loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5379 ori.
Horoscop săptămânal 19-25 februarie

În primele două zile ale săptămânii, Luna în Berbec face aspecte cu planetele dinamice Marte și Uranus, oferindu-ne o îndrăzneală și o neliniște care ne pot ajuta fie să realizăm lucruri mari, fie să devenim foarte împrăștiați. Apoi, Soarele, Venus, Mercur și Neptun din Pești ne fac să ne concentrăm asupra propriilor dorințe și idealuri și ne îndreaptă atenția spre laturile de obicei ascunse ale vieții.

Berbecul este mai rezervat decât până acum, atunci când vine vorba de exprimarea propriilor dorinţe. Puţini sunt cei care află ce își dorește cu adevărat. Faţă de majoritatea cunoscuţilor, preferă să păstreze o atitudine de tăcere prudentă.

horoscop saptamanal 19-25 februarie

Planurile Taurului includ mereu şi alte persoane, uneori chiar grupuri întregi de prieteni, colegi, simpli cunoscuţi. Nativilor nu li se pare normal şi nici nu le place nici să muncească, nici să se distreze singuri, ci mereu au nevoie de companie.

Gemenii devin mai rezervați atunci când vine vorba de acceptarea invitaţiilor la evenimente mondene. În această săptămână, pun acceptul pe proiecte profesionale, cariera devenind prioritate absolută.

Racul e mai sensibil, mai impresionabil și mai ușor de convins decât de obicei. Tocmai de aceea, există riscul ca în această săptămână să se arunce în experiențe care apoi nu se vor dovedi tocmai pe gustul său.

Leul începe să fie tot mai prudent, pe plan financiar. Se abţine de la cheltuieli majore, chiar şi când e vorba de lucruri pe care și le dorește nespus de mult. În week-end, Leii au parte de împlinirea unei dorințe ce devenise o adevărată obsesie.

Fecioara e hotărâtă să ducă la bun sfârşit propriile planuri, indiferent de atitudinea celor din jur. Această încăpățânare va fi admirată de unii ș considerată enervantă de către alții, dar va rezista oricărui comentariu.

Balanţa poate să aibă parte de unele încurcături la serviciu, a căror rezolvare va necesita mult consum de timp și de energie. În a doua parte a săptămânii, nativii vor beneficia din plin de sprijinul familiei.

Scorpionii au o dispoziție romantică, ușor melancolică, unii dintre ei comportându-se asemenea unor îndrăgostiți din epoca medievală, care compun versuri în onoarea domniței, dar sunt gata să pună și mâna pe spadă pentru a o apăra. În week-end, se anunță o călătorie plină de peripeții.

Săgetătorul prinde tot mai mult gustul serilor petrecute acasă, în familie, alături de cei dragi. Nici măcar nu contează ce face, important este să fie împreună și să se simtă bine.

Capricornul privește cu circumspecție în jur, mai ales că în această săptămână are parte și de unele întâlniri nu tocmai plăcute, cu persoane fie cicălitoare, fie doar plictisitoare. Tocmai de aceea, în week-end va prefera mai degrabă singurătatea.  

Vărsătorul face diferite proiecte îndrăznețe, pe plan profesional. Poate reuși să le transpună în practică, cu o singură condiție: să convingă cât mai multe persoane să îl susțină. De unul singur, șansele sunt reduse.

Peştii visează frecvent cu ochii deschiși, acordând prea puțină atenție chestiunilor concrete, de zi cu zi. Într-o astfel de dispoziție, se pot îndrăgosti mai ușor, pot da dovadă de creativitate, dar le lipsește spiritul practic.

Luni, 19 februarie: Luna în Berbec face un trigon cu Marte din Săgetător – astăzi, suntem îndrăzneți și luăm inițiativa de fiecare dată când simțim că putem îmbunătăți evoluția evenimentelor.

Marți, 20 februarie: conjuncție Lună-Uranus în Berbec – avem un comportament mai degrabă inconstant în care perioade de liniște și calm sunt urmate de momente de avânt, ca urmare a unor decizii luate brusc.

Miercuri, 21 februarie: conjuncție Venus-Neptun în Pești – avem mai multe pretenții de la cei dragi, începând cu partenerul de viață și continuând cu rudele apropiate. Se vor simți bine cuplurile care au idealuri comune.

sextil între Mercur în Pești și Saturn din Capricorn – la nevoie, putem da dovadă de o excelentă capacitate de concentrare. Putem folosi această zi și pentru a pune ordine în lucruri, gânduri, priorități…

Joi, 22 februarie: opoziție între Luna în Taur și Jupiter în Scorpion – avem tendințe total diferite, greu de armonizat: o dorință de a cumpăra cele mai scumpe lucruri combinată cu hotărârea de a economisi, atracția pentru o adevărată orgie venită la pachet cu decizia de a ne stăpâni astfel de porniri.

Vineri, 23 februarie: cuadratură între Luna în Gemeni și Soarele și Mercur din Pești – nu e tocmai momentul potrivit pentru a ne arăta superficiali sau neglijenți. Încercați, pe cât posibil, să fiți atenți la ceea ce faceți și la ceea ce spuneți!

Sâmbătă, 24 februarie: opoziție între Luna din Gemeni și Marte din Săgetător – beneficiați de multă energie pe plan mental și vă sfătuim să o folosiți. Învățați ceva, citiți o carte, măcar rezolvați un puzzle mai greu! Altfel, energia mentală nefolosită vă face iritabil.

Duminică, 25 februarie: conjuncție Mercur-Neptun în Pești – suntem atrași de secrete, de latura ascunsă a vieții. Putem afla informații valoroase folosindu-ne intuiția sau practicând meditația ori chiar autohipnoza.

sextil între Soarele în Pești și Saturn din Capricorn – suntem nu numai răbdători și perseverenți, dar și foarte corecți în ceea ce facem, dând dovadă de un fairplay desăvârșit.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop