loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10240 ori.
Horoscop saptamanal 23-29 ianuarie

Săptămâna este, în cea mai mare parte a ei, una destul de liniștită, singura problemă fiind că suntem inconstanți: astăzi vrem una, mâine alta, facem promisiuni pe care nu le onorăm etc. Sâmbătă e o zi excelentă pentru a ne face noi prieteni, pentru a cunoaște lume nouă. Începând de duminică, suntem îndemnați la acțiune, e nevoie să ne atacăm cu mult curaj orice situație mai complicată. Primul impuls se va dovedi, de multe ori, cel mai bun.

Berbecul are nevoie de sprijinul prietenilor, pentru a face față tuturor provocărilor care apar în această săptămână. Din fericire, aceștia se vor dovedi la înălțime și îi vor fi aproape – nu trebuie decât să ceată ajutorul, pentru a-l primi.

Taurul învață să facă lucrurile cu răbdare, unul câte unul, fără nici un fel de grabă. Stresul nu e bun la nimic și tot ce face e să creeze și mai multe probleme. Așadar, mult calm!

Gemenii au nevoie de proiecte noi și de provocări noi. Sunt capabili de o dezvoltare susținută, însă pentru a o realiza trebuie să își părăsească zona de confort. Și, curioși cum îi știm, nu le va fi deloc greu.

În mintea sa, Racul pune la cale nişte planuri foarte interesante, a căror realizare urmează să îi lase pe toţi cu gura căscată. Dar, cât timp acestea sunt doar în stadiu de proiect, nu prea are motive să își dea aere de superioritate.

Persoana iubită nu ţine cont de schimbările de dispoziţie și de toanele nativilor Leu, ceea ce pe termen scurt îi face și mai iritabili. Pe termen mai lung însă, această atitudine e folositoare – îi ajută să își controleze sentimentele. La final de săptămână e posibilă o călătorie.

Fecioara lucrează cu mult spor la serviciu. Dă dovadă de ingeniozitate, găsind cea mai bună și mai rapidă rezolvare la fiecare problemă nou apărută. Week-end-ul poate aduce și un plus de bani, venit dintr-o sursă neașteptată.  

Balanța, empatică așa cum o știm, face eforturi pentru a îndeplini o dorinţă exprimată de o persoană dragă. În cele din urmă, va avea satisfacția de a o vedea pe aceasta cu zâmbetul pe buze. Finalul de săptămână aduce progrese pe plan relațional.

Scorpionul se implică activ în rezolvarea oricărei probleme care ține de casă și de familie. Cei dragi se bucură de acest interes pe care ajunge să îl arate problemelor casnice.

Săgetătorul vizitează multe locuri, pe parcursul acestei săptămâni. Un plin la mașină și o pereche de pantofi confortabili – acestea sunt elementele necesare pentru succes.

Pentru Capricorn, parteneriatele merg foarte bine, atunci când e vorba de muncă și de bani. În schimb găsește ceva mai greu oameni cu care să își împărtășească hobby-urile.

Vărsătorul e unul dintre răsfățații astrelor, în această săptămână. E momentul să își pună în valoare calitățile și să înceapă să facă ceva concret pentru materializarea unor dorințe mai vechi.

Peștii adună informații, bârfe și secrete, așa cum alții strâng banii. Și acestea au valoarea lor, mai ales când vine vorba de puterea de a influența diferite persoane.

Luni, 23 ianuarie: sextil între Mercur din Capricorn și Neptun din Pești – reușim să aducem ceva ordine în viața noastră sentimentală. De asemenea, putem pune imaginația la lucru, astfel încât să ne ajute să găsim soluții deosebit de interesante la problemele cu care ne confruntăm.

Marți, 24 ianuarie: conjuncție Lună-Saturn în Săgetător – primim lecții de viață, astăzi e bine să fim deschiși și atenți la semnalele pe care le primim. Chiar și o vorbă întâmplătoare, rostită de un străin, poate avea pentru noi o semnificație importantă.

Miercuri, 25 ianuarie: Luna în Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești – visăm mult, atât noaptea, cât și ziua, uneori cu ochii deschiși. Fiecăruia dintre noi i-ar prinde bine să aibă prin preajmă un amic mai realist, mai cu picioarele pe pământ.

Joi, 26 ianuarie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – avem o dispoziție schimbătoare, dând dovadă chiar de instabilitate emoțională. Nu mai luați lucrurile în tragic!

Vineri, 27 ianuarie: cuadratură între Venus din Pești și Saturn din Săgetător – aveți grijă în fața cui vă deschideți sufletul! Există riscul să faceți confidențe unor persoane nepotrivite, astfel încât lucruri și trăiri personale să fie aflate de miri cine.

Sâmbătă, 28 ianuarie: Luna nouă în Vărsător (conjuncție Soare-Lună în Vărsător) – o zi potrivită pentru a ne face prieteni noi, pentru a socializa. De asemenea, putem face planuri de viitor, cu șansa ca acestea să nu rămână doar în stadiul de planuri.

Duminică, 29 ianuarie: Marte intră în Berbec – gata cu visarea din ultima perioadă, începem să preferăm acțiunea. Simțim nevoia să rezolvăm problemele personal și, dacă se poate, cât mai repede. Spiritul de competiție este, în unele cazuri, exacerbat.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop