loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5167 ori.
Horoscop săptămânal 5-11 martie

În a doua zi a acestei săptămâni, Venus și Marte intră, umăr la umăr, în semnul Berbecului, unde ne fac să luăm decizii rapide, îndeosebi pe plan relațional. Începând de joi, Jupiter retrograd în Scorpion face să se manifeste în noi emoții puternice, care pe viitor pot duce la lucruri mari. Deocamdată însă, ne putem simți oarecum limitați de mediul în care trăim. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Onestitatea și sinceritatea Berbecului sunt valorile care pot să aibă de suferit, în afaceri. În acest interval de timp, Berbecii își propun să se îmbogățească și fac orice e nevoie pentru a obține banii doriți. Cu riscul de uita, uneori, de corectitudine.

horoscop saptamanal 5-11 martie

Pentru Taur, lucrurile devin mai complicate, în viața de cuplu. Poate că, ocupați cu altele, vă rămâne prea puțin timp unul pentru celălalt și vă simțiți neglijați. Sau poate că, dimpotrivă, petreceți atât de mult timp împreună, încât atmosfera devine sufocantă.

Gemenii trebuie să descopere, pe cont propriu, metode de a deveni mai buni la locul de muncă. Majoritatea devin autodidacți și își perfecționează singuri pregătirea. De cele mai multe ori nu e deloc confortabil să îți recunoști limitele și să încerci să le depășești. Însă e singurul mod în care poți deveni mai bun.

Racul începe să își pună unele întrebări, cu privire la oamenii pe car îi iubește. Oare ei împărtășesc această afecțiune? Ce își doresc cu adevărat de la relație? Atunci când vorbesc, sunt sinceri sau spun doar o parte din ceea ce simt? Cel mai sigur ar fi ca, în loc să se frământe astfel, să îi întrebe chiar pe cei în cauză.

Leul simte nevoia să fie alături de familie, în această săptămână. Chiar și atunci când lucrurile nu merg tocmai bine sau când înțelegerea nu e desăvârșită, simte nevoia să se consulte cu cei dragi, să le ceară un sfat, să aibă un schimb de păreri.

Fecioara e setoasă de cunoaștere, și-a propus să învețe multe lucruri, în această perioadă. Pe unele dintre ele le înțelege repede și ușor, fără nicio bătaie de cap. Vor apărea însă și lecții pe care nu va reuși să le înțeleagă chiar din prima. Atunci, va fi nevie de ajutorul unor persoane mai pricepute.

Balanțele încep să se bucure de câștiguri frumușele, însă trebuie să învețe un adevăr: atunci când câștigi mai mult, ești tentat să și cheltuiești mai mult. Pentru nativii care aruncă banii la întâmplare, efectele prosperității pot să dispară foarte repede. În schimb, cei chibzuiți vor avea numai de câștigat.

Scorpionul și-a definit clar obiectivele și știe care sunt direcțiile în care vrea să se dezvolte. Acum îi rămâne să găsească modul potrivit de acțiune pentru a atinge aceste obiective. Tocmai cu asta se ocupă în această săptămână: face planuri, strategii, pune țara la cale.

Săgetătorul e secretos nevoie mare, pe parcursul acestei săptămâni. Rar scoate cineva de la el vreo informație, oricât de mică, despre viața personală și despre proiectele la care lucrează. Barează întrebările indiscrete cu diferite glume, menite doar să distragă atenția interlocutorului.

Capricornul devine ceva mai exigent cu prietenii săi. Vrea să își dea seama dacă într-adevăr se poate baza pe aceștia și, tocmai de aceea, îi supune unor mici teste. Rezultatele vor fi destul de amestecate,

În timpul următoarelor patru luni, nativii Vărsător trebuie să își îmbunătățească abilitățile profesionale, pentru a-și putea îndeplini proiectele și scopurile în carieră. Odată realizat acest lucru, veți putea apoi să stabiliți scopuri noi, mai îndrăznețe decât cele la care îndrăzniți să visați acum.

Peștii au o mare sete de cunoaștere, dar și de a trăi experiențe noi și diverse. Deocamdată însă, rămân cu dorința. În această săptămână, rareori vor putea să își transpună planurile în practică.

         

Luni, 5 martie: Luna în Balanță face un sextil cu Marte din Săgetător – începem săptămâna cu mult entuziasm și avânt, pe care ar fi bine să îl dirijăm în direcții constructive, să îl folosim la lucru sau pentru realizarea proiectelor noastre mai importante.

Marți, 6 martie: MERCUR INTRĂ ÎN BERBEC – luăm decizii rapide, uneori chiar prea grăbite. Avem, în multe împrejurări, o atitudine de tipul „mai întâi tragem, apoi întrebăm“.

VENUS INTRĂ ÎN BERBEC – sunt încurajate flirtul și relațiile de scurtă durată, fără obligații. Dragostea la prima vedere devine posibilă, pe durata acestui tranzit.

Miercuri, 7 martie: conjuncție Lună-Jupiter în Scorpion – buna-dispoziție predomină astăzi, suntem mai ușor e mulțumit decât de obicei.

Joi, 8 martie: JUPITER RETROGRAD ÎN SCORPION (până pe 10 iulie) – avem emoții puternice și sentimente profunde, care ne pot lua prin surprindere. Trebuie să învățăm să ascultăm aceste semnale și să ținem cont de ele.

Vineri, 9 martie: cuadratură între Luna din Săgetător și Neptun din Pești – există riscul de a nu percepe realitatea foarte corect. Fie ne lăsăm păcăliți de propriile impresii, fie sunt oameni în jurul nostru care vor să ne înșele. Așadar, circumspecție maximă!

Sâmbătă, 10 martie: conjuncție Lună-Marte în Săgetător – luăm inițiativa și suntem gata să ne susținem sus și tare ideile și interesele. Competiția naște progres astăzi, așa cum au afirmat mereu teoreticienii capitalismului.

Duminică, 11 martie: sextil între Soarele în Pești și Pluton din Capricorn – crește interesul pentru mistere, pentru subiecte oculte, pentru a înțelegerea motivațiilor psihologice profunde ale acțiunilor noastre. Comunicarea cu subconștientul e privilegiată.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop