loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3848 ori.
Horoscop saptamanal 23-39 mai: e greu, dar ne adaptăm

Mercur, responsabil cu învățarea, comunicarea și drumurile, este una dintre cele mai active planete, pe parcursul acestei săptămâni. Conjuncția cu Saturn de miercuri așează lucrurile după o perioadă frământată, de lupte pentru putere. Pasiunile se liniștesc și se decide cursul de acțiune pentru perioada următoare.

horoscop saptamanal 24-30 noiembrieVineri, același Mercur părăsește semnul Scorpionului și intră în Săgetător. Încă un semn că încrâncenarea trebuie să dispară, lăsând loc unei înțelegeri mai complexe a evenimentelor. E o perioadă propice pentru a ne continua studiile, pentru a aprofunda ceea ce știm deja.

De remarcat finalul tensionat al săptămânii, în care Lilith accentuează egoismul și dorința fiecăruia de a se așeza pe un piedestal, mult deasupra celor din jur.

Luni, 24 noiembrie: conjuncție Lună-Vesta în Săgetător – activarea acestui asteroid de către Lună sporește capacitatea noastră de a ne dedica unei cauze pe termen lung.

Marți, 25 noiembrie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – gândim schimbările pe termen lung, în perspectivă, nu de pe o zi pe alta.

Miercuri, 26 noiembrie: conjuncție Mercur-Saturn în Scorpion – o comunicare echilibrată și serioasă. Zi potrivită pentru discuții pe teme importante și pentru luarea, de comun acord, a unor decizii cu efect pe termen lung.

Joi, 27 noiembrie: cuadratură între Soarele din Săgetător și Neptun din Pești – există riscul ca, în dorința noastră de experimenta cât mai mult, să fim păcăliți.

Vineri, 28 noiembrie: Mercur intră în Săgetător – alăturându-se Soarelui și lui Venus, Mercur în Săgetător sporește deschiderea față de lume și de tot ce avem în jur. Dăm dovadă de mai multă toleranță și capacitate de înțelegere a celor diferiți de noi.

Sâmbătă, 29 noiembrie: cuadratură între Soarele în Săgetător și Luna în Pești – o zi relativ tensionată, în care nu reușim să ne controlăm sentimentele și pot avea loc tot felul de izbucniri lacrimogene.

Duminică, 30 noiembrie: Jupiter face o conjuncție cu Lilith, în Leu – egoismul și dorința de ieși în evidență sunt puternic activate. Se poate ajunge la confruntări deschise, dacă nu învățăm să ținem, cont și de cei de lângă noi.

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop