loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2924 ori.
Horoscop saptamanal 15-21 octombrie: Balanta ocupata

Horoscopul saptamanal pentru perioada 15-21 octombrie este dominat de tranzitul Soarelui şi, la începutul intervalului, şi al Lunii, prin semnul Balanţei. Luna nouă de luni ne ajută să începem săptămâna sub semnul armoniei, al deschiderii faţă de ceilalţi. Putem să cunoaştem oameni noi, să legăm prietenii şi parteneriate.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 15-21 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Pe parcursul acestei săptămâni, renunţaţi în oarecare măsură la spiritul dumneavoastră independent, preferând să vă puneţi frecvent în slujba persoanei iubite. Aveţi interese şi dorinţe comune şi veţi acţiona, de cele mai multe ori, la unison.

 

Taur

Munciţi mult, atât acasă, cât şi la locul de muncă. Prin urmare, nu trebuie să vă programaţi prea multe ieşiri în oraş sau momente de relaxare, deoarece nu veţi avea parte de ele, oricât v-aţi dori acest lucru.

Abia în week-end veţi reuşi să vă bucuraţi de câteva ore de relaxare. Până atunci, puteţi cel mult să visaţi la aşa ceva.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Se anunţă o săptămână cu multe evenimente pe plan sentimental. Nu e exclus să vă îndrăgostiţi sau să se îndrăgostească cineva de dumneavoastră. Noroc că nu vă lipseşte nici spiritul de glumă, astfel că nu veţi lua lucrurile în tragic.

 

Rac

Pe parcursul acestei săptămâni, vă rezervaţi de multe ori o postură dominantă în relaţia cu persoanele apropiate. Chiar reuşiţi să îi organizaţi un pic pe cei dragi şi le daţi posibilitatea să facă ceva util. În week-end, vă veţi distra împreună, după o săptămână destul de încărcată.

 

Leu

Deveniţi foarte activ atunci când vine vorba de parteneriate şi colaborări, indiferent dacă este vorba de planul amoros sau de cel profesional. Vă faceţi noi prieteni şi relaţii, reactivaţi cunoştinţe mai vechi, vă implicaţi în diferite activităţi de grup.

 

Fecioară

Pe parcursul acestui interval, sunteţi de-a dreptul strălucitor în societate. Prezenţa dumneavoastră este foarte plăcută, iar vorbele dumneavoastră sunt ascultate cu atenţie, indiferent de persoana cu care vorbiţi şi de relaţia dumneavoastră cu ea.

 

Balanţă

Tocmai când străbate ultimele grade ale semnului dumneavoastră, Soarele face o conjuncţie cu Luna, ceea ce vă aduce în centrul atenţiei şi vă ajută, în acelaşi timp, să iniţiaţi o serie de proiecte la care visaţi de mai mult timp. Aveţi o săptămână aglomerată, dar nu vă veţi plânge, deoarece munciţi tocmai la ceea ce vă place mai mult.

 

Scorpion

Vă retrageţi în tihna şi confortul căminului propriu, refuzând cea mai mare parte a invitaţiilor pe care le primiţi, fie că e vorba de cunoscuţi care vă cheamă la ei sau de invitaţii de a ieşi în oraş. Preferaţi să meditaţi serios la propriile dumneavoastră proiecte, decât să ascultaţi problemele primului venit.

Săgetător

Vă bucuraţi de o stare de sănătate de invidiat, astfel că sunteţi prezent – şi, mai mult decât atât, în centrul atenţiei – şi acolo unde e vorba de muncă, şi acolo unde e vorba de distracţie. Totuşi, parcă a doua ipostază vă place cel mai mult.  

 

Capricorn

În anumite momente, este nevoie să daţi dovadă de asprime, dacă vreţi ca lecţia dumneavoastră să fie bine înţeleasă şi reţinută. Din păcate, puţini oameni sunt capabili să înveţe lecţiile care nu sunt dureroase. Aşa că preferaţi să faceţi pe durul.

 

Vărsător

Aveţi mult de lucru şi singurul mod de a duce totul la bun sfârşit este să vă amintiţi în fiecare moment motivul pentru care munciţi. Cu o motivaţie puternică, şi cea mai grea sarcină începe să pară plăcută.

Abia week-end-ul va aduce zilele de odihnă atât de aşteptate şi atât de meritate.

 

Peşti

Obţineţi rezultate excelente la locul de muncă, care vă fac să deveniţi conştient de posibilităţile pe care le aveţi. Poate că ar trebui să vă propuneţi mai mult decât v-aţi obişnuit, pentru a scoate la lumină tot ceea ce puteţi.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Berbec, Gemeni

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Fecioară, Peşti

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop