loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6588 ori.
Horoscop săptămânal 26 februarie-4 martie

Cel mai important eveniment astral din această săptămână este Luna plină în Fecioară de vineri, 2 martie. Încercăm să facem lucrurile perfect, să eliminăm greșelile aproape total, ceea ce nu este întotdeauna posibil. Important este ca, atunci când, inevitabil, facem o eroare să ne păstrăm stăpânirea de sine și să mergem mai departe cu aceeași hotărâre.

Berbecul încearcă să facă lucrurile perfect la serviciu, astfel încât nici cel mai exigent șef să nu aibă nimic de reproșat. Cum însă perfecțiunea e aproape imposibil de atins de către oameni, tot vot exista unele greșeli, observate rapid de cârcotași.

horoscop saptamanal 26 februarie 4 martie

Indiferent de vremea de afară, Taurul simte sosirea primăverii calendaristice, ceea ce îi sporește sensibilitatea. Nu e exclus să se îndrăgostească, eventual la prima vedere, chiar de Mărțișor.

Gemenii au nevoie de sprijinul familiei, într-o perioadă în care planul profesional le cere mult timp și multă energie. iar majoritatea nativilor vor beneficia, într-adevăr, de susținerea celor dragi.

Racul trebuie să aibă grijă ce și cui spune, pe parcursul acestei săptămâni. Câteva vorbe aruncate aiurea pot fie să trădeze un secret, fie să aducă o jignire. În week-end, apar vești bune, în legătură cu o persoană aflată departe.

Leului nu îi place să combine profesia ori afacerile cu viaţa sentimentală. Prin urmare, nu încurajează în niciun fel avansurile pe care i le face o persoană de la serviciu. În week-end, e posibil să primească o sumă importantă de bani.

Fecioara are o abordare rațională, logică, rece a fiecărei situații cu care se confruntă în această săptămână. Sentimentele sunt mai degrabă reprimate, deoarece nativii nu au încredere în ceea ce simt.

Balanța are multe secrete, pe care le va proteja în continuare de privirile indiscrete. Nativi au tendința de a-și împărți viața în mai multe sectoare, fără legătură între ele. În week-end, e posibil să mai apară ceva de lucru, astfel încât relaxarea să nu fie tocmai cea dorită.

Scorpionul simte nevoia să schimbe atmosfera, să vadă locuri noi și să cunoască lume nouă. Nu există niciun motiv pentru care să își refuze acest lucru – își poate face timp, dacă dorește.

Săgetătorul are parte de o săptămână încărcată, pe plan profesional. Nativii vor fi supuși unor controale, vor participa la ședințe, va trebuie să vorbească în public… Au nevoie de multă energie și de încredere în sine, pentru a face față cu bine acestor încercări.

Pentru Capricorn, invitațiile la aventură nu lipsesc deloc, pe parcursul acestei săptămâni. În nici un caz nu se va plictisi, ba chiar dimpotrivă – există riscul să întreacă măsura. În week-end, se anunță o mică excursie.  

Vărsătorul își cumpără multe lucruri frumoase în această săptămână, ceea ce îi oferă o satisfacție aparte. Reversul medaliei este reprezenta de faptul că, astfel, aproape că își secătuiește bugetul.

Pentru Pești, apar numeroase tentații, pe plan amoros. E greu de rezistat, chiar și pentru acei Pești – deloc puțini – de obicei cuminți sau timizi. Latura lor aventuroasă va ieși, acum, la iveală.

Luni, 26 februarie: Luna în Rac face trigoane cu Mercur și Venus din Pești – vedem lucrurile cu mai multă claritate, folosind atât rațiunea, cât și intuiția.

Marți, 27 februarie: sextil între Venus în Pești și Pluton din Capricorn – avem sentimente deosebit de intense. E o încărcătură emoțională foarte mare, în unele acțiuni ale noastre de astăzi.

Miercuri, 28 februarie: cuadratură între Mercur în Pești și Marte din Săgetător – există riscul să luăm decizii în grabă, fără să le cântărim prea bine. E una din zilele în care graba strică treaba.

Joi, 1 martie: trigon între Venus în Pești și Jupiter în Scorpion – suntem optimiști, ne concentrăm pe latura pozitivă a vieții. Îndeosebi pe plan relațional, ne recăpătăm încrederea în sine.

Vineri, 2 martie: LUNĂ PLINĂ ÎN FECIOARĂ (opoziție între Soarele în Pești și Luna în Fecioară) – perfecționismul poate fi marele nostru dușman, astăzi. Trebuie să ne concentrăm mai mult pe lucrurile pozitive din viața noastră și să reducem criticile și tot ceea ce ne afectează încrederea în sine.

Sâmbătă, 3 martie: Luna în Fecioară face opoziții cu Venus și Mercur din Pești – crește nevoia noastră de dragoste și afecțiune, indiferent de împrejurări și de consecințe. Pasiunile necontrolate ne pot crea probleme.

Duminică, 4 martie: conjuncție Mercur-Venus în Pești – momentul potrivit pentru a face o declarație de dragoste, pentru a vorbi despre sentimente care mult timp au rămas neexprimate.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop