loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3608 ori.
Horoscop saptamanal 17-23 noiembrie: pasiuni potolite, planuri de viitor

În săptămâna 17-23 noiembrie, au loc două evenimente astrale, ambele în aceeași zi: Soarele intră în Săgetător și face o conjuncție cu Luna, chiar pe primele grade ale acestui semn astral, aproape la limita dintre Scorpion și Săgetător.

Intrarea Soarelui în Săgetător potolește o parte din pasiunile care s-au dezlănțuit în ultima lună (vizibile mai ales pe scena politică, în campania electorală, dar care s-au manifestat și în relațiile intime, în viața de zi cu zi). Devenim mai raționali și vedem imaginea de ansamblu, gândind lucrurile pe termen lung, dincolo de realitatea imediată.Intrarea Soarelui în Săgetător potolește o parte din pasiunile care s-au dezlănțuit în ultima lună (vizibile mai ales pe scena politică, în campania electorală, dar care s-au manifestat și în relațiile intime, în viața de zi cu zi). Devenim mai raționali și vedem imaginea de ansamblu, gândind lucrurile pe termen lung, dincolo de realitatea imediată.

Luna nouă favorizează începuturile, mai ales planurile legate de călătorii și de relațiile cu străinătatea. De asemenea, studiul serios și evoluția spirituală.

Luni, 17 noiembrie: Neptun își încetează retrogradarea (începută pe 9 iunie) și revine în mers direct, în Pești – asistăm la o trezire la realitate, se spulberă o serie de iluzii în care am crezut în ultimele luni.

 

Marți, 18 noiembrie: conjuncție Soare-Saturn în Scorpion – căutăm echilibrul. Unii îl obțin cu adevărat, în interior, alții doar ascund tumultul lăuntric prin afișarea unei figuri încremenite, de jucător de poker.

 

Miercuri, 19 noiembrie: conjuncție Lună-Nodul Nord în Balanță – o zi în care putem lua decizii importante, pe plan relațional; ne dăm seama pe cine vrem alături de noi, în viitor.

 

Joi, 20 noiembrie: cuadratură între Venus în Săgetător și Neptun din Pești – dorințele noastre nu prea au legătură cu realitatea. Suntem cu capul în nori și riscăm să ne păcălim singuri.

 

Vineri, 21 noiembrie: sextil între Mercur în Scorpion și Marte în Capricorn – avem o deosebită capacitate de analiză și de înțelegere. În special pe plan profesional și financiar, astăzi gândim bine lucrurile și putem lua decizii inspirate.

Sâmbătă, 22 noiembrie: Luna nouă în Scorpion (conjuncție Soare-Lună în Scorpion) – zi favorabilă pentru a începe o afacere sau pentru a lucra în vederea împlinirii unei dorințe profunde.

 

Sâmbătă, 22 noiembrie: Soarele își începe tranzitul prin Săgetător – sunt accentuate setea de aventură, de cunoaștere, de experiențe noi. Sunt bine aspectate învățarea limbilor străine sau relațiile cu persoane din alte țări.

 

Duminică, 23 noiembrie: cuadratură între Mercur din Scorpion și Jupiter din Leu – facem schimbări superficiale, aparente, care de fapt nu fac altceva decât să perpetueze starea de fapt existentă.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop