loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2113 ori.
Horoscop săptămânal 26 august-1 septembrie

Energia muncitoare, eficientă și ușor cârcotașă a Fecioarei domină această săptămână. Joi, Mercur intră și el în Fecioară. Vineri, are loc Luna nouă în aceeași zodie. Este în același timp o lună neagră – a doua lună nouă în aceeași lună calendaristică. Acest eveniment poate avea un impact puternic și ne conferă îndeosebi o bună capacitate de analiză. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

E o săptămână în care aflați foarte multe noutăți și informații utile. Nu e cazul să trageți concluzii imediat. Mai întâi, e bine să analizați lucrurile, ce încercați să vă dați seama care sunt consecințele pentru dumneavoastră și, eventual, cum puteți profita.

Duminică, e posibil să aveți parte de o surpriză plăcută, pe plan financiar.

 horoscop saptamanal 26 august 1 septembrie
Taur

Vă pregătiţi ca, începând chiar de luni, să daţi dovadă la serviciu de o disciplină care să vă permită să faceţi paşi importanţi înainte, pe plan profesional.

La sfârșit de săptămână, în schimb, vă faceți de cap în stil mare. Multă lume vă va invidia pentru modul în care știți să vă distrați.

 
Gemeni

Deveniţi ceva mai responsabil în ceea ce priveşte treburile casnice. Prin urmare, se îmbunătăţesc şi relaţiile cu ceilalţi membri ai familiei, care să săturaseră să vă vadă neglijând casa.

În week-end, veți anula unele întâlniri si veți refuza unele invitații. Veți prefera să vă vedeți de treburile proprii.

 
Rac

Mai faceți câteva drumuri, acestea reprezentând cele mai importante evenimente ale acestei săptămâni. Veți întâlni și unele persoane interesante, cu care veți descoperi unele pasiuni comune.

Sfârșitul de săptămână aduce un eveniment cu multă lume prezentă. E vorba de un anturaj care vă este pe plac.

 
Leu

În această săptămână, reuşiţi să evitaţi cheltuielile şi să terminaţi intervalul fără ca bugetul dumneavoastră să aibă de suferit. Ideal ar fi să reușiți să păstrați acest comportament pe o perioadă mai lungă de timp.

Duminică, vă aflați în centrul atenției, așa cum îi place oricărui reprezentant al zodiei Leu.

 
Fecioară

Sunteţi plin de energie, pe care e musai să o folosiţi. Puteţi rezolva inclusiv sarcini dificile, care s-ar fi dovedit de netrecut în urmă cu puţin timp.

E posibil să programați o călătorie la distanță chiar acum, la sfârșit de august și început de septembrie. Dacă ați făcut o astfel de alegere, distracția va fi una de zile mari.

 
Balanţă

Vă ascundeți emoțiile, astfel că puțină lume știe cu adevărat ce simțiți. În această săptămână veți descoperi că, totuși, și dumneavoastră aveți nevoie de un confident, de o persoană de încredere.

La sfârșit de săptămână, prin mâinile dumneavoastră circulă sume importante de bani.

 
Scorpion

Dorinţa dumneavoastră de a fi liber e mai puternică decât orice alte consideraţii. Nu ţineţi cont nici de obligaţiile sociale asumate, nici de sfaturi, oricât de bine intenţionate ar fi acestea.

În week-end, petreceți cea mai mare parte a timpului alături de o persoană dragă. Amândoi savurați aceste momente.

 
Săgetător

Șanse mari să scăpaţi de una din principalele surse de stres existente în ultimul timp la locul de muncă. De acum înainte veţi putea să vă vedeţi de munca dumneavoastră în linişte, fără să mai fiţi tulburat atunci când vă e lumea mai dragă.

Duminică, odihna este principala dumneavoastră preocupare.

 
Capricorn

Atât partenerul de viață, cât și diferiți prieteni și colaboratori vin cu o serie de propuneri care nu vă entuziasmează deloc. Îi veți convinge să renunțe la unele dintre ele, dar pe altele va trebui, totuși, să le acceptați.

În week-end, planul amoros e bine aspectat. Deși Capricornul nu e de obicei un aventurier, acum sunt șanse mari pentru o relație de scurtă durată.

 
Vărsător

Se anunţă schimbări importante pe plan financiar, în special pentru acei Vărsători care nu se bazează doar pe salariu, ci au şi alte surse de venit. Iar majoritatea acestor schimbări vor fi pozitive.

La sfârșit de săptămână, veți petrece cea mai mare parte a timpului acasă.

 
Peşti

Trebuie să învățați să aveți mai multă încredere în oameni, în special în persoanele apropiate. Vă veți convinge că, atunci când au promis ceva, știu să se țină de cuvânt.

În week-end, e foarte probabil să faceți o călătorie. Nu la mare distanță, dar plăcută și relaxantă.

Luni, 26 august: trigon între Venus din Fecioară și Uranus din Taur – simțiți nevoia de a începe ceva nou, de a experimenta, de a merge pe drumuri neumblate.

Marți, 27 august: opoziție între Luna din Rac și Pluton din Capricorn – emoțiile sunt greu de stăpânit, astăzi.

Miercuri, 28 august: trigon între Marte din Fecioară și Uranus din Taur – o zi în care suntem dispuși să ne asumăm multe riscuri.

Joi, 29 august: MERCUR INTRĂ ÎN FECIOARĂ – ne îmbunătățim capacitatea de analiză și gândirea critică. Ne e mai ușor să ne concentrăm asupra detaliilor. „Adevăratul secret al fericirii constă în a acorda un interes autentic detaliilor vieții de zi cu zi“ (William Morris)

Vineri, 30 august: LUNĂ NOUĂ ÎN FECIOARĂ (conjuncție Soare-Lună în Fecioară). Aceasta este, în același timp, o LUNĂ NEAGRĂ – a doua oară când are loc fenomenul de lună nouă pe parcursul aceleiași luni calendaristice. Calitățile analitice ale Fecioarei sunt mult accentuate astăzi și fiecare zodie le poate folosi pentru a se înțelege mai bine pe sine și pentru a-i înțelege mai bine pe alții. „Analiza e arta creației prin distrugere“ (P. S. Baber)

Sâmbătă, 31 august: Luna în Fecioară face un trigon cu Pluton din Capricorn – suntem dispuși să facem schimbări, dar pas cu pas, nu dintr-o dată.

Duminică, 1 septembrie: Mercur în Fecioară în trigon cu Uranus din Taur – frunză verde lobodă, gura lumii slobodă… Astăzi, se spune multe lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop