loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 15916 ori.
Horoscop saptamanal 13-19 iunie: alături de familie

Neptun retrograd în Pești, de pe 13 iunie până în noiembrie, ne aduce cu picioarele pe pământ, ne obligă să vedem clar cine suntem, unde ne aflăm și la ce ne putem aștepta de la viitor. Și, bineînțeles, ce trebuie să facem, concret, pentru a ne îmbunătăți situația și evoluția. Gata cu visele cu ochii deschiși, e vremea pentru acțiune concretă.

Pe de altă parte, Venus în Rac aduce cu sine sprijinul celor dragi și plăcerea de a ne petrece timpul împreună cu ei. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Pentru Berbec, relaţiile cu rudele și în primul rând cu părinţii sunt la apogeu. Dacă au existat probleme, acum va exista o puternică revigorare: vă iertați și acceptați reciproc. Dacă lucrurile mergeau oricum bine, de acum înainte vor merge şi mai bine.

Taurul are parte de numeroase întâlniri cu prietenii, de vizite anunțate și neanunțate, de ședințe sau negocieri. Discută într-una, pe parcursul unei săptămâni în care, de atâta vorbit, riscă să răgușească.

Gemenii ajung să se ghideze după un principiu nu tocmai caracteristic lor: mai puține vorbe și mai multe fapte. Se concentrează pe ceea ce fac, iar asta le va aduce aprecieri și o suplimentare a câștigurilor financiare.

Racul se vede pus în postura de a învăţa lucruri noi. Iniţial se simte destul de incomod, deoarece trebuie să își arate ignoranța, lipsa de pricepere în domeniile respective. Apoi însă, va face progrese de învățare asemenea unui elev premiant și va fi mulțumit de noile cunoștințe dovedite, care pe viitor vor fi foarte utile.

Leul este depozitarul multor secrete ale celor din jur. Cei dragi îi fac diferite mărturisiri și confidențe, astfel încât nativii ajung să cunoască amănunte despre viața personală a mai tuturor cunoscuților.

Fecioara își îngăduie mai multă libertate și se dedică – mai ales seara și în week-end – mai multor activități distractive, relaxante. Prietenii îi sunt alături și, de asemenea, sunt șanse bune să își fac noi amici, pe baza unor hobby-uri comune.

Balanța va avea de câștigat din participarea la diferite evenimente mondene, întâlniri la care e prezentă multă lume, chiar diferite spectacole cu un public de calitate, din care și ea va face parte. Imaginea sa va avea de câștigat, în această săptămână.

Scorpionul e nemulțumit de realizările sale și face eforturi să se dezvolte, să se auto-depășească. Încearcă să învețe lucruri noi, să muncească mai cu suflet decât de obicei, să profite de relațiile sociale și profesionale pe care le-a construit în timp.

Săgetătorul e preocupat în primul rând să își satisfacă diferite dorințe și plăceri, cu care multe persoane din jur nu sunt de acord. Nu e interesat de părerea acestora, ci își vede mai departe de drumul propriu, pe principiul câinii latră, ursul merge.

Capricornul se apropie de partenerul de viață, cei doi petrec mai mult timp împreună, vorbesc deschis, experimentează lucruri noi. Totul, spre sudarea și dezvoltarea unui cuplu armonios.

Vărsătorul găsește soluții pentru a îmbina munca cu distracția sau pentru ca activitatea de la serviciu să nu i se mai pară stresantă. Și, făcând lucrurile cu relaxare și zâmbetul pe buze, obține rezultate mai bune decât dacă le-ar fi făcut cu încrâncenare.

Peștii sunt fie îndrăgostiți, fie pe cale să se îndrăgostească. Amorul e principala lor preocupare, astfel că neglijează restul activităților, comițând unele erori care stârnesc amuzamentul prietenilor.

Luni, 13 iunie: Neptun retrograd în Pești (până pe 19 noiembrie) – Neptun retrograd poate crea probleme cu perceperea realității. Imaginația necontrolată și visarea cu ochii deschiși pot crea probleme serioase în următoarele cinci luni. Tocmai de aceea, e necesar ca fiecare dintre noi să devină mai conștient atât de sine, cât și de ceea ce se întâmplă în jur. Deschideți ochii și acceptați realitatea!

Marți, 14 iunie: Luna în Balanță face un sextil cu Saturn în Săgetător – ne punem de acord cu partenerii și colaboratorii noștri, descoperim idei și scopuri comune, care ne unesc.

Miercuri, 15 iunie: Luna se află în conjuncție cu Juno și cu Lilith, pe ultimele grade ale semnului Balanței – cuplurile și parteneriatele sunt verificate, prin diferite teste și întâmplări menite să scoată în evidență fie prezența, fie absența unor sentimente adevărate. Încrederea reciprocă a fundamentală.

Joi, 16 iunie: Saturn în Săgetător face o cuadratură cu Neptun retrograd din Pești – Saturn cel sever scurtcircuitează visele lui Neptun și ne ajută în efortul de a veni cu picioarele pe pământ, în lumea reală, concretă. Senzația nu e deloc plăcută, dar e mai bine să înfruntăm dificultăți reale, decât să ne bucurăm de plăceri iluzorii.

Vineri, 17 iunie: Venus intră în Rac – statul acasă și preocupările casnice oferă mai multe satisfacții decât ieșitul în oraș. E perioada ideală pentru a îmbunătăți relațiile cu rudele apropiate.

Sâmbătă, 18 iunie: Luna în Săgetător se află în opoziție cu Mercur din Gemeni – discuțiile purtate astăzi pot să ne ofere informații și idei interesante sau pot să ne contrarieze și să planteze semințele unor viitoare conflicte. E important să fim atenți la ce spunem, dar să învățăm să și ascultăm.

 

Duminică, 19 iunie: Luna face o conjuncție cu Saturn, în Săgetător – ni se cere mai multă seriozitate, organizare a ideilor, realism atunci când ne facem planuri de viitor. Persoanele în vârstă ne pot oferi sfaturi de valoare. 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop