loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1747 ori.
Horoscop săptămânal 9-15 septembrie

În această săptămână, e nevoie de prudență și de perseverență. Nu trebuie să facem minuni, ci e suficient să ne îndeplinim sarcinile obișnuite cu maximă implicare și responsabilitate. Sâmbătă, Luna plină din Pești ne reamintește că cei mai fericiți sunt cei care îi ajută pe alții să fie fericiți. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

În această săptămână, cel mai bine vă descurcaţi de unul singur, pe cont propriu. Nu e nevoie să apelaţi în absolut nicio situaţie la ajutorul unei alte persoane – indiferent cine ar fi aceasta sau cât de binevoitoare s-ar arăta.

La final de săptămână, au loc o mulțime de evenimente care vă privesc în mod direct. Prin urmare, e puțină vreme pentru odihnă.

 horoscop saptamanal 9-15 septembrie
Taur

Persoana iubită vă demonstrează că are mare încredere în dumneavoastră. Acest lucru vă motivează şi vă face ca, într-adevăr, să vă ridicaţi la înălţimea aşteptărilor sale.

Veți petrece un week-end liniștit, fără vreo tulburare majoră sau vreun eveniment neașteptat.

 
Gemeni

Propriul aspect devine o prioritate pentru dumneavoastră, probabil şi datorită unor întâlniri importante pe care urmează să le aveţi în curând. Veţi cheltui inclusiv ceva bani pentru a arăta cât mai bine.

În week-end, prietenii vă sunt aproape și vă oferă orice sprijin de care ați avea nevoie.

 
Rac

Datorită studiilor și cunoştinţelor dumneavoastră, reuşiţi să vă impresionaţi interlocutorii. Savuraţi momentele în care toţi vă privesc cu respect, pentru ceea ce știți.

Sâmbătă sau duminică, veți participa la un eveniment important, cu multă lume prezentă.

 
Leu

Optimismul dumneavoastră este întărit de prieteni, care vă sporesc încrederea în sine. Orice proiect aţi avea, ei vă asigură că acesta are mari şanse de reuşită.

La sfârșit de săptămână, e perioada potrivită pentru a pleca într-o călătorie. Aceasta se va dovedi foarte utilă.

 
Fecioară

Partenerul de viaţă vă face pe plac în mai toate privinţele. Sunteţi peste măsură de mulţumit de modul în care vă tratează şi îi răspundeţi şi dumneavoastră cât mai frumos cu putinţă.

Multe chestiuni financiare se pot rezolva în ultimele zile ale săptămâni, când lumea mai degrabă se relaxează.

 
Balanţă

Aveți o săptămână aglomerată, la serviciu. E nevoie să dați dovadă de disciplină și seriozitate și în timpul liber, pentru a vă descurca bine la locul de muncă. Pentru că, de exemplu, nu veți da un bun randament la serviciu după o eventuală noapte pierdută.

La sfârșit de săptămână, veți petrece multe ore în compania persoanei iubite.

 
Scorpion

Reuşiţi să vă comportaţi în societate exact aşa cum trebuie, pentru a obţine avantajele pe care le doriţi. Nu este prea multă sinceritate în ceea ce faceţi şi în ceea ce spuneţi, dar mereu aţi fost un adept al ideii că scopul scuză mijloacele.

În week-end, e bine să dedicați cât mai mult timp odihnei. De asta are nevoie organismul dumneavoastră.

 
Săgetător

Folosiţi bine o ocazie neprevăzută pentru a vă atinge scopurile pe care vi le-aţi fixat pe plan profesional. Prin urmare, veți încheia săptămâna pe un trend ascendent.

Sfârșitul de săptămână aduce evenimente interesante, pe plan amoros. Dacă sunteți disponibil pentru o poveste de dragoste, veți avea parte de trăiri intense.

 
Capricorn

Persoanele dragi vă conving că au dreptate în ceea ce spun și că merită să le susțineți proiectele. Și exact asta veți face, începând din această săptămână.

În week-end, veți petrece cea mai mare parte a timpului alături de familie. Zile plăcute și relaxante.

 
Vărsător

Niciuna dintre cheltuielile pe care le faceţi pe parcursul acestei săptămâni nu se va dovedi nejustificată. Sunt şanse bune de investiţii profitabile, deoarece vă gândiți bine, înainte de a scoate banii din buzunar. Și aveți și o intuiție de calitate.

Sâmbătă și duminică veți porni, cel mai probabil, la drum. Cu ceva agitație, dar și cu momente plăcute.

 
Peşti

Primiţi puternice influxuri de energie, pe care le puteţi folosi pentru a rezolva multe probleme. În această săptămână, trebuie să luaţi taurul de coarne şi să abordaţi mai ales problemele mai dificile.

E foarte probabil să aveți de lucru inclusiv în week-end. Dar vestea bună e că veți fi răsplătit pe măsura efortului.

Luni, 9 septembrie: MARTE ÎN FECIORĂ FACE UN TRIGON CU SATURN DIN CAPRICORN – avem mai multă ambiție, dar și perseverență. „Nu contează cât de încet mergi, atât timp cât continui să înaintezi“ (Confucius)

Marți, 10 septembrie: opoziție între Soarele din Fecioară și Neptun din Pești – risc de confuzie și, de asemenea, de înșelăciune. E mai bine ca astăzi să nu luăm decizii importante.

Miercuri, 11 septembrie: Luna în Vărsător face un sextil cu Jupiter din Săgetător – simțim nevoia să fim alături de alte persoane, să ne simțim bine împreună. Socializarea e clar recomandată, astăzi.

Joi, 12 septembrie: CUADRATURĂ ÎNTRE MARTE DIN FECIOARĂ ȘI JUPITER DIN SĂGETĂTOR – simțim o puternică nevoie de a începe proiecte noi, dar e bine să fim moderați. Excesele pot provoca multe probleme, astăzi. „Moderația este o dovadă clară a tăriei de caracter“ (François de La Rochefoucauld)

Vineri, 13 septembrie: trigon între Soarele din Fecioară și Pluton din Capricorn – putem lua decizii importante pentru auto-transformarea. Avem acces la mecanismele profunde, din propria conștiință, care ne pun în mișcare.

Sâmbătă, 14 septembrie: LUNA PLINĂ ÎN PEȘTI (opoziție între Soarele din Fecioară și Luna din Pești) – mesajul Lunii pline în Pești este „servește sau suferă!“. Booker T. Washington spunea că „cei mai fericiți sunt cei care fac cele mai multe lucruri pentru alții“. Asta e lecția pe care stelele vor să o învățăm astăzi.

• MERCUR INTRĂ ÎN BALANȚĂ – începe o perioadă potrivită pentru diplomație, în toate tipurile de relații: relații intime, relații de afaceri sau chiar relații internaționale între state și organizații. Este, de asemenea, perioada potrivită pentru a ne descoperi diferite talente artistice și a încerca să le dezvoltăm.

• VENUS INTRĂ ÎN BALANȚĂ – suntem mai atenți la persoanele din jur, mai dispuși să negociem și să facem compromisuri. De asemenea, devenim mai interesați de artă. „Compromisul este arta de a împărți o prăjitură în așa fel încât fiecare să creadă că a primit partea cea mai mare“ (Ludwig Erhard)

Duminică, 15 septembrie: conjuncție Lună-Chiron în Berbec – o zi în care putem învăța multe, cu condiția să acceptăm provocările și să ne implicăm activ în diferite proiecte.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop