loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13069 ori.
Horoscop săptămânal 20-26 februarie

Soarele străbate primele grade ale zodiei Pești, Mercur intră în același semn spre finalul săptămânii, iar în week-end avem o Lună nouă în Pești. Astfel, imaginația, altruismul, sensibilitatea – caracteristici de bază ale Peștilor – sunt la mare preț  Foarte activ este, de luni până joi, Mercur în Vărsător, care ne ajută să depășim dificultățile de comunicare și să vorbim deschis despre ceea ce simțim.

Berbecul are în această săptămână răbdarea și curajul necesare pentru a aborda teme de discuție incomode, pe care de obicei le ocolește. E bine să profite de această zi pentru a face lumină în mai multe probleme trecute până acum sub tăcere.

Taurul se simte bine în compania prietenilor, pe care o caută tot mai frecvent. Se întâlnesc în mai multe seri ale săptămânii, după program, dar pun la cale o ieșire mai mare și pentru week-end.  

Gemenii își îmbunătățesc imaginea și fac unele progrese în carieră. De asemenea, dacă vor acorda mai multă atenţie propriului comportament, vor descoperi că fac unele lucruri pe care la alții le consideră enervante. Și vor putea să ia măsurile necesare.

Pentru Rac, preocupările de natură profesională au prioritate pe parcursul acestei săptămâni. Nici nu prea are de ales, deoarece primește prea multe sarcini pentru a-i mai sta gândul și la altceva.

Leul judecă fiecare sarcină primită la serviciu exclusiv din perspectiva profitului pe care poate sau nu să îl aducă. Și, selectând astfel, devine foarte eficient și priceput în suplimentarea câștigurilor.  

Fecioara îi acordă întreaga atenție persoanei iubite. Și nu în modul critic pentru care sunt renumiți nativii acestei zodii, care uneori par să pândească fiecare greșeală. Dimpotrivă, în această săptămână sunt foarte drăguți, fac o mulțime de complimente și vin cu diferite încurajări.

Balanța se adaptează mai bine la locul de muncă, rezolvă sarcinile primite, dar reușește să îmbunătățească și comunicarea cu colegii. În week-end, e nevoie mai mult de odihnă și relaxare, decât de distracție.

Scorpionul trebuie să își mărturisească sentimentele în această săptămână. De pildă, cei care s-au îndrăgostit trebuie să-și facă curaj și să își declare dragostea. Cei care au o problemă cu cineva ar face bine, de asemenea, să vorbească deschis despre ceea ce îi deranjează.

Săgetătorul petrece mai mult timp decât de obicei pe acasă și se implică activ în rezolvarea oricărei probleme care apare în familie. Nici în week-end nu va simți nevoia să iasă pe undeva, ci va prefera să fie tot alături de cei dragi, în confortul propriului cămin.

Capricornului îi place să ia singur deciziile legate de bani. Iar acest obicei se va dovedi de bun augur, deoarece sfaturile primite par oricum lipsite de valoare. Week-end-ul aduce o călătorie la țară sau o excursie într-un loc din care distracția nu va lipsi.

Vărsătorul dă dovadă de inspirație în chestiunile financiare. Miroase din timp orice şansă de câştig şi știe ceea ce trebuie făcut pentru a aduce banii în propriul buzunar.

Peștii se concentrează foarte bine asupra treburilor pe care le au de făcut, astfel că obțin rezultate excelente la serviciu. Week-end-ul aduce multă lume în jurul lor, fiindu-le greu să găsească vreo clipă în care să fie singuri.

Luni, 20 februarie: sextil între Mercur în Vărsător și Uranus din Berbec – dăm frâu liber gurii, astfel că multe lucruri până acum ascunse ies astăzi la iveală. Secretele sunt în pericol, aveți grijă!

Marți, 21 februarie: trigon între Mercur în Vărsător și Jupiter din Balanță – ca și ieri, spunem lucrurilor pe nume, fără să mai ținem cont de tabuuri sau de politețe. Astăzi, această infuzie de sinceritate vizează în special viața de cuplu.

Miercuri, 22 februarie: Marte în Berbec face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – schimbarea nu poate fi impusă cu forța. Sau, dacă e impusă, nu va rezista, ci va genera o reacție conservatoare extrem de puternică.

Joi, 23 februarie: Mercur în Vărsător face un sextil cu Saturn din Săgetător – în sfârșit, ne regăsim echilibrul și liniștea, îndeosebi la nivel mental. Iar asta se reflectă și în modul nostru de a vorbi.

Vineri, 24 februarie: Luna în Vărsător face un sextil cu Venus din Berbec – o zi în care devenim mai pozitivi și învățăm să ne bucurăm de plăcerile vieții.

Sâmbătă, 25 februarie: Mercur intră în Pești – discuțiile pe teme sentimentale sunt favorizate. Căpătăm calități empatice, putem să înțelegem mai bine frământările și năzuințele persoanelor cu care vorbim.

Duminică, 26 februarie: Luna nouă în Pești (conjuncție Soare-Lună în Pești) – imaginația este foarte dezvoltată, în asemenea măsură încât poate să scape de sub control și să ne facă să pierdem contactul cu realitatea.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop