loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10841 ori.
Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie

Chiar în prima zi a acestei săptămâni, Soarele intră în semnul Săgetătorului, ceea ce aduce mai multă deschidere și toleranță. Căpătăm încredere în capacitatea noastră de a atinge obiective îndrăznețe, de a realiza lucruri care în trecut ni se păreau imposibile. Joi, avem de a face cu o cuadratură complicată, între Jupiter în Balanță și Pluton din Capricorn. Devine dificil să împăcăm cerințele profesionale cu cele relaționale, să acordăm la fel de mult timp și energie persoanei iubite, dar și carierei. Nu va fi ușor să găsim o soluție, dar trebuie să încercăm.

Berbecul va fi pus de mai multe ori în situaţia de a studia, în această săptămână. Fie va simţi el însuși nevoia de a se informa și de a cunoaşte mai multe aspecte ale vieţii, fie va fi nevoit să studieze pentru a-şi îndeplini diferite obligaţii profesionale sau a finaliza unele proiecte.

Taurul are multe idei bune, legate de modul în care ar putea câştiga mai mulţi bani. Totul e să le pună şi în aplicare. Altfel, poate va profita altcineva de aceste idei. Mai ales joi, trebuie să fie atent ce vorbește cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu.

Gemenii pun la cale o deplasare împreună cu o persoană apropiată. Gusturile coincid în multe privinţe, de la alegerea rutei până la mâncarea preferată, astfel că totul va decurge perfect. Joi, ispite de tot felul vor apărea în viața nativilor. E preferabil să nu le cedați!

Racul face mai multe vizite şi, de asemenea, îşi îmbunătăţeşte relaţiile cu colegii de la locul de muncă. Îşi va face, aşadar, numeroşi amici, în această săptămână. Cu excepția tensionatei zile de joi, când diferite amintiri neplăcute ies la lumină și provoacă tot felul de probleme.

Leul întâmpină anumite probleme la locul de muncă, dar reuşeşte să le rezolve, inclusiv datorită ajutorului pe care îl primeşte de la colegi. Constată astfel avantajele de a fi popular la serviciu.

Fecioara primeşte vizite, fie ea, fie alţi membri ai familiei. Cert este că în mediul său intim apar persoane noi, pe care încă nu ştie cum să le trateze. Pentru început, va da dovadă de multă circumspecţie.

Balanţa are mult de studiat, în perioada imediat următoare. Va fi o săptămână în care va consuma multă energie intelectuală, astfel că e bine să fie atentă la hrană şi odihnă, pentru a-şi reveni rapid după efort.

Scorpionul se concentrează pe obiective strict materiale, financiare. Câştigurile băneşti devin mai importante decât hobby-urile sau decât odihna, iar rezultatele se vor vedea.

Săgetătorul beneficiază din plin de energia Soarelui, care  se alătură lui Mercur în semnul său natal. E o perioadă în care poate să strălucească, să facă astfel încât calitățile sale să fie cunoscute de cât mai multă lume.

Capricornului îi este încredinţată o sarcină fie dificilă, fie plictisitoare, dar se descurcă într-un mod cel puţin onorabil. Din fericire, răbdarea s-a numărat întotdeauna printre calităţile sale și nu îl va părăsi nici în această săptămână.

Vărsătorul ştie cum să îşi aleagă prietenii şi însoţitorii. Tocmai de aceea, se poate simţi în siguranţă şi ca acasă peste tot unde merge, în perioada următoare. Totuși, joi ar face bine să aibă grijă la ce spune, deoarece există riscul de a fi dezvăluite unele lucruri care ar prefera să rămână secrete.

Peştii se descurcă foarte bine la locul de muncă, reuşind să câştige respectul şi aprecierea şefilor şi a colegilor. Iar rezultatele bune se vor vedea şi în conturile bancare.

Luni, 21 noiembrie: Soarele intră în Săgetător – simțiți nevoia unei legături cu ceva mai mare decât propria persoană. Vă fixați scopuri înalte, îndrăznețe, iar religia și spiritualitatea vă pot ajuta să le atingeți.

Marți, 22 noiembrie: Mercur în Săgetător face un sextil cu Jupiter din Balanță – țelurile noastre cele mai mărețe și mai îndrăznețe sunt împărtășite de cei dragi. Se pot închega parteneriate de succes, pentru atingerea unor obiective comune, pe termen lung.

Miercuri, 23 noiembrie: conjuncție Mercur-Saturn în Săgetător – comunicăm cu multă seriozitate, fiind concentrați pe necesitatea de a rezolva problemele existente. Cu o abordare calmă și rațională, vom reuși să depășim multe obstacole.

Joi, 24 noiembrie: cuadratură între Jupiter în Balanță și Pluton din Capricorn – Jupiter în Balanță aduce armonie în relații, în timp ce Pluton din Capricorn vorbește despre schimbarea statutului social și despre noi modalități de a înțelege puterea și securitatea. Cuadratura este un aspect care creează tensiune între planete, astfel că va fi greu să găsim un echilibru între carieră și familie.

Vineri, 25 noiembrie: Venus în Capricorn face o cuadratură cu Jupiter din Balanță – astăzi, fiecare dintre noi își privește partenerii și colaboratorii cu un ochi ceva mai critic. Atunci când descoperim defecte la alții, nu trebuie totuși să uităm că și noi le avem pe ale noastre.

Sâmbătă, 26 noiembrie: conjuncție Venus-Pluton în Capricorn – astăzi, sunt favorizate relațiile serioase, în care fiecare partener își asumă responsabilități și cei doi lucrează împreună pentru obiective comune. Cei care caută doar aventură vor avea parte de uși trântite drept în nas.

Duminică, 27 noiembrie: Mercur în Săgetător face un trigon cu Uranus din Berbec – fiecare dintre noi simte dorința să știe mai mult, să înțeleagă mai mult despre sine și despre lumea din jurul său. Căile prin care alegem să ne satisfacem această sete de cunoaștere sunt însă diferite, de la caz la caz. Și așa este normal să fie – e normal să arătăm respect față de alegerile altora.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2017

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop