loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2859 ori.
Horoscop saptamanal 23-29 septembrie

Săptămâna 23-29 septembrie e una destul de complicată, cu Luna făcând o cuadratură şi o opoziţie încă de luni, astfel că rezultă o zi destul de agitată.

Totuşi, pe parcursul săptămânii primim şi veşti bune: Juno revine în mers direct şi face mult mai uşoare colaborările şi parteneriatele.

Duminică, Mercur intră în Scorpion, ajutându-ne să înţelegem aspectele cu adevărat importante ale vieţii.

Luni, 23 septembrie : Luna în Taur se află în cuadratură cu Marte din Leu şi în opoziţie cu Venus din Scorpion – ne simţim atraşi de lucruri diferite, în direcţii de multe ori opuse. Reuşim cu greu să luăm o decizie.

 

Marţi, 24 septembrie : conjuncţie Jupiter-Lilith în Rac – evenimente neprevăzute au loc acasă, în familie; ies la lumină unele probleme care fuseseră ascunse sub preş;

 

Miercuri, 25 septembrie: Juno revine în mers direct, în semnul Vărsătorului – se rezolvă numeroase probleme care au vizat parteneriatele şi cuplurile;

 

Joi, 26 septembrie : trigon între Venus în Scorpion şi Jupiter în Rac – o zi excelentă, în care avem şansa de a regla multe lucruri, pe plan emoţional. Armonie şi securitate pe planul relaţiilor.

 

Vineri, 27 septembrie : trigon între Luna în Leu şi Uranus în Berbec – avem idei interesante, pe care le punem rapid în aplicare. O zi în care se vor impune cei îndrăzneţi şi prompţi.

Sâmbătă, 28 septembrie : cuadratură între Marte în Leu şi Venus în Scorpion – relaţiile între bărbaţi şi femei traversează mici crize. Şi la nivel individual, e greu să corelăm ceea ce facem cu ceea ce simţim.

 

Duminică, 29 septembrie: Mercur intră în Scorpion – comunicăm cu mai multă sinceritate, dar cu replici uneori tăioase; ies la lumină aspecte de multe ori considerate tabu.

 

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop