loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2424 ori.
Horoscop saptamanal: 23-29 ianuarie

 Horoscopul saptamanal pentru perioada 23-29 ianuarie este influenţat de Luna nouă de luni, care ne îndreaptă privirea spre viitor şi ne aduce prieteni noi. Marţi, Marte intră în mişcare retrogradă, astfel că apar unele probleme legate de modul în care ne folosim energia. Totuşi, vom reuşi să depăşim obstacolele datorită inventivităţii şi originalităţii aduse de Mercur în Vărsător.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 23- 29 ianuarie, pentru fiecare zodie:

Berbec

Vă pierdeţi din elan, la locul de muncă, astfel că începeţi să munciţi doar atât cât e nevoie ca să nu fiţi luat la ochi de vreun şef.

Decât să munciţi, veţi prefera oricând o şuetă cu colegii sau o ieşire în oraş, la o ciocolată caldă sau un pahar de vin fiert.

 
Taur

Vă merge bine la locul de muncă, existând posibilitatea să apară perspective îmbucurătoare, în ceea ce priveşte evoluţia dumneavoastră profesională.

Pe de altă parte, parcă distracţia nu mai e la fel ca acum câteva săptămâni, inclusiv deoarece grupul de prieteni zurbagii nu se mai reuneşte în totalitatea sa.

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Este o săptămână favorabilă studiului, pregătirii pentru un examen sau numai pentru a impresiona pe cineva cu cunoştinţele dumneavoastră. În cazul în care nu aveţi astfel de probleme sau ambiţii, intervalul e perfect pentru a pleca într-o călătorie.

Week-end-ul îl veţi petrece în familie.

 
Rac

În această săptămână, daţi senzaţia că sunteţi preocupat de orice altceva decât de propria familie. Bârfele şi scandalurile în care sunt implicaţi prietenii, precum şi anumite situaţii conflictuale cu care nu aveţi nicio legătură, dar care vă trezesc curiozitatea vă fac să îi neglijaţi pe cei dragi – lucru surprinzător pentru un Rac!

 
Leu

Vin vremuri bune în viaţa de cuplu. Înţelegerea dintre dumneavoastră şi partenerul de viaţă se realizează de multe ori chiar fără să mai fie nevoie de cuvinte sau de discuţii. Pur şi simplu simţiţi ce îşi doreşte celălalt.

 
Fecioara

Cu Marte în mers retrograd tocmai prin zodia dumneavoastră, o lăsaţi mai moale cu munca şi parcă aveţi ceva mai multă nevoie de odihnă.

De asemenea, în această săptămână vă îngrijiţi cu maximă atenţie de propriul corp, pentru ai asigura nu numai sănătatea, ci şi un aspect cât mai plăcut.

 
Balanta

La serviciu, există riscul să vă izolaţi de colegi. Astfel, veţi putea să vă îndepliniţi sarcinile mai bine, fără să fiţi deranjat de cineva. În acelaşi timp însă, după un timp veţi ajunge să vă simţiţi stingher şi chiar să vă plictisiţi. Prin urmare, vă recomandăm să faceţi conversaţie măcar de dragul aparenţelor!

 
Scorpion

Dacă tot se iscă discuţii, profitaţi de împrejurare pentru a face ordine, punându-i la punct pe toţi cei care au vreo problemă cu dumneavoastră. După această demonstraţie de forţă, veţi avea o perioadă de linişte ceva mai îndelungată.

Sfârşitul de săptămână vă rezervă o surpriză pe plan amoros.

Sagetator

A venit vremea pentru plimbare. În această săptămână e chiar păcat să staţi acasă, deoarece sunt atât de multe lucruri frumoase care vă aşteaptă, dacă vă hotărâţi să onoraţi vreo invitaţie sau să mergeţi într-o mică excursie! Iar dacă alături de dumneavoastră vor fi şi câţiva prieteni, cu atât mai bine!

 
Capricorn

Pe plan financiar, agitaţia este destul de mare, dar atunci când veţi trage linie la sfârşitul săptămânii vă veţi putea convinge că aţi obţinut un profit frumuşel.

Prietenii nu vă dau pace spre sfârşitul săptămânii, ci lansează diferite invitaţii sau vin pe neaşteptate la dumneavoastră.

 
Varsator

Dedicaţi prea mult timp serviciului şi cei din jur au, din această cauză, senzaţia că îi neglijaţi. Nu ajută cu nimic să le explicaţi că, dacă munciţi mult, o faceţi şi pentru ei, pentru că, în fond, au dreptate. Asiguraţi-vă cel puţin că vă veţi petrece întreg week-end-ul alături de ei!

 
Pesti

În prima parte a săptămânii, sunteţi mai degrabă liniştit şi preferaţi să staţi închis în casă cea mai mare parte a timpului. În a doua parte a intervalului, vă schimbaţi radical comportamentul şi vă implicaţi activ în felurite activităţi, spre surprinderea celor din jur.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop