loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4288 ori.
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie

La începutul săptămânii, Fecioara este semnul privilegiat. Miercuri, Venus intră în Fecioară și are loc Luna nouă în același semn zodiacal. Prin urmare, capacitatea noastră de analiză e puternic activată, concomitent cu o nevoie sporită de securitate emoțională. Apoi, cu Luna în tranzit prin Balanță joi și vineri și cu Soarele intrând în același semn sâmbătă, menținerea armoniei pe plan relațional devine mai importantă decât orice altceva.

horoscop saptamanal 18-24 septembrie

Începând din această săptămână, persoana iubită joacă un rol tot mai important în viaţa Berbecului. Se va obişnui tot mai mult să fie în centrul atenţiei, însă și reacția sa va fi pe măsură: vă va surprinde cu gesturi plăcute.

Taurul devine tot mai preocupat de lucrurile mici, de amănunt, din viaţa de zi cu zi. Începeţi să ţineţi la respectarea micilor tabieturi zilnice şi le impuneţi şi altora acest lucru.

Gemenii trebuie să fie mai atenți la modul în care își coordonează eforturile cu persoanele cu care colaborează, indiferent de domeniu. De asemenea, şi pe plan amoros trebuie să îi acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Racul se bazează, așa cum a făcut-o mai mereu, pe familie. Iar rudele apropiate răspund pozitiv și îi oferă confortul emoțional și tot ajutorul de care are nevoie, indiferent despre ce e vorba.

Leul are de făcut multe drumuri, iar aceste zile par a fi tocmai momentul potrivit. Mai ales că la destinaţie îl aşteaptă clipe plăcute, petrecute alături de persoane la care ţine mult.

Fecioara este dominată dorința de a face mai mulţi bani, astfel că are tendința de a se supraaglomera. Vor fi frecvente momente din această săptămână când va avea de lucru și seara sau în week-end, adică în ceea ce ar fi trebuit să fie timp de odihnă și relaxare.

Balanța este obișnuită să le acorde atenţie persoanelor apropiate, dar acum se va întoarce roata, în sens bun. Cei dragi devin tot mai preocupaţi să vă facă pe plac şi să vă răsfeţe, cum se pricep mai bine.

Scorpionul nu uită niciodată propriile interese şi preocupări, nici măcar atunci când dă senzația că lucrează doar pentru binele celor din jur. De fapt, undeva există un calcul și o motivație ascunsă, iar în cele din urmă va obține un folos personal.

Săgetătorul are o viaţă interioară extrem de bogată, dar uneori este neatent la ceea ce se întâmplă în jur. De aici pot să apară diferite încurcături, uneori amuzante, alteori mai degrabă enervante, în special pentru cei care nu vă cunosc bine.

Capricornul și-a propus să urce pe scara socială și face toate eforturile necesare pentru a se afirma, pentru a câștiga recunoașterea și respectul pe care crede că le merită. Cu destul succes, în această săptămână.

Vărsătorul e cu nasul în cărți sau caută mai mereu ceva pe Internet, cu scopul de a se informa. În această săptămână, își dă seama în ce domenii are nevoie să acumuleze mai multe cunoștințe și acționează în consecință. Găsește inclusiv persoanele potrivite, pe post de profesori.

Peștii își fac planuri ambițioase, în ceea ce privește afacerile. Ideile lor sunt bune, dar trebuie să mai lucreze la capitolul comunicare. Au nevoie de colaboratori potriviți, care nu vor fi ușor de găsit.

Luni, 18 septembrie: Venus în Leu face un trigon cu Uranus din Berbec – ne comportăm natural, dăm frâu liber sentimentelor, renunțând la prejudecăți și la restricții inutile.

Marți, 19 septembrie: conjuncție Lună-Mercur în Fecioară – devenim bănuitori, suspicioși, gata să ne legăm de cel mai mic amănunt pe care îl observăm în neregulă.

Miercuri, 20 septembrie: Lună nouă în Fecioară (conjuncție Soare-Lună în Fecioară); Venus intră în Fecioară – calitățile analitice ale Fecioarei sunt activate din plin, astăzi. Observăm lucruri care de obicei ne scăpau, facem legături ce ne permit o înțelegere superioară a lucrurilor. Pe de altă parte, avem mai mare nevoie decât de obicei de securitate emoțională.

Joi, 21 septembrie: cuadratură între Luna în Balanță și Pluton în Capricorn – astăzi, ne descurcăm greu cu relațiile sociale și profesionale. Colaborările scârțâie din fiecare încheietură.

Vineri, 22 septembrie: Mercur în Fecioară face un trigon cu Pluton din Capricorn – ne putem schimba stilul de a vorbi și de a gândi. Căpătăm o viziune nouă asupra unor evenimente din propria viață.

Sâmbătă, 23 septembrie: Soarele intră în Balanță – armonia pe plan relațional devine principala noastră prioritate. Avem nevoie de mai multă frumusețe în viața noastră.

Duminică, 24 septembrie: opoziție între Marte în Fecioară și Neptun în Pești – astăzi, e important să ne amintim ce ne dorim cu adevărat și pentru ce suntem dispuși să facem sacrificii. Altfel, riscăm să ne pierdem direcția corectă.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop