedate de bani, de câştigurile materiale. Şi, dacă e să recunoaşteţi, nici dumneavoastră nu vă abateţi prea mult de la această tendință.

Luna plină de vineri vă ajută să îmbinați, într-un mod ideal, profesia cu activitățile casnice.

 

Leu

Începe o perioadă caracterizată, pentru dumneavoastră, de ieşiri numeroase în public. La serviciu va trebui să participaţi la şedinţe şi să oferiţi explicaţii în faţa unei audienţe importante. De asemenea, în viaţa de zi cu zi veţi fi prezent la tot felul de evenimente mondene.

Luna plină de vineri aduce în viața dumneavoastră unele idei care vă pot schimba viața.

 

Fecioara

Mai multe persoane din familie îşi pun toată încrederea în dumneavoastră şi vă încredinţează o sarcină de maximă importanţă. Dacă veţi confirma această încredere, vă puteţi aştepta la realizări deosebite.

Luna plină de vineri e cea mai bună ocazie pentru a încerca să puneți ordine în finanțele dumneavoastră.

 

Balanta

Chiar dacă va exista un moment în care veţi rămâne cu bani puţini, nu trebuie să vă faceţi probleme. Veţi găsi în curând resurse noi, astfel încât situaţia dumneavoastră financiară se va îmbunătăţi considerabil.

Luna plină de vineri vă face să vă puneți câteva întrebări referitoare la propria persoană. Cine sunteți cu adevărat și ce vă doriți cel mai mult?

 

Scorpion

Relaţia de cuplu îşi recâştigă un rol fundamental în viaţa dumneavoastră. Îi acordaţi multă atenţie partenerului de viaţă, iar acesta urmează să vă răspundă în același fel.

Luna plină de vineri ar fi o excelentă ocazie pentru relaxare sau chiar pentru meditație. Orice aduce o mai bună relație cu sine.

 

 

Sagetator

 

Pe plan financiar, lucrurile încep să meargă mai bine. Cu puțin timp înainte de Paști, aveți parte de câteva surprize plăcute. Iar persoanele apropiate câștigă și ele mai mult.

Luna plină de vineri vă încurajează să organizați, pentru week-end, o ieșire în afara orașului, cu mulți prieteni.

 

Capricorn

Dedicaţi mai mult timp hobby-urilor, mai ales celor pe care le împărtăşiţi cu prietenii. Inclusiv ieşirile în aer liber vor fi mai numeroase, începând cu această săptămână.

Luna plină de vineri vă ajută, în același timp, să fiți mai motivat la locul de muncă.

 

Varsator

Vă dedicaţi tot mai mult familiei, problemelor care ţin de propria casă. Ieşirile se reduc la minim, iar atunci când au loc, acestea sunt dedicate tot rezolvării unor probleme casnice.

Luna plină de vineri vă aduce aminte că omul, cât trăiește, învață. Studiul vă poate fi de real folos.

 

Pesti

Munca în echipă e recomandată, pentru această săptămână. Interacționați foarte bine cu colegii de serviciu, câștigați și colaboratori noi, iar efectele pozitive încep să se vadă.

Luna plină de vineri vă trage de mânecă, aducându-vă aminte că ar fi timpul să plătiți unele datorii. Care nu constă neapărat în bani.

Luni, 15 aprilie: Venus în Pești face o cuadratură cu Jupiter din Săgetător – avem chef mai degrabă de distracție, decât de muncă. De asemenea, e o zi în care cedăm mai ușor ispitelor.

Marți, 16 aprilie: Luna din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești – o zi în care ne putem face prea ușor impresii greșite. Nu trageți concluzii prea rapide!

Miercuri, 17 aprilie: Mercur intră în Berbec – luăm decizii rapide, uneori chiar prea rapide. „Mai întâi tragem, apoi punem întrebări“ devine mai mult decât o simplă glumă. „Cei mari nu îi vor mai bate pe cei mici. Cei mai rapizi îi vor bate pe cei mai lenți“ (Rupert Murdoch)

Joi, 18 aprilie: Luna din Balanță face un trigon cu Marte din Gemeni – avem curaj și ne vine mai ușor să preluăm inițiativa.

Vineri, 19 aprilie: Lună plină în Balanță (opoziție între Soarele din Berbec și Luna din Balanță) – contrariile se atrag, astăzi. De asemenea, trebuie să ne reamintim că fără competiție nu există progres. Punem tot mai multă energie în relații. „Pentru noi doi, acasă nu e un loc. e o persoană. Și am ajuns, în sfârșit, acasă“ (Stephanie Perkins)

Sâmbătă, 20 aprilie: Soarele intră în Taur – Taurul este stabil, răbdător, practic și muncitor. Aceste calități se vor bucura de cel mai mult respect, în luna următoare.

Venus intră în Berbec – flirtul, aventurile și relațiile fără obligații atrag tot mai multe persoane, pe durata acestui tranzit. Dragostea la prima vedere devine și ea posibilă.

Duminică, 21 aprilie: Luna în Scorpion se află în sextil cu Saturn și Pluton din Capricorn – ziua e destul de complicată, din punct de vedere emoțional, deoarece avem tendințe contrare: fie să exprimăm ceea ce simțim, fie să rămânem rezervați și secretoși. În cele din urmă, luăm decizia preferată.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop