loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4875 ori.
Horoscop saptamanal 22-28 septembrie: schimbari de maxima importanta

E una din cele mai importante săptămâni ale acestui an, din punct de vedere astrologic. Marți și miercuri avem nu mai puțin de trei aspecte majore care ne îndeamnă spre noi începuturi, spre a pune în mișcare forțe și energii noi: Soarele intră în Balanță, marcând momentul armonios al echinocțiului de toamnă, Luna nouă în Balanță ne ajută să găsim înțelegere și partenerii potriviți, iar Pluton, retrograd de mai bine de 5 luni, își reia mersul direct și ne ajută să facem transformările necesare.

horoscop saptamanal 22-28 septembrieTotul se desfășoară pe fondul unui trigon între Jupiter în Leu și Uranus din Berbec, care ne îndeamnă să ne asumăm riscuri și să forțăm norocul, pentru că acesta îi va ajuta pe cei cutezători. Momentul de apogeu al acestui aspect astral este ziua de joi, 25 septembrie.

În ultima zi a săptămânii, duminică, Mercur intră în Scorpion aducând o profundă capacitate de a analiză, de a vedea lucrurile așa cum sunt în realitate, dincolo de văluri și de ambalaje.

Luni, 22 septembrie: Marte în Săgetător face o cuadratură cu Neptun din Pești – dăm dovadă de imprudență și e posibil să lezăm sensibilitatea cuiva drag. Merită să te simți bine, dacă asta le provoacă inconfort altora?

 

Marți, 23 septembrie: Soarele își începe tranzitul prin semnul Balanței (echinocțiul de toamnă, ziua este egală cu noaptea) – este o zi a echilibrului și armoniei, iar vibrațiile solare încep să fie încărcate de frumusețea și deschiderea specifice semnului Balanței. Vine mai mult echilibru în viața noastră, atât în interior, cât și în exterior. Tot astăzi, Pluton își reia mersul direct, în semnul Capricornului (retrogradarea sa începuse pe data de 14 aprilie) – în mod normal, am înțeles până acum punctele în care necesară transformarea, iar de acum începem să o transpunem în practică.

 

Miercuri, 24 septembrie: Lună nouă în Balanță (conjuncție Soare-Lună în Balanță) – zi favorabilă începuturilor pe plan relațional. Favorabilă, de asemenea, pentru artiștii și creatorii de orice fel, care doresc să înceapă un nou proiect.

 

Joi, 25 septembrie: Jupiter în Leu face un trigon cu Uranus din Berbec – ne forțăm norocul, cu șanse mari de a obține ceea ce ne dorim. Astăzi, progresul este exploziv și are loc în salturi.

 

Vineri, 26 septembrie: conjuncție între Lună și Mercur, în semnul Balanței – comunicarea merge foarte bine, astăzi. Ne pricepem la vorbe, iar negocierile sau declarațiile aduc rezultatele scontate.

Sâmbătă, 27 septembrie: Luna în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – influența lui Pluton este puternică astăzi, deoarece Luna face acest trigon tocmai în zodia guvernată de Pluton. Prin urmare, e o zi favorabilă transformării, schimbărilor de profunzime.

 

Duminică, 28 septembrie: Mercur intră în Scorpion – purtăm conversații sincere, referitoare la credințele și dorințele noastre profunde. Politețea este părăsită, în dauna adevărului, uneori brutal.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop