loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3478 ori.
Horoscop saptamanal 16-22 octombrie

Sunt trei evenimente astrale deosebite, în această săptămână. Marți, Mercur intră în Scorpion și ne ajută să cunoaștem oamenii așa cum sunt în realitate, nu cum încearcă să pară. Miercuri, Luna nouă în Balanță  propice unui început pe plan relațional. Duminică, Marte în Balanță ne îndeamnă să ne concentrăm pe viața de cuplu și parteneriate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Pentru Berbec, aceasta e săptămâna potrivită pentru a demara un proiect la care să participe și persoana iubită. O astfel de colaborare, începută acum, se va dovedi una plină de succes.

horoscop saptamanal marte si mercur

E important ca Taurul să stabilească relații cât mai frumoase cu cei alături de care muncește. Acestea se vor dovedi importante cât de curând, când urmează să apară proiecte speciale, deosebite. Așadar, poate că e o idee bună să vă întâlniți cu colegii de serviciu și în afara programului sau în week-end.

Gemenii îndrăgostiți au dreptul să spere mai mult, începând din această săptămână. Persoanele la care țin le vor remarca tot mai mult calitățile și le vor acorda tot mai multă atenție.

Modul în care arată propria casă, în special camera sau biroul în care nativii își petrec cel mai mult timp, reprezintă o prioritate pentru Rac. Investiți timp, bani și energie pentru a schimba lucrurile în bine.

Drumurile pe care le fac Leii se vor dovedi pline de succes. Sunt bine primiți oriunde ar merge, iar obiectivele se îndeplinesc, cu ajutorul prietenilor și cunoștințelor.

Fecioara primește cadouri sau diferite lucruri care îi plac, care îi schimbă în bine starea de spirit. De asemenea, vorbim despre o săptămânii în care angajații Fecioară își vor confirma calitățile și vor obține rezultate foarte bune la serviciu.  

Balanța depășește dificultățile existente în ultimele săptămâni, își adună curajul și energia și pornește din nou la muncă și la luptă. Nativii se regăsesc pe sine în această săptămână, cu dorințele, calitățile, dar și defectele care îi fac unici și le conferă atât demult farmec.

Când ai idei originale, te poți face remarcat cu ușurință, iar acesta e cazul Scorpionilor. Pentru ei există un singur drum: drumul propriu, pe care vor merge indiferent de sfaturile, criticile sau laudele celor din jur.

Săgetătorii își pot face prieteni noi, pe parcursul acestei săptămâni. În viața lor apar persoane de calitate, cu care împărtășesc păreri și pasiuni. În week-end, ar fi bine să își elibereze complet programul și să nu își asume nicio obligație.

Capricornul profită la maxim de fiecare oportunitate care se iveşte pe plan profesional. Știți cum să folosiți schimbările în favoarea dumneavoastră, spre deosebire de mulți alții.

Pentru Vărsător, astrele favorizează relațiile cu străinătatea, cu persoane aflate departe. Și proiectele de călătorie pot să joace un rol important, în această săptămână. În week-end, e posibil să participați la un eveniment cultural.  

Peștii pot să demareze o afacere nouă sau un proiect nou, în cadrul unei afaceri mai vechi. Important e să pună la punct o nouă modalitate de a-și spori câștigurile.

Luni, 16 octombrie: sextil între Soarele în Balanță și Saturn în Săgetător – o zi potrivită pentru a lua decizii referitoare la cuplu sau pentru o împărțire a sarcinilor cu partenerul de viață.

Marți, 17 octombrie: Mercur intră în Scorpion – putem observa și analiza cu maximă luciditate dorințele și toată gama de sentimente lăuntrice care pun oamenii în mișcare. Îndepărtăm vălul minciunii și al iluzii și vedem adevăratele motivații. Pe de altă parte, nu prea mai punem mare preț pe politețe și vorbe frumoase.

Miercuri, 18 octombrie: conjuncție Mercur-Jupiter în Scorpion – e bine să profităm de energia de azi pentru a ne afirma cu tărie dorințele, pentru a pune răspicat ce ne dorim și pentru a face planuri referitoare la modalitățile de a obține acest lucru.

Joi, 19 octombrie: Luna nouă în Balanță (conjuncție Soare-Lună în Balanță) – ziua potrivită pentru un nou început, pe plan relațional. astăzi, putem face o declarație de amor sau îi putem propune partenerului deja existent să ne apropiem și mai mult.

Vineri, 20 octombrie: opoziție între Soarele din Balanță și Uranus din Berbec – apar surprize în relații, unele persoane își încalcă promisiunile, altele se răzgândesc brusc. Totuși, nu e vorba de probleme care să nu poată fi depășite.

Sâmbătă, 21 octombrie: Luna în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – e timpul pentru unele schimbări, în special în relațiile noastre cu lumea. Aviz celor nemulțumiți de propria imagine publică!

Duminică, 22 octombrie: Marte intră în Balanță – ne concentrăm mai mult pe relații, investim mai multă energie în viața de cuplu, dar și în parteneriatele de afaceri. Lucrurile care ne unesc devin mai importante decât cele care ne separă.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop