loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2538 ori.
Horoscop săptămânal 4-10 martie

În această săptămână au loc trei evenimente astrologice de maximă importanță: de marți, Mercur retrograd în Pești tulbură comunicarea și ne îndeamnă să găsim soluțiile mai degrabă pe cont propriu, ascultând propria voce interioară. Miercuri, Luna nouă din aceeași zodie ne îndeamnă și ea să petrecem un timp singuri, cu propriile gânduri. În aceeași zi, Uranus în Taur aduce mai mult încăpățânare, dar și mai multă determinare și constanță. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

horoscop saptamanal 4-10 martie

Berbecul ca căpăta mai mult curaj, pe plan financiar, atunci când vine vorba de negocieri și investiții. Nativii nu se mai lasă împiedicați de propriile temeri, atunci când e nevoie să riște, pentru a obține un câștig major. Pe de altă parte, Luna nouă vă înseamnă să vă bazați mai mult pe forțele proprii, fără a ține prea mult cont de părerile altora.

Cu Uranus în propria zodie, Taurul își va afirma personalitatea cu mai multă putere și își va asuma mai multe riscuri, atunci când va dori să își impună ideile. Pentru asta, va fi dispus să renunțe inclusiv la confortul pe care îl apreciază atât de mult. Concomitent, Luna nouă îl va ajuta să își facă noi prieteni și să se descurce bine în activități de grup.

Gemenii reușesc să se desprindă de trecut, de experiențe traumatizante, de idei fixe și păreri preconcepute, formate în urma unor experiențe care nu mai au vreo legătură cu situația prezentă. Ce a fost, a fost, iar prezentul și viitorul vor începe să conteze tot mai mult. Pe de altă parte, Luna nouă îi îndeamnă să demareze noi proiecte, pe plan profesional.

Nativii Rac își asumă tot mai multe responsabilități și, firesc, înregistrează mai multe succese. De asemenea, Racul își va face destui prieteni noi, destul de diferiți de cei vechi. În această săptămână, apare și ideea unei călătorii în străinătate, pentru care vor aduna informații și vor face pregătiri vreme mai îndelungată.

Leii încearcă să își construiască o imagine cât mai bună și să urce cât mai mult pe scara socială și profesională. Iar ideile pe care le au deja îi vor ajuta mult, în acest demers. Luna nouă aduce și unele planuri îndrăznețe pe plan financiar. Cea mai importantă condiție, pentru ca aceste planuri să se realizeze, este să câștige încrederea cât mai multor persoane, să le convingă de faptul că au dreptate.

Fecioara simte nevoia de a-și lărgi orizonturile, dar și de a duce la bun sfârșit lucruri lăsate neterminate de ani de zile. Odată ce își va lua aceste lucruri de pe cap și va scăpa de restanțe, va avea un frumos sentiment de libertate. Luna nouă poate veni cu unele surprize pe plan relațional, cum ar fi o declarație sau o cere din partea unei persoane la care chiar nu s-ar fi gândit.

Ar fi ideal ca nativii Balanță să se obișnuiască să pună ceva bani deoparte, deoarece e posibil ca Uranus să aducă fluctuații financiare, în ambele sensuri: cheltuieli neprevăzute, dar și unele cadouri frumoase sau sume de bani venite pe neașteptate. Luna nouă îi face pe nativi să fie mai atenți la starea propriului organism.

Scorpionul își sporește șansele de a-și construi stabilitatea financiară mult-dorită. Uranus îi va ajuta, de asemenea, pe nativi să renunțe la orice fel de inhibiții, pe plan relațional și să obțină exact ceea ce își doresc. Luna nouă îi sprijină și ea pe plan amoros, sentimentele lor având un puternic impact și asupra celor din jur.

Săgetătorul are parte de mai multe schimbări, la locul de muncă. Prin urmare, și ei își vor schimba atitudinea față de responsabilitățile primite, precum și față de colegi, de șefi sau de subalterni. Luna nouă îi determină, în același timp, să se apropie mai mult de cei dragi, să acorde mai multă atenție familiei și propriei case.

Capricornul se confruntă cu tot felul de surprize, pe plan amoros. Pot să apară diferite aventuri, se poate îndrăgosti peste noapte sau poate avea surpriza să constate că e iubit de persoane la care nici nu s-ar fi gândit. Luna plină din Pești îi ajută să vorbească despre propriile sentimente, găsind confidenți care chiar le merită încrederea.

Vărsătorul simte nevoia de mai multă acțiune, de mai multă mișcare în viața de zi cu zi, iar asta își pune amprenta în primul rând asupra casei și a familiei. Nativii vor ieși mai des împreună cu persoanele dragi, inclusiv în locuri pe care nu le-au mai vizitat în trecut. Luna nouă îi poate face geloși sau extrem de posesivi, pentru câteva zile.

Peștii își vor umple timpul liber cu preocupări noi, care nu le sunt neapărat de folos, dar care îi ajută să elibereze din stresul acumulat la serviciu. Sunt deschiși spre tot felul de experimente și se înconjoară de oameni deosebiți. Luna nouă în propriul semn astral le accentuează imaginația și sensibilitatea, ajutându-i astfel pe cei cu preocupări artistice și mai degrabă încurcându-i pe cei care au nevoie mai mult de rațiune.

Luni, 4 martie: Luna în Vărsător în sextil cu Jupiter din Săgetător – vrem să ne simțim bine, să ne distrăm, astfel că astăzi persoanele posomorâte sau pesimiste nu vor fi deloc băgate în seamă.

Marți, 5 martie: MERCUR RETROGRAD ÎN PEȘTI – trebuie să depășim confuzia, în viața de zi cu zi. Iar adevărul vine din noi înșine – propria voce interioară vă va spune mereu cine are dreptate și cine încearcă să vă vândă gogoși.

Miercuri, 6 martie: LUNA NOUĂ ÎN PEȘTI (conjuncție Soare-Lună în Pești) – e vremea pentru spiritualitate, rugăciune și meditație. Unii dintre noi au nevoie de mai mult timp singuri, cu propriile gânduri. „Izolarea exprimă durerea de a fi singur, în timp ce solitudinea exprimă frumusețea de a fi singur“ (Paul Tillich)

URANUS INTRĂ ÎN TAUR – Uranus în Taur poate fi extrem de încăpățânat. Atunci când această tendință se aplică în îndeplinirea unei sarcini dificile, ea devine o calitate.

Joi, 7 martie: conjuncție Soare-Neptun în Pești – această conjuncție ne sporește sensibilitatea, intuiția și empatia.

Vineri, 8 martie: Luna în Berbec face un sextil cu Venus din Vărsător – o zi în care e bine să avem cât mai mulți prieteni în jurul nostru. Profitați de sfârșitul săptămânii de lucru și organizați, seara, o întâlnire în cadru mai larg!

Sâmbătă, 9 martie: sextil între Soarele din Pești și Saturn din Capricorn – corectitudinea și moralitatea sunt cele mai importante valori ale acestei zile.

Duminică, 10 martie: sextil între Marte în Taur și Neptun din Pești – facem acte de caritate sau, cel puțin, facem eforturi pentru a-i ajuta pe cei din jur să se simtă mai bine.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop