loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1918 ori.
Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie

Două schimbări importante din punct de vedere astral au loc în această săptămână, în aceeași zi. Miercuri, 22 noiembrie, intrarea Soarelui în Săgetător ne face să ne fixăm obiective mai îndrăznețe, să ne dorim lucruri mari. În aceeași zi, Neptun revine în mers direct în Pești, după o retrogradare de cinci luni. Nu ne mai lăsăm înșelați la fel de ușor, ci putem separa mai bine iluzia de realitate.

horoscop saptamanal 20-26 noiembrie

Pentru Berbec, începe o perioadă propice studiilor. Studenţii şi elevii născuţi sub acest semn trebuie să profite şi să facă eforturi pentru a obţine acum cele mai bune note. Aşadar, se anunţă un final de semestru încununat de succes. Pentru adulți, sunt recomandate călătoriile la distanță.

Taurul are şansa de a se întâlni cu persoane nu numai foarte inteligente, dar şi cu o experienţă de viaţă deosebită. Nativii vor avea multe de învăţat din sfaturile şi povestirile lor. De asemenea, în această săptămână Taurii se pot aștepta la evoluții pozitive în ceea ce privește afacerile.

Gemenii pot încheia parteneriate de succes, în perioada următoare. Își găsesc cei mai buni parteneri pe plan profesional, iar cei singuri fac pași importanți spre construirea unei relații romantice.

Racul va fi într-o formă fizică mai bună, începând cu această săptămână. De asemenea, își îmbunătățește performanțele la lucru, precum și relația cu colegii de serviciu.

Pentru Leu, lucrurile merg foarte bine pe plan amoros. Mai ales că nativii nu își propun lucruri mari, ci tot ce își doresc e să se concentreze pe prezent, pe care reușesc să îl facă foarte plăcut.

Fecioara își îndreaptă atenția asupra propriei locuințe, unde pune la cale diferite modificări și îmbunătățiri. E vorba de ceva mai mult decât de curățenia dinainte de Crăciun: se va lăsa și cu ceva obiecte valoroase, cumpărate prin casă.

Drumurile pe care le face Balanța o ajută să rezolve problemele cu care se confruntă. Merită să facă aceste deplasări, deoarece rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

Este o săptămână foarte bună pentru banii și afacerile Scorpionului. Stelele veghează asupra nativilor, ajutându-i să își umple conturile şi buzunarele într-un ritm şi cu o consistenţă de invidiat.

Săgetătorul se află în centrul atenţiei, în perioada imediat următoare. Soarele în propriul semn astral îi conferă energie şi îl pune permanent în lumină. E de așteptat și o îmbunătățire a formei fizice, un tonus mai bun.

Capricornul simte nevoia să petreacă mai multe clipe în linişte, pentru a se ocupa de pasiunile sale personale, pe care nu le împărtăşește cu prea mulţi, deoarece nu sunt accesibile oricui. Unii Capricorni reușesc, în această săptămână, să ducă la bun sfârșit un proiect mai vechi.

Vărsătorii, sociabili de felul lor, sunt înconjurați de mulţi prieteni, fiecare dintre ei dornic să petreacă timp îndelungat alături de dumneavoastră. Asta se datorează optimismului şi veseliei cu care întâmpinaţi pe oricine.

Peştilor le va rămâne tot mai puțin timp pentru familie și viața personală, deoarece va trebui să aibă motoarele turate la maxim, pe plan profesional. Pot înregistra progrese semnificative în carieră, datorită eforturilor pe care le fac.

Luni, 20 noiembrie: conjuncție Lună-Mercur în Săgetător – sinceritatea e importantă, în această zi. Avem ocazia să vorbim deschis despre idealurile noastre, dar și despre lucruri care ne împiedică dezvoltarea.

Marți, 21 noiembrie: sextil între Venus din Scorpion și Pluton din Capricorn – gusturile și preferințele ni se schimbă în timp, ceea ce absolut normal. Astăzi, puteți descoperi că sunteți atras de lucruri care în trecut nu vă spuneau nimic.

Miercuri, 22 noiembrie: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR – simțim nevoia să ne raportăm la ceva superior, mai mare și mai important decât noi. Avem nevoie de idealuri înalte, de scopuri îndrăznețe.

NEPTUN DIRECT ÎN PEȘTI – Neptun a retrogradat începând cu data de 16 iunie, avertizându-ne în legătură cu riscurile unei imaginații necontrolate. Acum, va fi mai simplu pentru fiecare dintre noi să distingă realitatea de iluzie.

Joi, 23 noiembrie: Luna în Capricorn face o cuadratură cu Uranus din Berbec – astăzi, putem fi luați pe nepregătite de diferite evenimente sau acțiuni ale celor din jur.

Vineri, 24 noiembrie: Luna în Vărsător face o cuadratură cu Jupiter din Scorpion – avem tendința de a ignora regulile sau de a le înlocui cu propriile norme. Dacă fiecare ar proceda astfel, am ajunge curând la anarhie.

Sâmbătă, 25 noiembrie: trigon între Mercur în Săgetător și Uranus din Berbec – sătui de secrete și ascunzișuri, astăzi ne decidem să spunem lucrurilor pe nume, cu orice risc.

Duminică, 26 noiembrie: Luna în Vărsător face sextile cu Mercur și Saturn din Săgetător – după mărturisirile de ieri, astăzi discutăm cu mai mult calm despre lucrurile care într-adevăr contează pentru noi. Facem planuri de viitor, pe baza noilor informații pe care le deținem.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop