loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7897 ori.
Horoscop săptămânal 24-30 octombrie

Soarele a intrat deja în Scorpion, iar la începutul acestei săptămâni i se alătură și Mercur. În week-end, Luna nouă din Scorpion accentuează de asemenea energia și calitățile specifice acestui semn zodiacal care întotdeauna știe foarte bine ce vrea și știe, de asemenea, și cum să-și aleagă mijloacele pentru a obține ce vrea. La asta trebuie să se gândească fiecare dintre noi, în această săptămână: care e cea mai bună cale de a obține ceea ce ne dorim?

Berbecul, oricât ar fi el de Berbec, renunță să se mai laude cu ce are de gând să facă, să își declare sus și tare intențiile. Dimpotrivă, în această săptămână pune la cale, în secret, unele lucruri care urmează să îi ia pe mulţi prin surprindere. În week-end, Berbecul îi va acorda întreaga sa atenție partenerului de viață, alături de care va petrece mai multe seri romantice.

Viața de cuplu devine tot mai importantă pentru Taur, pe parcursul acestei săptămâni. Vorbește mult cu partenerul de viață, fac împreună tot felul de planuri, dar și unele drumuri care se vor dovedi încununate de succes.

Gemenii se pricep să își folosească talentul de a comunica la locul de muncă. se descurcă excelent de fiecare dată când este vorba despre vreo ședință, despre discursuri ținute în public, despre a prezenta produsele muncii proprii. În week-end, tot ce îi va interesa va fi relaxarea și confortul propriului trup.

Racul primește numeroase dovezi de iubire și de apreciere, de-a lungul acestei săptămâni. Se simte apreciat și ocrotit, ceea ce îl ajută să se relaxeze și să aibă buna-dispoziție a unui copil aflat la locul de joacă.

Leul renunță la orgoliul pe care unii îl consideră exacerbat și acordă mai multă atenție membrilor propriei familii. Petrec mai mult timp împreună, se implică în tot felul de activități casnice, nici măcar în week-end nu își programează vreun eveniment care să îl scoată din casă.

Fecioara face multe drumuri, iar numai unele dintre ele se dovedesc utile. În alte cazuri, nu obține altceva decât promisiuni sau programarea unor noi întâlniri, cu finalitate la fel de nesigură. Week-end-ul va aduce de asemenea o excursie, de această dată una deplin reușită!

Pentru Balanță, colaborările decurg foarte bine, atunci când e vorba de muncă și de bani. În schimb, găsește ceva mai greu parteneri de distracție, de parcă toată lumea ar fi devenit, peste noapte, serioasă şi cu poftă de muncă. spre finalul săptămânii poate câștiga ușor o sumă frumoasă de bani.

Mercur le permite nativilor Scorpion să îi analizeze şi mai bine, şi mai necruţător, fără falsă pudoare, pe cei din jur. Şi, odată ce le-a aflat secretele, le transmite părerea sa avizată, care sună ca o adevărată sentinţă. În week-end, Scorpionul începe un proiect important, pe cont propriu.

Săgetătorul devine un expert în descoperirea tuturor lucrurilor pe care persoanele din jur încearcă să le ascundă. Își bagă nasul peste tot, în schimb are mare grijă cu propriile secrete – nu îi convine deloc când alții se dovedesc la fel de indiscreți ca el.

Capricornul e nevoit să ceară ajutorul unor prieteni, pentru a reuşi să rezolve unele probleme mai dificile. Se pricepe foarte bine când și la cine să apeleze, astfel că va obține exact ajutorul pe care îl dorește. Astfel, prietenii își vor dovedi utilitatea.

Vărsătorul știe să își pună în lumină calitățile, să se facă apreciat și respectat, în special pe plan profesional. E o perioadă în care e preferabil să tragă tare la locul de muncă, deoarece recompensele nu vor întârzia să apară. În week-end e posibil să primească măcar un cadou valoros.  

Peștii au șansa de a avea în preajma lor oameni foarte valoroși și experimentați. Vor putea să profite de ajutorul acestora, precum și de sfaturi înțelepte, izvorâte din experiență de viață. Așadar, acordați atenția și respectul necesar profesorilor, dar și colegilor mai experimentați! Veți avea doar de câștigat.

Luni, 24 octombrie: Mercur intră în Scorpion – devenim mai buni observatori, mai ales în ceea ce privește emoțiile, dorințele și aspectele ce implică relații. În schimb, politețea nu se va număra printre calitățile noastre, pe durata acestui tranzit. Sinceritatea devine o obișnuință și e preferată vorbelor mângâietoare, dar mincinoase.

Marți, 25 octombrie: sextil între Venus în Săgetător și Jupiter din Balanță – o zi norocoasă, potrivită pentru aventuri în doi, pentru a ne încerca șansa în materie de iubire și parteneriate.

Miercuri, 26 octombrie: Venus în Săgetător face o cuadratură cu Neptun din Pești – risc de decepții și iluzii. E bine să nu ne întindem mai mult decât ne e plapuma, pentru a nu fi dezamăgiți.

Joi, 27 octombrie: conjuncție Soare-Mercur in Scorpion – dăm dovadă de o sinceritate destul de brutală. O zi a adevărurilor spuse verde în față.

Vineri, 28 octombrie: conjuncție Lună-Jupiter în Balanță – încă o zi favorabilă cuplurilor, dar și tuturor celor care lucrează cu arta și cu frumosul.

Sâmbătă, 29 octombrie: cuadratură între Marte din Scorpion și Uranus din Berbec – luăm decizii foarte greu, ne schimbăm părerea de la o oră la alta. În aceste condiții, apar iritări frecvente, cu risc de conflict.

Duminică, 30 octombrie: Luna nouă în Scorpion (conjuncție Soare-Lună în Scorpion) – această Lună nouă în Scorpion este un adevărat portal spre profunzimile propriei ființe. Puterea ei este sporită de faptul că avem de a face cu a doua Lună nouă din aceeași lună calendaristică – fenomen cunoscut sub numele de Lună neagră, în timpul căruia subconștientul devine foarte puternic. Dacă ne pricepem să îi folosim puterea, ne va ajuta să ne transformăm viața în bine.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop