loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5442 ori.
Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie

Principalul eveniment astral din această săptămână este Luna plină de sâmbătă, 31 martie. Fiind a doua oară în această lună calendaristică în care avem de a face cu acest fenomen, el poartă numele de Lună albastră. E o zi în care trebuie să acordăm mai multă atenție planului relațional și în care contrariile se atrag. Pe de altă parte, începând de sâmbătă, Venus intră în Taur, accentuând senzualitatea. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:  

         

Partenerul de viață al Berbecului are nevoie de mai multă atenție din partea acestuia. Dacă nu vor avea parte de ea, vor crea tot felul de „drame“, pentru a se asigura că nu mai sunt ignorați. În week-end, Berbecii pot primi unele vești bune pe plan financiar.

horoscop saptamanal 26 martie 1 aprilie

Taurul se implică tot mai mult în activitatea de la serviciu, unde se comportă asemenea unui gladiator. Preia sarcinile cele mai dificile, vorbește la ședințele cele mai tensionate, se implică acolo unde e mai multă nevoie de ajutor. În week-end, încrederea în sine sporește.

Pentru Gemeni, lucrurile devin fierbinți, pe plan amoros. Revine pasiunea în relația de cuplu, iar Gemenii singuri pot profita și ei de aceste influențe pentru a găsi un partener, fie el și numai de o primăvară.  În week-end, Gemenii vor acorda mai multă atenție spiritualității.

Racul este destul de neliniștit și indecis. În loc să prelungească această stare de nehotărâre, trebuie să se apuce de lucru și să nu se lase până nu duce la bun sfârșit un proiect. Mai bine să faci un lucru de care nu ești sigur, decât să nu faci nimic, gândindu-e într-una ce vrei mai mult. În week-end, nativii se vor vedea cu mai mulți prieteni.

Leul are parte de mai multe întâlniri importante, pe parcursul acestei săptămâni. Prima impresia va conta, așa că e bine să fie atent inclusiv la aspectul fizic, inclusiv la modul în care se îmbracă. În week-end, nativii vor participa la cel puțin un eveniment monden, cu multă lume prezentă.

Fecioara trebuie să își regăsească echilibrul pe plan financiar, ceea ce nu va fi deloc simplu. Apare deja presiunea cheltuielilor pentru Paști, iar veniturile sunt încă fluctuante. În week-end, nativii vor primi vizita unei persoane pe care nu au mai văzut-i de mult timp.

Balanța nu e tocmai mulțumită de partenerul de viață și trebuie să găsească modul potrivit de abordare. Nu poate lăsa lucrurile așa cum sunt, dar nici nu dorește să provoace o ceartă. În week-end, nativii pot primi o sumă de bani, dintr-o sursă neașteptată.

Scorpion are parte de tot felul de sfaturi și păreri, pe le ascultă însă cu o totală lipsă de interes. Nativii se bazează exclusiv pe judecata și intuiția proprie, atunci când iau decizii. În week-end, pot avea o întâlnire importantă, cu o persoană la care țin.

Săgetătorul face eforturi pentru a-și mai elibera programul și, de asemenea, pentru a scăpa de persoanele cicălitoare din viața sa. Are nevoie de mai mult spațiu. În week-end, nativii se răsfață cu momente de odihnă, poate și cu ceva mâncăruri gourmet și băuturi fine.

Pentru Capricorn, apar provocări tot mai mari pe plan profesional, pe măsură ce înaintează mai mult în această săptămână. Va trebui să dea tot ce are mai bun, pentru a obține succesul dorit. În week-end, nativii care își doresc acest lucru pot să aibă parte de o escapadă amoroasă.

Vărsătorul e cu gândul la alte plaiuri și alte meleaguri. O mare parte dintre nativi fie sunt plecați undeva departe, fie pregătesc o călătorie, pentru viitorul apropiat. În acest week-end, va trebui totuși să dedice mai mult timp familiei.

Pentru Pești, apar evoluţii noi pe plan financiar, care îi obligă să refacă unele planuri și calcule. Evaluările pe care le-au făcut în legătură cu veniturile şi încasările nu s-au dovedit tocmai corecte. În week-end, mulți Pești își vor deschide sufletul față de cei apropiați.

Luni, 26 martie: Luna în Rac face un trigon cu Jupiter din Scorpion – socializarea bazată pe împărtășirea emoțiilor, a trăirilor interioare, este recomandată astăzi.

Marți, 27 martie: conjuncție Lună-Nodul Nord în Leu – atunci când faceți planuri de viitor – mai ales din cele pe termen lung – întrebați-vă și inima! Oricât de logic și de rațional ar fi un lucru, el nu se va împlini dacă nu își găsește ecou în profunzimile propriei ființe.

Miercuri, 28 martie: Luna în Leu face un trigon cu Venus din Berbec – o zi în care suntem deschiși, prietenoși, o zi potrivită îndeosebi pentru cei care pun la cale împreună diferite aventuri sau proiecte îndrăznețe.

Joi, 29 martie: conjuncție Venus-Uranus în Berbec – astăzi, ne entuziasmăm ușor, simțim nevoia de acțiune și de schimbare. O zi în care ne asumăm riscuri mai mari decât de obicei.

Vineri, 30 martie: Luna în Fecioară face un sextil cu Jupiter din Scorpion – dorințele noastre sunt destul de simple, astăzi: vrem să fim cu oameni alături de care ne simțim bine. Măcar în a doua parte a acestei zile, e momentul potrivit să eliberăm tensiunile acumulate în timpul săptămânii de lucru.

Sâmbătă, 31 martie: LUNĂ PLINĂ ÎN BALANȚĂ (opoziție între Soarele din Berbec și Luna din Balanță) – fiind a două lună plină din această lună calendaristică, avem de a face cu fenomenul cunoscut sub numele de Lună albastră. Contrariile se atrag, astăzi, iar fără provocări și competiție nu există nici progres. Investim multă energiile în relațiile noastre.

VENUS INTRĂ ÎN TAUR – senzualitatea e accentuată, pe durata acestui tranzit. Cu Venus în domiciliu, în semnul al cărui guvernator este, căutăm confortul și plăcerea în cadrul unor relații stabile, pe termen lung.

Duminică, 1 aprilie: conjuncție Soare-Mercur în Berbec – astăzi, avem o mulțime de idei, unele bune, altele mai puțin bune. Notați-le pe toate, pentru a nu le uita, iar săptămâna viitoare încercați să le transpuneți în practică. Ciocnirea cu viața reală le va testa cel mai bine.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop