loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2143 ori.
Horoscop săptămânal 18-24 martie: echinocțiu și Lună plină

În săptămâna 18-24 martie are loc un eveniment astronomic și astrologic major: echinocțiul de primăvară, care marchează prima zi a primului semn astrologic: Berbecul. În ziua următoare, Luna plină din Balanță pune ceva presiune pe relații, scoțând la lumină fie problemele, fie sentimentele frumoase, în funcție de dinamica fiecărui cuplu. iată cum va fi influențată fiecare zodie:

horoscop saptamanal 18-24 martie 2019Berbec

Deveniţi favoritul astrelor şi în special al Soarelui, care soseşte în semnul dumneavoastră astral,conferindu-vă o stare de bine şi energia necesară pentru a duce la bun sfârşit toate proiectele.

Luna plină vă îndeamnă să lămuriți orice chestiune rămasă neclară, în relația cu persoana iubită.

 

Taur

Vă însinguraţi, preferând să munciţi pe cont propriu, fără a cere sprijinul nimănui. Iar acest obicei de a vă retrage în singurătate nu este valabil doar pe plan profesional.

Luna plină aduce unele confruntări la locul de muncă. Pentru a le câștiga, e nevoie de maximă seriozitate.

 

Gemeni

Prietenii încep să joace un rol tot mai important în viaţa dumneavoastră. Munca de echipă va fi în mod clar favorizată în perioada următoare, în detrimentul tentativelor de a acţiona pe cont propriu.

Luna plină dinamizează lucrurile, pe plan amoros. Sentimentele vor fi exprimate cu mai multă forță.

 

Rac

Nu acordaţi atenţie amănuntelor, convins că acestea nu prezintă nicio importanţă. Dar ceea ce e nesemnificativ pentru dumneavoastră poate fi o prioritate pentru altcineva, care va fi extrem de nedumerit.

Luna plină le face pe unele persoane din familie extrem de active. Nu e neapărat nevoie să vă alăturați lor, indiferent de ceea ce cred sau afirmă.

 

Leu

Pe plan intelectual, daţi un randament din ce în ce mai bun. Veşti minunate, aşadar, pentru acei Lei care muncesc cu mintea sau care vor susţine vreun examen, în această săptămână.

Luna plină aduce, în același timp, multe deplasări. Acestea sunt obositoare, dar reprezintă și oportunități de rezolvare a unor probleme majore.

 

Fecioară

E posibil un reviriment pe plan financiar, însă nu datorită faptului că veţi câştiga mai mulţi bani la serviciu. Altele vor fi sursele din care vor fi direcţionate sume de bani spre portofelul dumneavoastră.

Luna plină sporește capacitatea de a munci. Puteți rezerva această săptămână pentru proiecte mai dificile.

 

Balanță

Vă implicaţi în multe treburi și, singur sau cu ajutorul câte unui cunoscut, reuşiţi să le duceţi cu bine la capăt pe toate. Iată că e posibil să alergi cu succes şi după doi iepuri în acelaşi timp!

Luna plină vă cere să fiți mai curajos decât de obicei și să spuneți deschis ceea ce simțiți și ceea ce doriți. Altfel, va trebui să vă supuneți voinței altora.

 

Scorpion

Deveniţi tot mai activ şi mai disciplinat la locul de muncă. Daţi un randament atât de bun, încât, la propriu, munciţi într-o zi la fel de mult cât munceaţi, în urmă cu ceva timp, în două sau trei zile.

Luna plină sporește acel spirit de lup de stepă, care uneori vă face să vă retrageți în singurătate. În astfel de momente, simțiți că vă conectați mai bine la propriul rezervor de forță inferioară.

 

Săgetator

Trebuie să acordaţi mai mult timp şi mai multă atenţie unei persoane mai în vârstă din familie. Altfel, aceasta se va supăra pe dumneavoastră. şi nu vreţi deloc să se întâmple aşa ceva.

Luna plină aduce, în același timp, o avalanșă de prieteni pe capul dumneavoastră. Socializarea ocupă o parte însemnată din timp.

 

Capricorn

Începeţi o muncă de rutină, plictisitoare şi destul de puţin folositoare. Ştiţi însă că, la un moment dat, va trebui să îndepliniţi o astfel de corvoadă şi tot ce vreţi este să scăpaţi cât mai repede de ea.

Luna plină vă îndeamnă, în același timp, să vă preocupați mai mult de propria imagine, să învățați să puneți în lumină propriile calități și realizări.

 

Vărsător

Drumurile sunt bine aspectate şi nu trebuie să rataţi nicio ocazie de a face vreo deplasare, deoarece e foarte probabil ca acestea să vă aducă numeroase avantaje şi veşti bune.

Luna plină poate să anunțe un control, o inspecție sau un test la care sunteți supus. Faceți-vă temele și fiți la curent cu tot ce e nou, pentru a face cea mai bună impresie!

 

Pești

Cu banii, lucrurile încep, treptat-treptat, să se regleze. Dacă aveţi datorii, veţi reuşi să scăpaţi curând de cele mai importante dintre ele. Dacă stați ceva mai bine, atunci în perioada următoare vă veţi permite să faceți unele economii.

Pe de altă parte, luna plină aduce mai mult dinamism și pasiune și în viața intimă.

Luni, 18 martie: Mercur în Pești în sextil cu Marte din Taur – putem să muncim mult într-o perioadă scurtă de timp. Reflexele ne sunt îmbunătățite, iar motivația e și ea la cote înalte.

Marți, 19 martie: Luna în Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur – lucrurile se animă, au loc schimbări, dar nu din cele care să aducă haos ori dezordine.

Miercuri, 20 martie: Soarele intră în Berbec – este echinocțiul de primăvară, când ziua este egală cu noaptea pe întreaga planetă și când, în emisfera nordică, începe primăvara astronomică. E vremea pentru renaștere și noi începuturi.

Joi, 21 martie: Lună plină în Balanță (opoziție între Soarele din Berbec și Luna din Balanță) – contrariile se atrag, astăzi, iar fără provocări nu există nici progres. E vremea să punem mai multă energie în relațiile noastre.

Vineri, 22 martie: Luna în Balanță face o cuadratură cu Saturn din Capricorn – există riscul de a ne simți neînțeleși, chiar izolați, atât la serviciu, cât și pe plan relațional.

Sâmbătă, 23 martie: Luna în Scorpion face o opoziție cu Uranus din Taur – avem reacții impulsive, uneori hazardate, iar asta poate să provoace probleme serioase.

Duminică, 24 martie: conjuncție Mercur-Neptun în Pești – mintea noastră se îndreaptă spre aspectele de regulă ascunse ale vieții. Astăzi putem afla unele secrete ale persoanelor dragi. Ziua e de asemenea potrivită pentru preocupări de natură spirituală.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop