loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2702 ori.
Horoscop saptamanal: 17-23 februarie

După o săptămână de luptă, încrâncenată, urmează una în care, pentru a ne împlini scopurile, avem nevoie de alte calităţi decât cele de luptător. E vorba de emoţii şi de imaginaţie, activate puternic de intrarea Soarelui în Peşti şi de conjuncţia pe care acesta o face cu Neptun.

Trigonul Soare – Nodul Nord, de la mijlocul săptămânii, ne ajută să simţim situaţia în ansamblul său şi să luăm decizii importante, cu efect pe termen mai lung.

horoscop saptamanal 17 23 februarieLuni, 17 februarie: Luna în Fecioară se află în sextil cu Saturn din Scorpion – avem excelente capacităţi de analiză, care ne permit să pătrundem direct în esenţa lucrurilor. Spiritul critic este, şi el, excelent dezvoltat.

 

Marţi, 18 februarieSoarele intră în semnul Peştilor – credinţa devine una din valorile fundamentale. În directă legătură cu credinţa, ne activăm şi compasiunea, acordând mai multă atenţie nevoilor semenilor noştri.

 

Miercuri, 19 februarie: Mercur retrograd în Vărsător face o cuadratură cu Saturn din Scorpion – emoţii negative; ies la lumină laturile nu tocmai plăcute ale personalităţii fiecăruia dintre noi.

 

Joi, 20 februarietrigon între Soarele din Peşti şi Nodul Nord din Scorpion – o zi în care judecăm lucrurile pe termen lung şi gândim în perspectivă.

 

Vineri, 21 februarie: Luna în Scorpion se află în sextil cu Pluton din Capricorn – după gândirea profundă şi deciziile luate ieri, astăzi putem face transformările necesare, pentru a ne atinge scopurile;

Sâmbătă, 22 februarie: Luna, intrată în Săgetător, face cuadraturi cu Soarele şi cu Neptun din Peşti – o zi destul de complicată, în care există riscul să fim dezamăgiţi de cei din jur. Oare e vina lor sau a noastră, pentru că ne-am pus prea mari speranţe în ei?

 

Duminică, 23 februarieSoarele şi Neptun se află în conjuncţie, în semnul Peştilor – ne analizăm propriile visuri şi dorinţe şi ajungem la concluzia că nimic nu e mai important decât lupta pentru împlinirea lor.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop