loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2975 ori.
Horoscop saptamanal: 18-24 noiembrie

Săptămâna 18-24 noiembrie aduce un singur eveniment astral cu adevărat major: Soarele îşi încheie tranzitul din Scorpion şi intră în semnul Săgetătorului, care lasă deoparte lupta pentru putere şi bani şi ne face să ne îndreptăm mai degrabă spre aspectele intelectuale şi spirituale ale existenţei.

Mercur îşi continuă înaintarea prin Scorpion şi repară, tot cu ajutorul cuvintelor, problemele pe care le-a creat, prin replici nepotrivite, nu cu mult timp în urmă.

horoscop saptamanal 18 24 noiembrieLuni, 18 noiembrie: Luna în Gemeni face un sextil cu Uranus din Berbec şi o cuadratură cu Neptun din Peşti – există riscul să ne lăsăm duşi de val şi să ajungem să acţionăm contrar propriilor dorinţe profunde. Trebuie să fim atenţi la modul în care ne folosim libertatea.

 

Marţi, 19 noiembrie: sextil între Marte în Fecioară şi Jupiter în Rac – acest aspect extrem de favorabil ne îndeamnă la acţiune. Putem duce la bun sfârşit numeroase sarcini, atât acasă, cât şi la serviciu.

 

Miercuri, 20 noiembrie: Mercur în Scorpion face un sextil cu Pluton în Capricorn – ne vin idei noi, care rezolvă probleme vechi. Este, de asemenea, ziua potrivită pentru a comunica unele decizii revoluţionare.

 

Joi, 21 noiembrie: Luna în Rac face un trigon cu Mercur în Scorpion – vorbim deschis cu rudele apropiate, în special despre probleme sentimentale. O zi potrivită, de exemplu, pentru fetele care le mărturisesc mamelor că sunt îndrăgostite sau pentru tinerii care vor să îşi anunţe logodna.

 

Vineri, 22 noiembrie: Soarele intră în Săgetător – planul intelectual are de câştigat. Practic, chiar aveam nevoie de o astfel de „iluminare“ la nivel mental, după schimbările importante petrecute în această lună. În acelaşi timp, sunt favorizate călătoriile şi contactele cu străinătatea.

Sâmbătă, 23 noiembrie: Venus în Capricorn face un sextil cu Saturn din Scorpion – astăzi, ne vine foarte greu să ne exprimăm sentimentele. Chiar şi persoanele de regulă vorbăreţe sunt astăzi tăcute şi devin ceva mai timide.

 

Duminică, 24 noiembrie: cuadratură între Soarele în Săgetător şi Neptun în Peşti – pot să apară confuzii, pe parcursul acestei zile. E recomandabil ca fiecare să facă lucrurile la care să pricepe şi să vorbească despre ceea ce cunoaşte. Altfel, riscă să nimerească alături cu drumul, cum se spune.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Horoscop 2014 – principalele aspecte astrale

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop