loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3532 ori.
Horoscop saptamanal 19-25 ianuarie: fiecare face propria revolutie

În această săptămână au loc două evenimente astrale importante, iar ambele sunt concentrate într-o singură zi: marți, 20 ianuarie. Soarele intră în Vărsător și, la puțin timp după aceea, face o conjuncție cu Luna. Este prima Lună nouă din 2015 și ea are loc în semnul surprizelor, al invențiilor și al celor care sunt cu gândul în primul rând la viitor. În asemenea condiții, un radical ar spune că marți e o zi tocmai bună pentru a declanșa o revoluție. Noi spunem doar că e ziua potrivită pentru a ne spori libertatea personală.

horoscop saptamanal 19-25 ianuarieDemn de a fi amintit este și sextilul Soare-Saturn de vineri, care își exercită influența pe o perioadă mai îndelungată. În această poziție, Saturn nu împiedică evoluțiile spectaculoase și salturile bruște, ci doar le temperează puțin, face schimbările mai ușor de acceptat chiar și de către cei mai conservatori dintre noi.

Luni, 19 ianuarie: conjuncție Marte-Neptun în Pești – acționăm cu curaj, pentru a ne vedea visele transpuse în realitate. Ascultăm de propriile porniri interioare.

Marți, 20 ianuarie: Soarele intră în Vărsător – libertatea devine o valoare fundamentală și nu mai acceptăm angajamente care ne limitează sentimentul de independență.  

Marți, 20 ianuarie: Lună nouă în Vărsător (conjuncție Soare-Lună în semnul Vărsătorului) – o zi favorabilă celor care doresc să își afirme spiritul liber și să facă schimbări rapide.

Miercuri, 21 ianuarie: sextil între Luna din Vărsător și Uranus din Berbec – în continuare, ne simțim liberi și nu ținem cont de reguli sau de tabuuri.

Joi, 22 ianuarie: cuadratură între Luna din Pești și Saturn din Săgetător – o zi mai delicată, în care spiritul de aventură poate aduce și riscuri și surprize neplăcute.

Vineri, 23 ianuarie: sextil între Soarele în Vărsător și Saturn în Săgetător – suntem ușor temperați, în elanul nostru de a ne schimba atât pe noi înșine, cât și lumea din jur. Acționăm în continuare cu pumnul sus, provocator, dar acest pumn e acum învelit într-o mănușă.

Sâmbătă, 24 ianuarie: Luna în Berbec face un trigon cu Saturn din Săgetător și un sextil cu Soarele din Vărsător – deși e sâmbătă, suntem mai degrabă neliniștiți și simțim nevoia de acțiune, nu de odihnă.  

Duminică, 25 ianuarie: conjuncție Lună-Uranus în Berbec – cum să se încheie o astfel de săptămână, decât cu un nou îndemn la acțiune? Astăzi nu prea avem răbdare, ci, dimpotrivă, vrem ca totul să se întâmple cât mai repede posibil.

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop