loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4837 ori.
Horoscop saptamanal 16-22 februarie: saptamana excelenta, pentru cupluri

Masculinul și energicul Marte pe de o parte, feminina și senzuala Venus pe de altă parte înaintează mână de mână pe toată durata acestei săptămâni, aducând armonie și echilibru în viața de cuplu și în tot ceea ce presupune colaborare între forțe complementare. Vineri, ambele planete intră în Berbec, pentru ca duminică să se afle în conjuncție în această zodie. Astfel, ele sprijină la maxim perioada Sfântului Valentin și a Dragobetelui, făcând posibile declarații de amor și chiar proiecte de relații pe termen lung.

horoscop saptamanal 16-22 februarie 2015Luna nouă de miercuri, în Vărsător, aduce și ea în armonie un alt cuplu masculin-feminin (Soarele și Luna) și deschide calea pentru proiecte și planuri de viitor, oricât de nebunești ar părea acestea. E bine ca, măcar simbolic, să facem ceva concret în această zi pentru a marca începutul unui acțiuni îndrăznețe.

Luni, 16 februarie: Luna în Capricorn face sextiluri cu Venus și Marte din Pești – o zi în care ne simțim bine în propria piele, având o senzație de vigoare și o plăcere în a face inclusiv lucruri mărunte. Aspect favorabil, de asemenea, pentru cupluri.

Marți, 17 februarie: conjuncție Lună-Mercur, în Vărsător – spunem lucrurilor pe nume, fără menajamente. Suntem sinceri, mai ales în ceea ce privește planurile noastre de viitor.

Miercuri, 18 februarie: Lună nouă în Vărsător (conjuncţie Soare-Lună în semnul Vărsătorului) – zi în care e bine să facem proiecte de viitor, dar şi paşi concreţi spre îndeplinirea acestor proiecte. Ideile noi sunt din plin favorizate, astăzi.

Joi, 19 februarie: Soarele intră în semnul Peştilor – dăm dovadă de mai multă sensibilitate şi deschidere spirituală. De asemenea, devenim mai atenţi la sentimentele şi nevoile celor din jur.

Vineri, 20 februarie: Marte intră în semnul Berbecului – sosit în semnul pe care îl guvernează, Marte capătă putere suplimentară şi ne oferă un aflux suplimentar de energie. E bine să o utilizăm muncind serios, pentru că altfel, nefolosită, va crea o stare de nervozitate.

Vineri, 20 februarie: Venus intră în semnul Berbecului – e un interval mai dificil pentru cupluri, deoarece fiecare e mai atent la nevoile proprii, decât la cele ale partenerului. De asemenea, dăm dovadă de o oarecare inconstanţă, în iubire.

Sâmbătă, 21 februarie: opoziţie între Mercur din Vărsător şi Juno din Leu – pot să apară diferenţe de opinii între parteneri şi colaboratori, din cauza unor planuri diferite de viitor.

Duminică, 22 februarie: conjuncţie Venus-Marte în Berbec – moment de armonie, de echilibru între aspectele masculin şi feminin. Putem profita de acest echilibru pentru a revigora o relaţie sau pentru a pune la cale proiecte comune.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop