loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1603 ori.
Horoscop săptămânal 25 noiembrie-1 decembrie

Luna nouă în Săgetător, de marți, crește apetitul pentru studiu, pentru a cunoaște mai bine lumea din jur. Auto-cunoașterea e la fel de importantă – de fapt, de acolo pornește totul. Apoi, revenirea lui Neptun în mers direct, în semnul Peștilor, ne ajută să facem distincția între realitate și iluzie. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Berbecul are parte de numeroase provocări, pe plan intelectual. Fie trebuie să dea vreun examen, fie e supus unei inspecții, are ceva de scris sau de corectat. Oricum, va fi nevoie de atenție și concentrare maximă, pentru a duce la bun sfârșit sarcinile primite în această săptămână.

În week-end, e rost de distracție, alături de rude, prieteni și chiar de unele persoane pe care abia acum le cunoașteți.

 horoscop saptamanal 25 noiembrie 1 decembrie

Taur

Taurul are idei bune, legate de modul în care ar putea să câștige mai mulţi bani. Totul e să le pună şi în aplicare. Dacă se va mulțumi să facă planuri și să vorbească despre ele, va vedea cum altcineva profită de lucruri la care el se gândise primul.

La sfârșit de săptămână, e momentul potrivit pentru a schimba aerul. O călătorie e bine venită.

 

Gemeni

Gemenii se pregătesc pentru o călătorie, împreună cu o persoană apropiată. Au multe amănunte de pus la punct, astfel încât aceste pregătiri le ocupă mult timp. Este posibil, de asemenea, să primească unele vizite la care nu se așteptau.

În week-end, e posibil să primiți niște bani. Sau măcar niște vești bune legate de bani.

 

Rac

Racul îşi îmbunătăţeşte relaţiile cu colegii de la locul de muncă. Îşi va face, aşadar, numeroşi amici, în perioada următoare, conflictele sau nemulțumirile mai vechi fiind uitate.

La sfârșit de săptămână, vă sfătuim să petreceți cât mai mult timp alături de partenerul de viață.

 

Leu

Leul reușește cumva să uite de griji, să scape de stres, astfel că, pe tot parcursul săptămânii, e zâmbitor și optimist. Tocmai de aceea, compania lui e căutată de toată lumea – oricine vrea să aibă alături pe cineva care îi readuce buna-dispoziție.

Sâmbătă și duminică, puneți mai mult preț pe odihnă și pe relaxare, decât pe orice altceva.

 

Fecioară

Fecioara își petrece mai mult timp cu rudele apropiate, în această perioadă. Tot se spune că sărbătorile de iarnă trebuie dedicate familiei, așa că tot ce fac Fecioarele este să se conformeze acestei povețe cu câteva săptămâni mai devreme.

E posibil să trăiți o poveste frumoasă și intensă de iubire, în ultimele zile ale săptămânii.

Balanță

Balanța e destul de agitată, pentru că și-a luat multe angajamente, pe care acum îi va fi greu să le respecte. Îi rămân puține clipe de odihnă pe parcursul acestei săptămâni. Inclusiv în week-end va lucra încă pentru a duce la bun sfârșit câte un proiect.

Tot în week-end, e de așteptat să aibă lor o reuniune de familie, unde se discută teme importante.

 

Scorpion

Scorpionul se concentrează pe obiective strict materiale, financiare. Câştigurile băneşti devin mai importante decât distracția sau odihna, iar rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

La sfârșit de săptămână, Scorpionul are poftă de o excursie. Și găsește destule persoane dispuse să îl însoțească.

 

Săgetător

Săgetătorul are și el parte de o perioadă foarte încărcată. La serviciu primește sarcini multe și dificile, iar în timpul liber e căutat, sunat, uneori de-a dreptul asaltat de prieteni și cunoștințe. Nu se supără însă deloc. De fapt, chiar îi place să se bucure de popularitate.

Nici în week-end nu va fi în totalitate liber, ci va mai rămâne câte ceva de făcut.

 

Capricorn

Capricornul își regăsește cel mai bun ritm de lucru, astfel că va obține rezultate foarte bune, în tot ceea ce face. Singura problemă este că acest ritm e unul atât de personal, încât nimeni altcineva nu se poate adapta la el. Prin urmare, va lucra mai mult singur.

La sfârșit de săptămână, Capricornul se simte în formă și are unele inițiative interesante.

 

Vărsător

Vărsătorul dovedește din plin că își merită renumele de cea mai sociabilă zodie. Pe lângă prietenii vechi, în această săptămână cunoaște oameni noi, care îi fac o impresie foarte bună și cu care devine rapid prieten la cataramă.

În week-end, e posibil ca Vărsătorii să facă o mică trăznaie, cu care vor lua prin surprindere multă lume.

 

Pești

Peștii au parte acum, spre sfârșitul anului, de aprecierea pe care și-o doreau de multă vreme. Sunt lăudați și apreciați atât acasă, în familie, cât și la locul de muncă.

La sfârșitul săptămânii, e de așteptat să meargă,la un concert, o expoziție sau un alt eveniment de acest fel.

Luni, 25 noiembrie: conjuncție Lună-Mercur în Scorpion – avem o dispoziție schimbătoare, fiind posibil să ne contrazicem de la o oră la alta sau să uităm seara ce am spus dimineața.

Marți, 26 noiembrie: Luna nouă în Săgetător (conjuncție Soare-Lună în Săgetător) – ne lărgim orizonturile, devenim mai deschiși, mai toleranți. Cunoașterea, inclusiv auto-cunoașterea, e impulsionată de Soarele în Săgetător. „Fă ca sarcina ta să fie aceea de a te cunoaște pe tine însuți, ceea ce e cea mai grea lecție din lume“ (Miguel de Cervantes)

Venus intră în Capricorn – devii mai pragmatic și construiești relații cu oameni puternici. „Să fii un sfânt sau un om prea bun la suflet în lumea pragmatică de astăzi, când toată lumea încearcă să profite de celălalt, e ca și cum ai fi prostuț, nu-i așa?“ (Shusaku Endo)

Miercuri, 27 noiembrie: Neptun își reia mersul direct în semnul Peștilor (era retrograd din 21 iunie) – Neptun ne-a avertizat în legătură cu riscurile imaginației necontrolate. Acum, e mai simplu pentru fiecare dintre noi să distingă între vise și realitate. „Visele nu funcționează decât dacă acționezi. Cel mai sigur mod prin care poți să îți transformi visele în realitate este să le trăiești“ (Roy T. Bennett)

Joi, 28 noiembrie: Mercur în Scorpion în trigon cu Neptun din Pești – facem planuri de viitor.

Vineri, 29 noiembrie: conjuncție Lună-Saturn în Capricorn – suntem serioși, ne asumăm responsabilități, astăzi.

Sâmbătă, 30 noiembrie: sextil între Mercur din Scorpion și Saturn din Capricorn – purtăm discuții calme, raționale. O zi potrivită pentru a aborda inclusiv teme complicate ori sensibile.

Duminică, 1 decembrie: cuadratură între Luna din Vărsător și Marte din Scorpion – ne enervăm ușor astăzi. Dacă e duminică și sărbătoare, soluția e să ne relaxăm și să stăm departe de orice sursă de conflict.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop