loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7080 ori.
Horoscop săptămânal 16-22 martie: Lună nouă, eclipsă de soare, echinocțiu

În săptămâna 16-22 martie, au loc mai multe evenimente astrale a căror importanță și influență depășesc cu mult limitele acestei perioade de 7 zile. Sensul general, ideea mare din spatele acestor aspecte este aceea de a depăși aspectele învechite și de a face loc unor influențe cu totul noi, care bat la ușile viitorului cu o putere rar întâlnită.

horoscop saptamanal 16-22 martie 2015Marți, 17 martie, avem de a face, pentru a șaptea și ultima oară, cu o cuadratură Uranus-Pluton care tulbură apele și impune rupturi cu trecutul (uneori brutale, fără a înțelege lecțiile implicate în ceea ce am trăit) încă din iunie 2012. E un moment potrivit pentru a face curățenie în viața noastră, pentru a elimina blocajele care îl împiedică, pe fiecare dintre noi, să meargă mai departe. Plătiți-vă datoriile mai vechi, puneți capăt relațiilor care oriucm nu mai merg, faceți lucruri pe care le-ați amânat într-una! 

Vineri, Luna nouă în Pești este dublată de o eclipsă de Soare, vizibilă în România ca o eclipsă parțială, între orele 10:40 și 13:10, cu moment de maximă intensitate la 10:41 la Arad, la 11:55 la București sau la 11:56 la Brașov.  Suntem împinși spre viitor, dar nu e vorba de un viitor oarecare, ci de proiecte ale căror rădăcini se înfig în cele mai profunde sentimente și dorințe alea noastre. Trebuie să avem grijă ca proiectele pe care începem să le clădim acum să aibă drept bază însuși sufletul nostru, nu dorința de a imita sau de a mulțumi pe altcineva. Nu pierdeți ziua cu lucruri banale, ci munciți doar pentru scopurile cele mai importante!

Sâmbătă, acest moment de maximă intensitate e urmat de echilibrul perfect al echinocțiului de primăvară, când ziua este egală cu noaptea, iar Soarele intră în semnul Berbecului. Dacă am știut să ne fixăm obiectivele potrivite, iată că acum primim și energia necesară pentru a le transpune în realitate. A venit momentul acțiunii!

Luni, 16 martie: cuadratură între Mercur în Pești și Saturn în Săgetător – din cauza timidității sau a obișnuinței de a nu spune lucrurilor pe nume, riscăm să pierdem oportunități interesante.

Marți, 17 martie: cuadratură între Uranus în Berbec și Pluton în Capricorn – este a șaptea cuadratură din ultimii 7 ani, moment tensionat, anunțând schimbări făcute cu forța.

Marți, 17 martie: Venus intră în semnul Taurului – Venus ajunge în propriul domiciliu, de unde își exercită cu maximă putere influența sa aducătoare de frumusețe și iubire.

Miercuri, 18 martie: conjuncție Mercur-Neptun în Pești – în conjuncție cu guvernatorul Peștilor, Mercur aduce o deschidere suplimentară spre spiritualitate.

Joi, 19 martie: conjuncție Lună-Chiron în semnul Peștilor – primim lecții de viață, pe care le înțelegem mai întâi cu inima, apoi cu mintea.

Vineri, 20 martie: Luna nouă în Pești (conjuncție Soare-Lună în Pești) și eclipsă de Soare în Pești– zi favorabilă începuturilor, atunci când vine vorba de căi spirituale, dar și de acțiuni umanitare. Practic, suntem trași spre viitor, fiind o perioadă favorabilă demarării unor construcții pe termen lung.

Sâmbătă, 21 martie: Soarele intră în semnul Berbecului (echinocțiul de primăvară, ziua este egală cu noaptea) – moment de maxim echilibru astral, favorabil demarării unor proiecte pe termen mediu și lung. Beneficiem de mai multă energie și avem mai multă îndrăzneală decât în lunile anterioare. 

Duminică, 22 martie: sextil între Mercur în Pești și Pluton în Capricorn – vorbim deschis despre planurile de viitor.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop