loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6877 ori.
Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie

După un început de săptămână relativ liniștit, lucrurile se precipită spre sfârșitul acestui interval. Luna plină în Taur, de sâmbătă, aduce o puternică motivație pe plan financiar. Duminică, intrarea lui Mercur în Săgetător ne cere să scoatem capul din pământ și să facem planuri pe termen mai lung. Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbecul este tot mai preocupat de situația sa financiară. Face calcule, încearcă să construiască un buget, caută și oportunități de a câștiga mai mulți bani. Chiar dacă nu fiecare dintre aceste eforturi va duce la rezultatul scontat, situația generală tot va cunoaște o îmbunătățire.

horoscop saptamanal club mistic

Taurii au parte de numeroase provocări pe plan relațional. Partenerii au diferite idei care îi vor lua prin surprindere și îi vor tulbura pentru mai multe zile. E bine să asculte cu atenție ce le spune persoana iubită și să țină cont de vorbele acesteia.

Gemenii se văd puși în diferite împrejurări în care nu vor putea să vorbească la fel de mult ca de obicei. Dintr-un motiv sau altul, vor trebui să fie mai tăcuți și, în plus, le va fi testată capacitatea de a păstra un secret.

Racul știe cu cine să socializeze și cu cine să se împrietenească, astfel încât să obțină avantajele dorite. În această săptămână se va vedea cât de bine este să beneficiezi de susținerea unor protectori importanți.

În această săptămână, Leul are parte de multă atenție, chiar de mai multă decât și-ar dori. E chemat la ședințe, pus să vorbească în public, invitat la petreceri, astfel că aproape nu îi mai rămâne timp pentru odihnă și relaxare.

Fecioara se gândește la planurile sale pe termen mediu și lung. Începe deja să își traseze obiective pentru 2018 și, pentru a le atinge, începe încă de pe acum să facă unele mici schimbări în viața de zi cu zi.

Nativii Balanță au parte de numeroase provocări pe plan financiar, în această săptămână. Apar cheltuieli neprevăzute, dar se ivesc și unele oportunități de afaceri. Contează mult să dați dovadă de îndrăzneală, să nu ezitați, atunci când se ivește o șansă.

Este foarte important ca, în această săptămână, Scorpionul să dea dovadă de prudență în alegerea colaboratorilor. E bine să se bazeze pe celebra sa intuiție, atunci când își alege un partener, indiferent dacă e vorba de afaceri sau de o relație romantică.

Săgetătorul are parte de provocări la serviciu: șefi nu tocmai înțelegători, colegi invidioși, sarcini deloc simple. Va fi nevoie de multă concentrare și de și mai multă muncă, pentru a face față cu brio.

Capricornul mi obișnuiește să își exprime sentimentele, însă în această săptămână va trebui să o facă. În preajma sa se află persoane care chiar au nevoie să știe ce simte și cum își dorește să evolueze pe viitor relația cu ele.

Acasă la Vărsător e multă agitație, în această săptămână. Vin musafiri, atât din cei invitați, cât și din cei invitați. În plus, fiecare membru al familiei are parte de unele provocări cărora le va putea face față doar cu sprijinul rudelor apropiate.

Peștii vor avea de făcut multe drumuri, pe parcursul acestei săptămâni. E important să își aleagă însoțitorii potriviți, deoarece oricând la va prinde bine un sfat bine-intenționat și compania cuiva priceput.

Luni, 30 octombrie: Luna în Pești face un trigon cu Jupiter din Scorpion – suntem calzi, generoși, gata să ne punem la dispoziția celor dragi. Cererile de ajutor și susținere vor obține astăzi răspunsuri pozitive.

Marți, 31 octombrie: Luna în Pești face un sextil cu Pluton din Capricorn – ca și ieri, suntem capabili să facem diferite sacrificii pentru a ne pune în slujba celor dragi.

Miercuri, 1 noiembrie: Luna în Berbec face o opoziție cu Marte din Balanță – astăzi, în mai multe relații se pune din nou vechea întrebare: cine cântă de fapt, cocoșul sau găina?

Joi, 2 noiembrie: sextil între Venus în Balanță și Saturn din Săgetător – găsim colaboratorii potriviți, persoanele care ne pot ajuta să facem pași importanți spre atingerea propriilor scopuri.

Vineri, 3 noiembrie: trigon între Soarele din Scorpion și Neptun din Pești – avem o imaginație foarte puternică, pe care ar fi bine să o punem la lucru. Tehnici de autosugestie, vizualizare și imaginație dirijată pot fi oricând de mare folos.

Sâmbătă, 4 noiembrie: Luna plină în Taur (opoziție între Soarele din Scorpion și Luna din Taur) – chestiunile concrete, materiale, devin prioritățile acestei zile. Trebuie să înțelegem în ce direcție trebuie să ne concentrăm eforturile, pentru a deveni mai prosperi.

Duminică, 5 noiembrie: Mercur intră în Săgetător – optimismul și încrederea în sine vă ajută să reușiți în tot ce vă propuneți. De asemenea, dăm dovadă de mai multă deschidere față de tot ceea ce este diferit.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop